Gravidute prin FIV (51)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns li_am spune:

Hepilicule, schimba semnatura, bag-o p-aia la care visam toate pe aici cu ochii deschisi (cu mami iubitoare), ca de fiecare data cand iti vad semnatura ma iau emotiile!

_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria - 32+ AMR 45

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

CASTELANA m-ai vazut deja soacra

EUMADA ce printesa frumoasa.

HEPILICA cum te descurci?

LI_AM ce putin mai ai si tu

HUSKI ,IAR STAI PITITA?

EVY te-ai hotarat cu pediatru?

RALUCA,MANY_BANI,TATIANA SI CELELALTE GRAVIDUTE

iana

21+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

FETELE CARE AU FOST INSARCINATE CU GEMENI SAU CARE AU NASCUT DEJA VA DURUT SPATELE AAS DE DEVREME?

MIE D-RUL MI-A ZIS
CA DIN CAUZA CA AM GEMENI MA DOARE SI NU AM VOIE SA FOLOSESC NIMIC DECAT NOS-PA.

iana

21+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Li-am, multumesc pt dorinta de interventie, la mine e o poveste nitel mai paranoica. Adica eu fiind la prima sarcina, sunt nitel mai dusa cu capu'. Am programari de doua ori pt fiece eco, in doua parti diferite. Eram necajita ca nu ma mai vede Iosup. Cealalta eco e la Dr. Albu de la Medlife. Care si el e un profi, nu am absolut nimic de comentat, in afara faptului ca nu am ecran pt mine, sa vad si eu ceva din eco aia.
In fine, am ramas cu o singura eco morfo de trim 2. Sper sa fie ok, sper sa fiu multumita cu o singura parere.
Nu stiu daca procedez gresit sau corect, dar eu asa am simtit, sa fac programari de acum 4 luni la toate eco importante in doua parti. Si de fiecare data diferite.
Maine ma duc la Medlife. Eu stiu ca va fi bine.

la toate gravidutele!!!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Li_am, ce ma bucur ca dai un semn de viata, unde esti acum? si unde o sa nasti? Nu crezi ca este cazul sa o lasi mai moale cu umblatul, un col sub 2cm nu este tocmai ok iar pana pe 15 nov. mai este
Am terminat si eu de spalat si calcat tot, iar cand sa-mi fac bagajul sotul zice "doar nu mergi cu troler la maternitate" asa ca trebuie sa ies sa-i cumpar o geanta nu foarte mare(ca mare avem) si sa fac bagajul. Am avut o noapte destul de naspa, cu dureri de burta si intepaturi in vagin, asa ca o sa o las mai moale cu umblatul.
Am si eu o intrebare la fetele care au nascut deja, se recomanda centura pentru burtica dupa cezariana, nu stiu daca sa cumpar sau nu.
Pupici si o zi linistita

34 + Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui iana_mari

CASTELANA m-ai vazut deja soacra

iana

21+ si

pai nu-i asa? si nu oricum esti de doua ori soacra mare!
Am vazut nu numai la mama mea ca se comporta diferit cand e vb de nora sau de ginere, cu ginerele e toata uda dar cu nora i se scala nervul optic.
Oricum era asa ca sa mai glumim un pic, ma bucur oricum mult de tot ca ai o pereche frumoasa ( si ca esti soacra)
te pup

castelana fericita 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Li_am, ce ma bucur ca dai un semn de viata, unde esti acum? si unde o sa nasti? Nu crezi ca este cazul sa o lasi mai moale cu umblatul, un col sub 2cm nu este tocmai ok iar pana pe 15 nov. mai este
Am terminat si eu de spalat si calcat tot, iar cand sa-mi fac bagajul sotul zice "doar nu mergi cu troler la maternitate" asa ca trebuie sa ies sa-i cumpar o geanta nu foarte mare(ca mare avem) si sa fac bagajul. Am avut o noapte destul de naspa, cu dureri de burta si intepaturi in vagin, asa ca o sa o las mai moale cu umblatul.
Am si eu o intrebare la fetele care au nascut deja, se recomanda centura pentru burtica dupa cezariana, nu stiu daca sa cumpar sau nu.
Pupici si o zi linistita

34 + Vlad

Mani mani ce mari ati crescut, of doamne ce trece timpul!!!
aici in Asia se poarta o centura dupa nastere, un fel de corset de fapt si se beam mult ceai de ghimbir (ginger) mai ales pentru eliminarea toxinelor si pentru lactatie. In cezariana, probabil dupa ce zice medicul, dupa fire etc...
te pup si AMR usor!!!!!!!

castelana fericita 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Pupici si o zi linistita

34 + Vlad

Hello,

Eu am centura, dar mi-e incomod s-o port, ma jeneaza inca la cicatrice.Ia-ti una mai ieftina la inceput sidc o poti folosi iti iei alta mai buna.

Baby

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Buna gasit - va pun aici postarea mea de la mamici de fulgusori:

Hehe, vesti proaspete si bune:
Avalon este in mare forma, finalizeaza renovarile si ii pare timpul f scurt - ca noua toate - si ii pare rau ca n-a mai scris pe DC dar din motive personale, si-a sters contul Avalon. A promis in schimb ca va aparea cu un user nou si ne vedem cel mai tarziu si mai tarziu la Clubul Scutecelor.

monis 34
cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Iana, ne-am hotarat la privat .dar il facem dupa ce nasc, sa nu dau banii de acum .ca se da in avans pe un an .

Many, las-o mai usor cu plimbarile ok? ai grija de tine . ai luat no spa?

fetelor, nu va pot descrie cum e cu Gynipral-ul .....sa nu aveti nevoie , sincer . dar nu conteaza , cine o sa-si vada bebele sanatos peste o luna si ceva ...EU

azi noapte nu am dormit deloc de la 2.30
nu am explicatie . gynipralul l-am luat la 10 si nu prea fac legatura.

bebe s-a jucat absolut toata noaptea si toata dimineata , zici ca facea inot sincron , asta era senzatia . si iesea prin burtica
a dormit cu mine acum 2 ore ca atat am apucat cu telefoanele astea si se mai joaca si acum . energic nu ?

Li_am bine ai revenit .

cat despre gravi ingrijorata , recunosc ..eu sunt nr 1. dupa ce nasc , las locul , gratis, insa ar fi bine sa fiti mai linistite decat mine ca eu tare stresata sunt .

si acum schimbare de semnatura

Evy 33+

Mergi la inceput