Gravidute prin FIV (51)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Nusy multumesc . Uite ca de Homeogene 9 nu stiam nici eu . insa sper sa nu am nevoie de nimic .
E bine ca m-am lamurit si e buna trusa , ca mi-era ciuda sa fi aruncat banii . Generala nu vreau nici eu , desi si de rahie mi-e frica . Adica de intepatura ...sa nu ma misc .

Many de aceea te-am intrebat , ca si eu simt diverse .Insa stau linistita in patuc , ma plimb cand amortesc , iau medicamentele si atat . Inainte mai spalam un vas , mai stateam la calculator , acum nu . Iau laptopul si stau in pat . Incet , incet cedeaza . La mine parca s-a lasat si un pic burtica , desi ...e cam devreme . Nu mai e asa sus la sani ...
Felicitari pt cele 36 de saptamani . Mai e un pic .

Scumpul meu din burtica cred ca nu prea mai are nici mult loc .
Avem program de joaca pe la 3 dimineata asa 10min , apoi pe la 10-11 cand ma trezesc eu si ma burduseste cu lovituri si ridicari de burtica si apoi doarme nene toata ziua . mai se joaca seara .
bine eu cred ca are si o pozitie care nu imi permite mie sa ii simt toate miscarile .
auzeam pe la mamici ca sunt extrem de activi pana la nastere , si se joaca toata ziua in burtik , insa al meu bebe e altfel ...
important e sa fie bine .

Iana astazi asteptam noutati da ?

A, Many aveai dreptate .cam putina activitate pe aici . Ma gandesc ca toata lumea este foarte bine ,ceea ce ma bucura , insa macar veniti 5 min la o mai fetelor .

Evy 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Eu sunt keo azi - n-am dormit toata noaptea. Am avut niste arsuri stomacale ingrozitoare (de fapt nicia cum nu mi-au trecut), in plus ma sufocam de cald - desi evident nu era cald. PE la 2 am m-am mutat ins ufragerie pe canapea si am intredeschis si geamul si dupa ce am rontait vreo 2 Reni am reusit sa atipesc, dar la 5 m-am trezit din nou. Nici acum nu mi-e bine.

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Ladies, va invit sa continuam AICI

Baby

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput