Gravidute prin FIV (51)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

fetelor dati-mi si mie un PM cu tariful /tarifele pe luna la pediatrie .
eu am o oferta de la cabinetul privat unde merg eu , sunt trei tipuri de abonament in functie de ce consideri tu si vreau sa compar .

mi-ar place mult sa vina pediatrul si acasa , macar o data de doua ori la inceput . ca doar nu il scot la o saptamana din casa sa mergem la medic . sau da ... nu stiu vom vedea . o sa fie si frig in noiembrie .

Evy 32+


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CANDY1902 spune:

buna dragelor nu am mai scris demult dar acum am niste dileme si am nevoie de sfatul vostru bebele nostru are 14 sapt si 3 zile si la 13 sapt si 3 zile am fost la eco mia zis doct ca colul meu are 38 mm
e ok?....de azi dimineata ma inteapa putin in patea dreapta vati mai confruntat cu asa ceva????????si de duminica am intrerupt utrogestanul deoarece medicu mia prescris 2 dufaston pe zi si am mici scurgeri albui ar trebui sa ma speri ati avut???????? sau pot fi din cauza ca ieri am fost sami ia examen bacteriologic din col...cam multe intrbari dar am nevoie de sfatul vostru credeti ca ar trebui sa merg la medic?????
HEPILICA felicitari sa va traiasca sa va aduca numai bucuri

va pup pe toate si pe bebei vostri ii sarut cu mare drag


14+ cu bebele nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

candycolul e super,daca e si inchis si tare e ok
Scurgerea galbuie e secretia obisnuita de sarcina....sa vezi ce o sa fie mai tarziu
durerile provin de la ligamentele care s eintind..organismul tau creste....
Cata vreme nu-s rosii sau maro scurgerile sunt ok...e noirmal..

pupici

Madalina de minunica Eva-Maria


.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Candy , asa cum bine ti-a spus si Mada , care este specialista noastra - salutari apropo - incep intinderile de ligamente . burtica incepe sa creasca , asa ca vei mai simti.
scurgerile nu au nici o legatura cu examenul de col .
stai linistita .

fetelor voi ati inceput sa mergeti mai des la baie . ca eu ma cam duc la 2 ore ziua . bine am baut si multa apa , insa mi se pare cam des totusi . noaptea de 2 ori .
e normal ?

Evy 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

mada, multumesc pt sfat. asa voi face cu lapticul cand plec de acasa.

evy, many - va apropiati cu pasi repezi de marea intalnire. acum e perioada in care tb sa stati linistite pana treceti pragul prematuritatii.
evy, nu exista vreun motiv pt care sa nu scoti copilul din casa la o saptamana sau mai devreme. doar conditiile meteo sa-ti permita. venitul medicului acasa este intr-adevar un beneficiu. la noi vine medicul generalist de familie a carei specializare este pediatria. chiar maine vine pt prima oara.
many - DPN-ul este doar orientativ. ai vazut la mine...nici nu visam sa ajung la 40 saptamani si sa si depasesc cu 2 zile termenul... BB decide cand vrea sa vina... Nu-ti face probleme.
Cum vei naste, te-ai hotarat?

castelana - la noi nu am vazut tipul asta de transport laptic.... Sanatate multa mamei tale.

CANDY1902 - nu ai motive de ingrijorare. colul este ok, iar secretiile alb-galbui sunt normale in sarcina, asa cum iti spunea si mada.

pe mine ma streseaza si nu pricep care este motivul pentru care tb sa-i faci baita pe cap bebelului in fiecare seara. am inteles ca baita zilnica e sfanta pana la 1 an si sunt de acord, la fel si masajul, dar si pe cap nu pricep de ce . cred ca numai in RO exista practica asta. citeam in "mama si copilul" - manual complet johnson & johnson (o carte exceptionala pe care o recomand -)ca bebelusului, in primele saptamani pt a-l mentine curat i se face doar o spalare partiala / se face o baie completa o data pe saptamana, iar pe cap la 2 saptamani.
in fine, eu o imbaiezpe maia in fiecare seara atat pe corp cat si pe cap, dar tare ma streseaza baita pe cap (nu-i vad motivatia / nu gasesc argumente care sa ma convinga). oricum plange saracuta la baita de mi se rupe sufletul si nu stim cum sa ne miscam mai repede...

h.

40 sapt, 1 zi
Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/Eva02#

pozele minunicii mele..cateva ditre ele

Madalina de minunica Eva-Maria


.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna dimineata burticoase!

iana, mami fericita de pereche, cum se face ea si soacra mare si mica, he he he!!!! trebuie sa iei pulsul de la Elenada,aprpo salutari mama eroina, ca e mama specialista acum cu bebeii de doua luni si jumatate!te pup

taty ana cum te simti? tot bine? Maine parca mergi la eco, nu? bafta si sa vii cu prima foto pentru album!

Evy, pup burtica si mamica, stai linistita! nu-ti face probleme de acum cu o sa fie vremea-n noiembrie, ia sa vezi tu ce zile superbe vor fi, iesiti la plimbare si faceti poze-n parc.

Candy, stai calma, eu am de la inceputul sarcinii secretie albicioasa-galbuie, uneiori mai mult, alteori mai putin. Schimb 2-3 tampoane zilnice pe zi sa stii ca nu le suport dupa ce se umezesc, imi da mancarimi. Ai grija de tine!

Eumada, ce minune mica aveti voi... sa va traiasca frumusica, si eleganta nu gluma! pupici!

hepilica, nici in vestul Europei nu se spala copii in fiecare seara, acum nu stiu cum e mai bine, e important masajul pentru musculatura si baia care calmeaza si induce senzatia de somn linistit copilului cica, acum... cine mai stie cum e bine ca la noi sau ca la ei... te pup mami fericita ce esti!!!!!

ralu, ce face printesa? creste? zambareste?
te pup

li_am

va pup mamici si burtici pe toate si sa aveti o zi buna!!



castelana fericita 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CANDY1902 spune:

EUMADA ,EVY HEPILICA mersi de raspunsuri mam linistit desi linistita in adevaratul sens al cuvintului voi fi doar cind imi voi tine bebele in brate am foarte multe ofuri aici in sibiu nu prea avem doctori ginecologi buni cind am fost la 13 sapt am fost la cel mai bun din sibiu dar e foarte ocupat si desi iam explicat prin ce am trecut (sarcina pierduta la 28 de saptamini)mi sa parut ca ma tratat cu superficialitate nu stiu lam intrebat daca sa fac 3test a zis ca nu e nevoie ca masuratori f putine nu stiu ce sa fac la cite saptamini e cea mai importanta morfofetala ma gindesc sa ma duc la timisoara desi e cam departe si masina ma oboseste f tare.
va pup pe toate sarcini usoare tuturor si bebei sanatosi


14+ cu bebele nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica
many - DPN-ul este doar orientativ. ai vazut la mine...nici nu visam sa ajung la 40 saptamani si sa si depasesc cu 2 zile termenul... BB decide cand vrea sa vina... Nu-ti face probleme.
Cum vei naste, te-ai hotarat?

40 sapt, 1 zi
Multumesc lui DD.

Am zis ca imi este frica oricum de nastere si as incerca sa nasc natural, insa doctora mea nu vrea si a venit cu multe argumente pro cezariana, cu toate ca ea este adepta nasterii naturale, dar nu si in cazul meu. O sa fie o nastere naturala , dupa cum a zis ea, in cazul in care ajung la maternitate cu o dilatatie de 8-9 si nu mai are timp de cezariana. Vom vedea.
Noi deja avem pediatra, care a zis sa o sune sotul cand ne externeaza din maternitate si vine si dansa sa facem prima baita impreuna, sa ne arate cum sta treaba cu "puta" si sa mai discutam una alta.
Va pup si va urez o zi calma



34 + Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Candy - morfofetala de trim I la 12-14 sapt
trim II -20-24 de saptamani
trim III -32-33 de saptamani
triplu test 16 sapt .nu toata lumea il face . e o cheltuiala in plus .noi l-am facut si a iesit cu risc scazut .

in rest pe noi ne-a chemat lunar de la 4 luni (la inceput am mers mai des pt ca la noi a fost sarcina gemelara si trebuia urmarita resorbtia celuilalt).

sanatate multa si daca nu ai incredere totala in medic mai bine schimba-l . tu stii cel mai bine ce este ok pt voi . cat despre mersul cu masina nu e nici o problema .

Many , ce tari sunteti voi . deja aveti aranjat si cu pediatra . super .
noi inca de gandim daca sa luam abonament la privat sau nu . la dispensar de cartier ne-a spus ca nu vine medicul acasa, eventual trimite asistnta la 2 sapt sa vada ca e ok . deci ajutor ...yoc . macar asa sa ne spuna ce sa facem . insa traiaca mamele si prietenele nu ?

Hepilica , ma bucur ca sunteti bine .

trebuie sa imi fac curaj , ca la 15.00 incep gynipral-ul .
as mai sta , ca nu ma doare nimik acum , insa sotul zice ca daca doctorul a zis sa iau 1/8 ore , asa sa fac . off


Mada , frumoase poze


pup fetele dulci
Evy 32+

Mergi la inceput