Moldovence aspirante sau gravidute(16)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Sophie si Dana Sa fiti fericite si iubite.
Carmen tu esti o comoara la casa omului. Iti tin pumnii. Ai primit rezultatul de la RMI?

Andreea

"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception

www.feminitate.org/feminitate-toamna-2009" target="_blank">Feminitate - toamna 2009

FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile

grafice TB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Fetelor va invit la o cana de laptic cu ciocolata.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vanessa80

Fetelor va invit la o cana de laptic cu ciocolata.

Vanessa sa stii ca nu e drept. Eu incerc aici sa slabesc si tu ma atragi cu lucruri sfinte
Asa acum am furat o bucatica de ciocolata - sa-mi fac pofta

Andreea

"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception

www.feminitate.org/feminitate-toamna-2009" target="_blank">Feminitate - toamna 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Buna fetelor
LA MULTI ANI draga SOPHIE si draga Dana[s
Fetelor mie mi sa amanat intalnirea cu dr. pe data de 2 octombrie...abia astept sa treaca aceste zile....
Va pupik si mult succes la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui doula

Sophie si Dana Sa fiti fericite si iubite.
Carmen tu esti o comoara la casa omului. Iti tin pumnii. Ai primit rezultatul de la RMI?

Andreea

Andreea

grafice TB

Andreea a venit rezultatul nici o anomalie asa ca acum sunt in punct mort, nu stiu de unde vine durerea asa ca acum vreau sa incep cu ceai de zmeur, si intre timp poate reusesc sa gasesc si extractul mi-a promis cineva ca ma ajuta si-l trimite din RO!!
Cat despre comoara tocmai tu care m-ai ajutat atat!!

http://tt.lilypie.com/Kkxdp1.png

Mergi la inceput

Wow Carmen E cel mai rau asa, doare si nu se gaseste motivul Daca nu reusesti pana vin eu in Ro, cum ajung iti cumpar tinctura de zmeur si iti trimit express. Sa imi spui.
Spune-mi acum vrei sa faci laparo? Sau nu stau eu bine cu memoria?

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

of dragutelotr...dar de ce va sarbatoriti fara mine aici???

la multi anu va zis ci si eu

maine sotul aduce masina acasa de la service.....a fost cumplit parca eram fara maiani asa de greu nea fost

carmenalbu..zine te rog..daca ceea ce ai facut tu daca la RMN pelvis.. se vede si hidrosalpinxul??

uf..la noi in tara nu exista asa ceva..eu nu am auzit ca ar fi/////

sa stii ca noi neam hotarat sa mergem la sovata si daca pana la anul in ian febr martie....nu se intampla nimic...ne intoarcem la budapesta
si hotaram incotro...

va asteptam cu II liniute...

mai devreme sau mai tarziu..minunea va aparea si pe strada mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Andreea nu stiu daca sa mai fac si laparo, acum, ca toate tipurile de tesut au fost normale, si tot restul nici chisturi nu au vazut, doar uterul este in pozitia opusa decat cea normala, deci laparoscopie pentru acelasi diagnostic nu pra am de ce sa mai fac! Singura explicatie pe care nu o accept este ca durerile vin de la respingere! Sist meu imunitar nu este compatibil cu cel al sotului si de aici si durerile si lipsa sarcinii, dar nici in HU nu pot face analiza asta de compatibilitate pentru ca este foarte complexa si doar can merg in Bruxelles voi incerca sa o fac, desi ma bate gandul sa nu, si sa las lucrurile asa cum sunt, pentru ca un diagnostic de incompatibilitate oricum nu ma ajuta!
Cat despre RMN Pogonici sunt sigura ca exista aceste masini in RO chiar multe ai putea incerca la Iasi ca e putin mai aproape de tine! Si acolo trebuie sa se vada, se vede orice formatiune, tesut, muschi, os, straina sau inflamatie, lichid, pozitii incepand de la un milimetru!
In schimb trebuie sa ai un medic foarte bun altfel stai in tubul acela care fara gluma este ca un cosciug care nu se deschide, degeaba!

http://tt.lilypie.com/Kkxdp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

CramenAlbu, daca totul decurge cf planului si incep FIV ul, cind vin la Budapesta iti pot aduce eu extract/tinctura de zmeur cu mare placere!!

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

buna dimineata dragelor.
va las o in cazul in care nu v-ati trezit inca.
o zi minunata va doresc.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa
Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput