Moldovence aspirante sau gravidute(16)
Raspunsuri - Pagina 4
vasilasanita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CarmenAlbu [quote]citat din mesajul lui vasilasanita CArmenAlbu spune mi te rog ce teste cu rezonanta magnetica faci. |
Draga mea este RMN al pelvisului, am facut deja azi iau rezultatul, am preferat metoda asta de diagnosticare in schimbul laparoscopiei pentru ca este mai ampla si mai detaliata si nu trebuie sa ma mai taie pe burta doar pentru diagnosticare, abia dupa aceea daca este ceva ce necesita interventie voi proceda in consecinta! Si sper saptamana viitoare sa fac si la cap, pentru a verifica glanda hipofiza!
Sophia La multi Ani!
Sa aveti o zi de sarbatoare!
Se poate vedea si o eventuala endometrioza? Unde ai facut RMN ul?
bitza20 spune:
sophie la multi ani fericiti si cu multa sanatate. Sa dea Domnul ca anul acesta sa reusesti
Delphinas. la multi ani si voua si cat de curand sa sarbatoriti in 3 . Sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti
dana1980 spune:
Ma alatur si eu sarbatoritelor, ieri am implinit 7 ani de la casatorie. Sophie sa dea DD ca in cel mai scurt timp sa ne plimbam impreuna bebeii prin parc. La multi ani!!!!!! Sa fii sanatoasa...
O zi buna va doresc!
Delphinas spune:
dana LA MULTI ANI si voua. multe realizari si impliniri impreuna. si casa sa va fie bucurata de zambete de copii.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
sophie76 spune:
toate fetele si multumesc din suflet pt urari!
Dana1980, iti doresc si tie La multi ani fericiti alaturi de al tau sot si o familie cit mai numeroasa!!!
Si eu implinesc luna viitoare tot 7 ani de la casnicie!
sophie
CarmenAlbu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vasilasanita Se poate vedea si o eventuala endometrioza? |
Da sigur, se vede orice, numai ca daca intradevar ai nu o poate remedia pe loc si te poate trimite la laparoscopie
E cu dus si intors insa, pentru ca daca nu ai atunci nu te tai degeaba pe burata
Eu am facut la universitatea de medicina din budapesta, ca au o masina care nu ma inchide ermetic ci doar inchide cu laser cum sunt claustrofoba,nu pot sta in cutia aia mica inchisa total
Nu pot face insa daca ai ceva metalic in corp, oricat de mic pentru ca magnetul ti l va smulge pur si simplu
http://tt.lilypie.com/Kkxdp1.png