Gravidute prin FIV (51)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Li_am nu e musai ca oricare persoane careia i se face o operatie sub anestezie generala sa fie intubata sa nu ne speriem totusi chiar asa

Mi-am adus si eu aminte da in spitale nu-ti spun ce baga in tine insa eu toate interventiile din ultimii ani le-am facut la spital privat contra cost prin urmare aveam totul listat pe nota de plata de la manusi chirurgicale incepand, asa incat am stiut exact ce mi-a fost bagat in corp si credeti-ma m-a luat cu lesin cand am vazut toate drogurile alea.

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Buna fetelor

am intrat sa va povestesc ca azi noapte am facut noapte alba . nu am reusit sa dorm deloc . nu mai vorbesc ca am la et 1 un bebe care a plans toata noaptea . saracutul ...eu am impresia ca nu ii ajunge lapticul mamei si ei nu isi dau seama . are 6 sapt , a fost nascut prematur la 35 de sapt , si cred ca ar trebui sa ii bage si formula , insa nu pot sa ma bag eu ...ca o sa zica ca eu nu am de unde sa stiu .
i-am ajutat cu nr de tel de la domnul care aduce infacol acum 2 sapt si de atunci dormea noaptea , insa de cateva zile ...nu prea mai merge .

am dormit acum 2 ore dar sunt chiauna de cap ca am visat un bebe care era cat pe ce sa cada de pe un pod in apa , dar l-am prins .

nu stiu ce sa fac , ca mi-e cam rau. simt asa la capul pieptului o apasare . sa fie de la oboseala , sau ceva mai rau ?

Many , cum te mai simti .
sa stii ca am inceput si eu sa am intepaturi prin vagin . bine bebe se joaca fix pe jos cu manutele si cu picioarele imi trage la ficat
si mai simt pe mijlocul burtii , jos de tot uneori o intepatura scurta . cand merg prea repede prin casa , sau ma asez pe closet .

in rest ... joi am analize , sange + gineco . yaaac

Evy 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Astazi se implineste 1 an de la ET...1 an de cand Ingrid a "aparut" la mine in burtica...nu-mi vine sa cred ce a trecut timpul...iar ieri a implinit deja 4 luni...

Avem pozici aici:http://family.webshots.com/album/574984741yenxCP

si aici unele dragute,prelucrate: http://family.webshots.com/album/574985638vZoxgU

Evy: succes la control si analize!!Nu te mai stresa atata timp cat nu apar contractii dureroase si durere de mijloc...

Iana_Mari: ce fac gemenasii??

Va si sarcini usoare tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Oauuuuuuu . cat e de SCUMPA !!!!!
si pozele prelucrate sunt super .

Nici nu imi vine sa cred ca are deja 4 luni . ce repede a trecut timpul . Pupicei multi si multa sanatate .

cat despre mine trebuie sa trec cu bine peste toate . dureri de mijloc mai am , de fapt urca si mai sus , coboara si pe piciorul stang , in fine ... important e ca nu ma tin mult . daca ma plimb nu mai am nimic . cred ca mai mult sunt de la statul in pat .

Evy 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marriam spune:

buna fetelor!!!!!!!!! Am chiulit f mult in ultima vreme, am avut o gramada de treburi de rezolvat,acum o sa ma mai odihnesc.Vreau sa va anunt ca am aflat in final culoarea caruciorului nostru si....este ROZ.O sa avem o mica printesica!!!burtica creste...fetita creste.Vreau sa va spun ca avea 800 gr la 24 sapt si 4zile.cred ca este grasunica. este grasunica lu' mami si a lu' tati!Va felicit din inima pe toate proaspetele mamici si pe toate roaspetele burtici si va doresc tot,tot binele din lume voua si bebeilor vostri. va pup dulce pe toate!!!!!!!!!

25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marriam spune:

AAA... si ce vroiam sa va mai intreb ....Noi ne-am pus pe facut bebei.ne mai dorim f mult inca un copilas si as vrea ca peste un an asa,dupa ce se naste broscuts noastra, sau un an si jumatate, sa mai facem un pui.Eu mai am 5 embrioni criogenati la Viena si as vrea sa stiu daca data viitoare as dori sa facem un fratior pt fetita noastra(MAIA ALEXIA), cei de acolo fac acea procedura Preinplantation Diagnostic pt a stabili sexul? stia cineva?bine ca oricum ...si daca nu se face .., noi mai facem un bebel fie ce o fi , ca ne bucuram din suflet indiferent de sex, doar ca ni se parea ideal sa avem si pereche. Va pupacesc din suflet!!!!

25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Pt Marriam
In Austria PGD este interzis prin lege,ei pot trimite la Bratislava celulele si la un FIV normal transferul se face doar la blasto,nu stiu cum este la Cryo daca se face procedura,trebuie sa intrebi.
In ceea ce privestte PGD iti spun sigur ca ei in Austria nu fac(Papa le-a interzis tocmai din motiv de selectie a sexului; se apela des la asta.)m-am interesat eu pt ca tre sa fac PGD din motive genetice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

NUSY ,printesa ta este super frumoasa .Sa fiti fericiti si sanatosi.
Noi suntem bine,marti avem eco ,abia astept.VA PUPAM

iana

22+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Fetelor...sunt in 5 luni dar imi curge colostru de-mi pateaza toate tricourile. O fi normal? O fi temporar sau sa ma astept sa fie tot mai rau? Credeam ca asta se intampla de prin luna a 8-a cel mai devreme...si cand colo eu deja umblu cu tampoane de san dupa mine.

toate fetele

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns li_am spune:

Buna de dimineata fetele,

cine da o cafea?

laici ploua si e o vreme de kk, cine o fi inventat luna octombrie si de ce?

_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria - 33+ AMR 34

poze

Mergi la inceput