Gravidute prin FIV (51)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Candy o sa fac eu niste precizari..
TOXOPLASMOZA NU E TOTUNA CU RUBEOLA.
TOXOPLASMOZA e o boala ca re se ia de la caini si pisici in special mai precis traieste in fecalele lor...faptul ca ia in chenar presupune investigatii suplimentare....e posibil sa fi contactat Toxoplasma gondii(asa se cheama)si sa ai imunitate....trebuie neaparat sa mergi la doctor si sa repeti titrurile pentru toxoplasma.
Rubeola e o boala diferita..toxoplasma e parazit rubeola e virus

Dar ambele boli pot afecta copilul.....asa ca trebuie sa mergi cu interpretarea la doctor.
Sui ai grija cu animalele..e de preferat ca tavita lor sa fie schimbata de altcineva

madalina de minunica EVA MARIA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

many_bani - foarte tare faza cu trolerul. m-am amuzat.
minunata!
Multumesc lui DD.

Am rezolvat problema si cu geanta, de maine incep impachetarea si sa las pregatit si ce trebuie sa aduca sotul ptr. externare, vad ca se pierde de pe acum cand discutam acest aspect L-am intrebat, asa la deruta, daca vrea sa asiste la nastere si am primit un nu hotarat, nici mie nu mi-ar fi facut mare placere, dar vroiam sa vad ce zice .
Hepilica, sa inteleg ca nu alaptezi deloc sau cum procedezi?
Ralu asa o sa fac o sa-mi iau o centura ieftina, daca o suport bine daca nu macar nu-mi pare rau ca am cumparat .
Klu cred ca esti foarte prinsa, dar cand ai timp mai da
un semn
Evy, Castelana

Fetelor va urez w-e placut

34 + Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Buna fetele!
Moni sunt superbe fetitele,...ce ochisori frumosi au, chiar ma intrebam ce mai faci de nu mai dai nici un semn...dar cu doua comori clar timpul e pretios
Elena, Nusy sunteti bine? Dati un semn.Ce fac bubulinele?
Heplica pt proaspata mamica si bubulina ta!
Referitor la centura, eu mi-am cumparat una si am intrebat medicul dc pot sa o port si mi-a zis un NU categoric...ca mai bine sa ma apuc sa fac gimnastica sa dau burtica jos decat sa pun brau...nu face bine si nu la operatie ci muschilor abdominali...nu ii lasa sa-si revina ei natural.Mi-a recomandat multa miscare in schimb.
Am pus poze noi la semnatura
Va pupic!

Ayda mami de printesa Andreea Teodora (9 iulie 2009)

www.flickr.com/photos/12483841@N04/3949454521/in/photostream/" target="_blank">pozici Andreea Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Doamne Moni, ce au crescut minunile tale, dar eu nu vad bine, o micuta cu ochii albastrii si cealalta cu ochii negrii?
Va doresc sa aveti parte de cele mai frumose clipe, de multa fericire si sanatate.

34 + Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

dA MONI SUNT SUPERBE PUIUTELE TALE...
Noi avem maine petrecerea adica cumtria...si nu numai..gugushtiuca mea devine o bomboana de copil...dar cere tot timpul sa stai cu ea..
Fetele care va pregatiti sa deveniti mame,in incercati sa alaptati daca puteti..puneti puiutii la san e un sentiment unic si de neinchipuit..imi pare tare rau ca eu nu am putut..mult timp...inca imi cauta sanul cand o iau in brate....e cutremurator...am senzatia ca sunt putin vinovata,dar compensez cu dragoste muuulta cata se poate.mama ma ocaraste ca o tin numai in brate dar eu simt ca-mi crapa sufletul de iubire pentru ea..

va pup

madalina de minunica EVA MARIA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmelly spune:

Salutare,
Intru mai rar, sorry, nu sunt eu o vorbareata. Asa sunt eu.
V-am adirat comorile, superbe si sa va traiasca si sa va aduca bucurii.
Ieri am fost la clinica sa imi vad puisorii. Le-am vazut inimioarele, sunt bine, au crescut, unul avea 12 mm iar celalalt puisor 14 mm. Cred ca sunt in grafic. Nu ne-a masurat numarul batailor dar le-am vazut batand cu putere. Sotul meu emotionat la culme. Am facut si o groaza de analize, hemograma, Igg, Igm, glucoza, analizele urinei. Toate perfecte, igg negativ igm negativ, sotul meu mi-a zis ca stau bine.
Mi-a zis ca opresc trat cu clexane, si sa continui coraspirina, crinone si folbiolul (ac. folic). M-am vaitat ca nu mananc carne, lapte dar nici nu a comentat dr. pe aceasta tema.
Problema este ca m-a programat pentru urmatoarea vizita tocmai peste 5 saptamani, mi se pare o vesnicie pana pe 5 noiembrie. Dar nu am curaj sa ma programez la alt doctor. Nu m-ar lasa sotul meu.
Am zile si zile, cand greata si voma sunt prezente, astazi sunt mai bine, chiar am mancat 2 felii de cascaval.
Va pup si un weekend placut.

8+ 
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Bun gasit!

Moni, ce fetitze frumoase ai! Chiar ma gandeam la tine, ce mai faci, cum te descurci?

Micky, tu esti bine? Nu ai mai scris de ceva vreme.

Ayda, ce fetitza mare ai, are o fatzuca asa frumoasa si expresiva

Natalia mea e bine, i-am facut echo la sold si burtica si are unmic reflux, dar nimic de ingrijorat. A recuperat bine in greutate si sunt asa fericita. O sa continui cu alimentatia mixta o perioada.

Va pupa fata, numai bine!

Baby

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

MONILAND ce repede trece timpul,sunt minunate printesele tale.
Cum te descurci?
Te ajuta cineva?

iana

21+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Candy - IgG iti arata ca ai contractat toxoplasma in trecut dar organismul tau a invins si acum ai anticorpi. IgM este cel care arata o infectie activa si care ar fi fost periculos.

Cu IgG pozitiv e situatia ideala ai imunitate deci poti sa stai linistita.

Bineinteles arata insa rezultatele doctorului (ai grija insa ca sunt multi tampiti care-ti interpreteaza gresit, sotia colegului meu de birou a patit-o la prima sarcina - caand idiotul de dr. i-a recomandat avort pt. IgG pozitiv, noroc ca s-a dus la altii dupa!)

Altfel Eumada are dreptate Rubeola n-are-a-face cu toxoplasma sunt 2 chestii total diferite. Ar trebui insa sa te testezi si pt. asta - mie mi-a iesit IGg pozitiv la asta pt. ca am vazzinnul facut in copilarie deci am anticorpi.

Success si nu te ingrijora ca pare a fi de bine!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CANDY1902 spune:

CASTELNAC EUMADA MIRAMAR va multumesc mam mai linistit intradevar se pare ca am avut toxoplasmoza in trecut binenteles ca o sa arat analizele si medicului dar abia saptamina viitoare
daca cineva isi mai poate da cu parerea va ascult cu placere si va m
multumesc anticipat

miine 15 saptamni cu bebele nostru drag

Mergi la inceput