Gravidute prin FIV (51)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Buna gasit - va pun aici postarea mea de la mamici de fulgusori:

Hehe, vesti proaspete si bune:
Avalon este in mare forma, finalizeaza renovarile si ii pare timpul f scurt - ca noua toate - si ii pare rau ca n-a mai scris pe DC dar din motive personale, si-a sters contul Avalon. A promis in schimb ca va aparea cu un user nou si ne vedem cel mai tarziu si mai tarziu la Clubul Scutecelor.

monis 34
cu poze noi

felicitari ce burtica frumoasa ai!
Esti o mami fotomodel, ce sa mai... felicitari!
sarcina usoara si bebe sanatos.

Multumim pentru vestile despre Avalon, salutarile mele si AMR usor, spor la lucrari acolo sa termine mai repede ca vin baietii!!!!!

te pup

castelana fericita 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

blue_flower - la medlife eco de trm I, II, III se fac cu un super ecograf Voluson E8 de ultima generatie (2008) si ai si ecran in cabinet. Probabil ai facut o eco de rutina pana acum intr-un alt cabinet. La fel am facut si eu, dar eco importante se fac la E8.
Mie dr Dragos Albu mi-a monitorizat sarcina si tot cu el am nascut.
E super profi.
Iti tin pumnii.

h.

minunata!
Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

hepilica cum te descurci?cum merge treaba cu puiuta ta?

madalina de minunica EVA MARIA.

Mergi la inceput

Mada - puiuta mea e o scumpica. Noaptea doarme destul de bine, se trezeste la 3-4-5 ore. Ziua insa doarme o serie de vreo 4-5 ore, apoi se trezeste din ora in ora. Mi-e si teama sa-i dau papica chiar din ora in ora. Tu cum faci? Mi-e frica sa nu se baloneze. Mananca numai formula - cca 500 ml in 24 ore. Dr de familie care a venit ieri la noi a spus ca e ok... in fine dr asta e cam din secolul trecut. Maine mergem la Medlife la o dr pediatra. Daca e ok, vom ramane la ea. Sunt curioasa daca a mai luat in greutate.
Mi se pare acum ca are burtica cam tare...si as vrea sa am cu cine comunica cand am o temere legata de ea. Sper ca medicul de maine sa ni se para ok si sa putem comunica ori de cate ori avem nevoie. Tu ai un pediatru ok?
In rest,e un copil minunat. Ma topeste cand rade in somn..
Intre orele 17-20-21 (depinde de ora baitei) este extrem de activa si greu ii intri in voie. Dupa baita...se preda . Doarme linistita.

puiuta ta scumpica, scumpica.

h.

minunata!
Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Hepilica cu burtica toti arata ca niste somalezi pana aproape de un an
Cu mancarea da-i cam la o ora jumate...macar..nu cum s etrezeste ii bagi bibe..daca alaptezi la san atunci e ok..ea refuza sau nu..dar nu mai devreme de 1h30min
Si pana la 3-4 luni rabzi toanele lor....
Si sa stii ca nu neaparat un doctor modern e si bun..a mea mi-a dat tratament pentru constipatie care nu a functionat..de exemplu...nu stiu ce poate functiona..doctor bun pana la 1 an nu ai....ca nu stii ce si cum la astia micii....deci...oricum pur si simplu sunt topita dupa mititica mea...si cred ca toti parintii sunt la fel dupa puii lor...imi vine sa o tin mereu in brate..si sa iau soarele de pe cer ca sa il dau ei sa o vad zambind mereu

nou venita pe lume...

Mergi la inceput

many_bani - foarte tare faza cu trolerul. m-am amuzat.

ref. centura, eu nu am mi-am luat..., dar vorba ralucai, nici nu cred ca as putea acum sa o port din cauza taieturii.

raluca, ce mai face natalia draguta?

evy, unde ai facut abonament? stai sa vezi de acum inainte cum va fi cand misca bebelul. o sa ti se miste burtica in toate directiile... hi, hi...mi-e dor de burtica si de senzatiile astea..., dar cand vad ca am o micuta langa mine...
felicitari pentru 33 sapt...hai ca mai ai un picut...

acum va las. plange maia.pupici.

h.

minunata!
Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

fara suparare nu mi-e dor de burtoi nici de 100 de kile..
ce am langa mine e mult mai super decat o burta maaaaaare care ma incomoda la orice miscare si care a ramas aproape intacta dupa ce am nascut.chiar nu mi-e dor.mult mai bine cu puiutza langa mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CANDY1902 spune:

buna dimineata burtici!!!!
fara sami zica medicul am facut toxoplasmoza va scriu rezultatul
anticorpi toxoplasma IGG(TOXO IGG)=26.50UI/ml
valori de referinta<2UI/ml=negativ
2-3UI/ml=echivoc
>3 UI/ml=pozitiv
anticorpi toxoplasmaIGM(TOXO IGM)=0,19
valori de referinta <0,499=noncreativ
0,500-0,599=echivoc
>0,600=reactiv
cum e dragelor????????????ce parere aveti trebuie sa ma duc cu ele la doctor???????????imi fac griji deoarece 26, 50 igg e in chenar

miine 15 saptamini cu bebele nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui CANDY1902

buna dimineata burtici!!!!
fara sami zica medicul am facut toxoplasmoza va scriu rezultatul
anticorpi toxoplasma IGG(TOXO IGG)=26.50UI/ml
valori de referinta<2UI/ml=negativ
2-3UI/ml=echivoc
>3 UI/ml=pozitiv
anticorpi toxoplasmaIGM(TOXO IGM)=0,19
valori de referinta <0,499=noncreativ
0,500-0,599=echivoc
>0,600=reactiv
cum e dragelor????????????ce parere aveti trebuie sa ma duc cu ele la doctor???????????imi fac griji deoarece 26, 50 igg e in chenar

miine 15 saptamini cu bebele nostru drag

Draga mea, cel mai bine discuti si cu dr despre analizele tale, e parerea cea mai autorizata!
Pentru linistea ta iti spun ce stiu eu:

Toxoplasma (IgM si IgG) :
Determina prezenta īn organism a anticorpilor antirubeola. Cānd cele doua rezultate ies negative, īnseamna ca nu ai imunitate īn fat rubeolei, iar daca ai IgM pozitiv, īnseamna ca ai contractat boala, iar asta poate afecta fatul.
Analizele sunt bune daca ai IgG pozitiv (adica ai imunitate) si IgM negativ (nu ai boala).

deci analiza ta cred ca a iesit bine, pentru ca IgG a iesit pozitiv.

te pup si sanatate, sarcina usoara!!!!

castelana fericita 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Nu am mai intrat de mult pe forum, dar din cauza www.flickr.com/photos/monicahhh/3973202891/" target="_blank">lor.
Hepilica, FELICITARI pentru minunea mica.
Dragele mele, va doresc sa aveti parte de sarcini si nasteri usoare.

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput