Gravidute prin FIV (51)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Neata

va invit eu la . pe toate . asta in cazul in care nu dormiti !
si la noi ploua si e urat tare . zici ca se pregateste sa treaca din ploaie in zapada . parca iti taie tot cheful de orice .

si zic astia la meteo ca asa o sa fie toata saptamana . va dati seama ce chef voi avea joi sa ies din casa sa merg la analize ....

Simona , eu nu am asa ceva . poate o sa ai tu muuult laptic . la mine doar se vede asa ..., dupa dus , ceva alb-galbui la sfarc .atat

pupicei fetelor dragi

Evy 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Si la Bucuresti ploua si e urat

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Evy, Iana: sarcini usoare in continuare,ma bucur ca sunteti bine.

Mergi la inceput

saru'mana . multumim .
doamne ajuta .

fetelor l-am trimis pe sot la dona sa ia trusa epidurala braun .
si sunt socata ca eu auzisem altceva de la o tipa

deci scrie asa " Trusa anestezie epidurala/peridurala Braun Perifix .
folosita pt interventii chirurgicale.nu contine substanta folosita pt anestezie.contine ac , cateter epidural ,seringa ,plasture pt sustinere " . a costat 126 ron .si e o chestie asa micuta , cat un portofel .

asta o fi sau mi-am luat vreo teapa . tipa zicea ca ma costa 400 ron ...
daca e nevoie si de anestezic il intreb peste o sapt pe dr R.

Evy 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmelly spune:

Nusy, sa iti traiasca fetita, a crescut mare si tare frumoasa. Frumoase poze.
Aci e un soare de zici ca vine vara. Pe mine m-a lovit gripa, ce tratament sa iau? Am niste dureri de cap de imi vine sa il dau de pereti. Am luat azi-noapte si de dimineata parol dar dr. a zis ca nu mai multe de 3/zi. Facui ceai de tei cu lamaie. Alte tratamente care ar mai fi? Deja sunt cheauna, ma duc iara la pat.
Pupici la toate.

9+ 
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Buna gravidute si mamici!

Noi suntem bine, am fost la munte 2 zile si apoi la tara la ai mei. A fost frumos ca am prins vreme buna.Bubulina mea s-a purtat tare bine, la munte dormea si 3 ore in carut
Nusy si pt dulceata de Ingrid.

Evy aceea este trusa....eu nu am cumparat si anestezicul pt ca nu a fost nevoie,dr mi-a zis ca au in spital.
Fetelor, va doresc sarcini usoare si la termen! Bebei sanatosi si mancaciosi!

Ayda mami de printesa Andreea Teodora (9 iulie 2009)

www.flickr.com/photos/12483841@N04/3949454521/in/photostream/" target="_blank">pozici Andreea Teodora

Mergi la inceput

Multumesc mult Ayda .
Ma bucur ca sunteti bine si mai ales ca v-a placut la munte .Ii face foarte bine aerul curat . si ei si voua .

Nusy , . esti o fericita .

Carmelly
, de unde stii ca e gripa ,si nu raceala ? Ai febra ? Febra o scazi cu paracetamol.maxim 3/zi .
Poti lua oscillococcinum exact in doza de pe prospect (este homeopat) .Multa miere , ceai si lamaie . Eu mananc lamaie asa simpla , de cat ori am chef . in rest abtinete . poti vorbi si cu medicul sa vezi ce iti mai spune .
A ...si baga niste cartofi cu usturoi .La mine a functionat acum o saptamana cand ma luasera niste simptome ...de raceala .

E rau ca acum a inceput vremea rea si oricand poti contacta o raceala .Si mie mi-e teama caci ies jos la analize si apoi sapt viitoare la medic . Pe urma nici ca ma ies pana nasc

Iana , abia astept sa vii maine cu vesti de la eco .
Many , pe unde umblii ? pregatesti hainute ? de esti asa tacuta ...
cum te simti ? ce simptome mai ai ? ca eu sunt cu 2 sapt in urma ta si mai trag cu ochiul la tine .

eu astazi m-am trezit cu o presiune asa jos la burtica , care insista , insa si eu insist sa nu o iau in seama . am luat no spa insa nimik . deci sa inteleg ca tot pe la ligamente ceva...cred

si ma doare ficatul de ieri . insa cei drept pustiul sta fix pe el

Evy 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Carmelly: multumim frumos Pentru raceala poti sa iei ce ti-a spus Evy:paracetamol,homeopate(sirop Stodal daca tusesti,Homeogene 9 daca te doare in gat, Oscilococcinum),ceai cu miere si lamaie.

Ayda: ce fain ca ati fost la munte!!!!Eu n-am curaj sa plec cu Ingrid la drum...e cam plangacioasa in masina,cand nu doarme.

Evy: Da,aceea e trusa.Anestezicul nu trebuie sa-l cumperi tu,in mod normal,il au cei de la spital.Din pacate,eu a trebuit sa-l cumpar pentru ca li se terminase cu o seara inainte,asa ca s-a dus sotul,pe loc,la farmacie si l-a luat....altfel,mi-ar fi facut anestezie generala..si n-am vrut.

Iana:asteptam vesti bune de la eco!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Neatza
Nusy si la noi e plangacioasa cand nu doarme in masina dar la dus am intarziat cam mult prin buc ca am avut putina treaba si a dormit in oras iar cand am plecat la drum lung s-a trezit si cand incepea sa planga opream sa mai ia aer, sa o iau in brate, o mai pacaleam cu niste jucarii zornaitoare...nu am curaj sa o tin in brate in masina...la cate se intampla pe sosele....am oprit de vreo 3 ori...si apoi a adormit pana la munte. La intoarcere a dormit tot drumul pana la ai mei la tara, a fost tare lejer.
Am noroc ca am matusa in busteni si am stat la ea ca nu am inca curaj sa plec undeva cu ea unde nu cunosc ....nu stiam cum reactioneaza in case straine. O sa incerc sa mai pun niste poze de la munte.
Va pup

Ayda mami de printesa Andreea Teodora (9 iulie 2009)

www.flickr.com/photos/12483841@N04/3949454521/in/photostream/" target="_blank">pozici Andreea Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Buna dimineata,
Evy sunt si eu pe aici insa nu ma simt prea bine si am stat mai mult in pat, experimentez tot felul de dureri, poate ca ele sunt normale ptr. aceasta per. a sarcinii numai ca eu ma sperii si nu stiu cum sa reactionez. Am terminat de mult cu spalatul si calcatul de hainute, totul este pus la loc in asteptarea piscotelului, bagajul la vedere si ultimile instructiuni scrise ptr. sot pe usa de la intrare.
Vad ca sunt multe gravidute absente, oare de ce?
Ayda, Nusy sa va traiasca printesele.
Va pup si sa aveti o zi buna.

36 + Vlad

Mergi la inceput