Gravidute prin FIV (51)
Raspunsuri - Pagina 14
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iana_mari CASTELANA nu scrii,nu scrii,dar si cand intri ai o indemanare mama,mama.O sa-ti iasa bebelul un mare scriitor. ![]() Ce face mama?![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() iana 21+ si![]() |
iana draga asa e, cand ma pun la scris...... nu ma mai opresc, tot asa si vb zice sotul.
era si un banc pe tema asta ca femeile au pe zi de folosit 15.000 de cuv si barbatii doar 10.000, problema e ca ei le consuma la servici pe toate si cand vin acasa gasesc consoarta cu tolba plina de cuvinte
Mama mea, multumesc e acasa, este externata de vineri din cauza de lipsa de fonduri, etc, o poveste de mare rahat. A intrat acum la program cu dializa si speram (sportul nostru de ani de zile) in mai bine.
te pup si ai grija de piticii frumosii mamei!
castelana fericita
14+
Evy30 spune:
buna fetelor si multumesc pt gandurile bune
LI_AM asa m-am gandit si eu ca nu e graba de sunat medicul , sa astept sa vad ce se intamla. gheare am mai avut cateva in sarcina la diverse saptamani, insa asta a durut rau .
presiune nu mai am in burtik si ma simt bine , ma mai doare asa un pic cand stau prea mult pe o parte si ma ridic sa merg la baie, dar cred eu ca e amorteala.
oricum am vobit cu bebe si l-am rugat sa stea acolo cumintel ca afara nu e inca timpul sa iasa .
. insa am pregatit si majoritatea lucrurilor pt bagaj , de frica ........
sa vedeti la burtici de nov -dec cate fete s-au pus pe nascut .......te ia cu rau ...nu gluma.
ai nostrii sa stea linistiti pana la termen
am bagat acum un oscillo , ca imi curge nasul . cred ca la mine acum se ia . insa oscillo pe mine m-a protejat , sper sa o faca si acum . sotului nu i-a trecut nici acum raceala, cred ca fac 3 sapt ....si ce nu a luat ...dar il intoarce mereu.
Castelana , important e sa fie sanatos bebe . oricum va va face viata minunata . este lucrul pt care ati luptat cel mai mult in viata . mie cu siguranta mi-a spus la 16 sapt. inainte imi spusese ca e fetita , si apoi a ramas baiat . daca iti doresti baietel , sa ti se implineasca iti doresc .
sanatate mamei . stiu cum e cu sistemul medical . ...
Many tu cum esti ?

Iana , tu ce vesti ne mai dai ? cum te simti ? ce fac gemenasii ?
Evy 33+
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Evy30 buna fetelor si multumesc pt gandurile bune LI_AM asa m-am gandit si eu ca nu e graba de sunat medicul , sa astept sa vad ce se intamla. gheare am mai avut cateva in sarcina la diverse saptamani, insa asta a durut rau . presiune nu mai am in burtik si ma simt bine , ma mai doare asa un pic cand stau prea mult pe o parte si ma ridic sa merg la baie, dar cred eu ca e amorteala. oricum am vobit cu bebe si l-am rugat sa stea acolo cumintel ca afara nu e inca timpul sa iasa . sa vedeti la burtici de nov -dec cate fete s-au pus pe nascut .......te ia cu rau ...nu gluma. ai nostrii sa stea linistiti pana la termen am bagat acum un oscillo , ca imi curge nasul . cred ca la mine acum se ia . insa oscillo pe mine m-a protejat , sper sa o faca si acum . sotului nu i-a trecut nici acum raceala, cred ca fac 3 sapt ....si ce nu a luat ...dar il intoarce mereu. Castelana , important e sa fie sanatos bebe . oricum va va face viata minunata . este lucrul pt care ati luptat cel mai mult in viata . mie cu siguranta mi-a spus la 16 sapt. inainte imi spusese ca e fetita , si apoi a ramas baiat . daca iti doresti baietel , sa ti se implineasca iti doresc . sanatate mamei . stiu cum e cu sistemul medical . ... Many tu cum esti ? ![]() ![]() ![]() Iana , tu ce vesti ne mai dai ? cum te simti ? ce fac gemenasii ? ![]() Evy 33+ ![]() |
Evy, sanatate multa iti doresc si bebe ascultator, sa stea acolo la mami, unde-i mai bine decat acolo?
merci mult esti tare draguta, ce o fi e bine, acum ne fandosim si noi, asteptam sa umplem casa de galagie si suras de copii.
te pup si ai grija de tine!!!!!!!!!!
castelana fericita
14+
many_bani spune:
Evy, sunt un pic mai bine, insa noptile sunt un adevarat calvar. Am insomnii, ma dor toate oasele, ma intorc greu, ma intreb oare cum as fi fost daca luam mai multe kg.? Iar de cand cu atatea nasteri la odiseea noastra am emotii mari, insa sunt mai impacata si linistita de cand bagajul este gata si la vedere
, am pregatit si actele necesare internarii, dar sper ca bebe meu sa nu se grabeasca.
Hepilica, cand mai ai timp sa intrii, te rog sa-mi spui si mie ce tip de anestezie ai facut tu, poate ai mai scris, dar nu am retinut 
Klu, nu mai ai timp de noi
?
Fetelor va urez o zi linistita, nu ca a mea 

35 +
Vlad
iana_mari spune:
EVY noi suntem bine.Mai m-au lasat durerile de spate am sa carcei din cand in cand ,dar trecem peste asta.
Pe 13 avem eco sa vedem cat am mai crescut.

iana
22+
si
hepilica spune:
Scumpici burticute,
Imi sunteti atat de dragi si ma cuprind asa niste emotii si nostalgii cand vad prin ce treceti, cum trece timpul pentru fiecare dintre voi si mai adaugati cate o saptamana..., cum mai aflati cate ceva despre bebe...
, cum va emotionati..., cum asteptati...
.
Veti vedea, ca toate veti ajunge la termen si bebeii vostri se vor naste sanatosi, iar voi veti fi niste mamici implinite, iubicoase si fericite. 
Simona - poti avea 100% incredere in dr Dragos Albu. Eu ii voi fi recunoscatoare toata viata pentru faptul ca a avut grija de mine toata sarcina si ca datorita lui am nascut un copil sanatos, am ajuns cu sarcina la 40 saptamani, iar la nastere a fost un super erou. Eu am pierdut foarte mult sange in timpul interventiei, am facut hipertensiune... in fine, a fost o nastere mai dificila, dar datorita lui si eu si copilul meu suntem bine. Daca nu intervenea cu promptitudine si profi in timpul operatiei, imi puteam pierde uterul.
Prin urmare, eu il recomand.
Referitor la taietura, acum dupa 2 saptamani nu mai simt nimic, plaga s-a strans, arata foarte bine... totul este in regula. A cusut foarte "delicat", dar bine
.
many_bani - eu am avut anestezie RAHI-PERIDURALA (se face intervertebral si amortesti de la mijloc in jos). Se instaleaza imediat, chiar iti amortesc picioarele ianinte de a o termina de facut. Dureaza insa cateva ore pana trece efectul. Imediat dupa anestezie mi-au pus un cateter (de-a lungul coloanei) pe care l-am avut vreo 2 zile si pe care imi administrau analgezice. E o super metoda. Calmantele isi fac efectul imediat si in plus nu trebuiesc neaparat calmante foarte tari - gen morfina. Actionand direct pe coloana, isi fac efectul imediat si 100% sigur. In momentul administrarii calmantelor simti cum ti se incalzeste coloana vertebrala. Nu stiu daca se practica si in spitalele de stat.
Nico - si pe mine m-au durut degetele de la maine, articulatiile..de nu le mai puteam misca. In special noaptea. Mi s eparea tare ciudat. Nu ma durea nimic altceva, nu am avut vreu junghi, gheara, contractii...etc toata sarcina doar degetele de la maini ma dureau. Uite, acum la 2 saptamani de la nastere nu mai am nimic. Nu ma mai dor deloc. Am si uitat de acea durere. 
Noi astazi am facut 2 saptamani. Toata ziua papam, dormim, plangem....
Mami si tati nu stiu tot timpul ce am eu, de ce plang
, dar fac eforturi sa ma inteleaga...si apreciez asta...![]()
Intr-o seara a plans vreo 3 ore si ceva fara sa se opreasca. Nu stiam ce sa-i mai facem. Papase, o schimbasem, dormise, ne jucasem... E groaznic cand vezi ca plange, se inroseste la fata, nu-i poti intra in voie orice ai face, se incordeaza in bratele noastre... Pana la urma am reusit sa o linistim, dar ne-a terminat.
Va pup pe toate, nu va mai enumar..., toate sunteti niste invingatoare si credeti-ma: perioada sarcinii este usoara pe langa ce urmeaza dupa ce vine bb pe lume.
h.
minunata!
Multumesc lui DD.
many_bani spune:
Hepilica, ma bucur ca suntetii bine amandoua. Te-am intrebat de anestezie ca dr. mea a zis sa ma gandesc ce tip vreau, generala sau rahi, dar ca ea imi recomanda rahi, mai ales ca pot sa raman treaza sa-mi vad si eu biatu' atunci nu la 3 ore dupa ce imi revin din anestezie generala. Insa se pare totusi ca ultimul cuvant il are anestezistul. Multi 

35 +
Vlad
Evy30 spune:
Many sa stii ca si eu am iesit astazi la farmacia de langa si am cumparat ce imi mai trebuia .
de frica normal . nu am adeverinta de la servici insa o sa mi-o ia sotul. ma intreb cat timp e valabila ?
eu ma rog ca bebe sa stea acolo cumintel . vad ca voi deja ati facut 35 de sapt. e bine .
noi joi o sa facem 34 si doctorul ne-a spus clar ca e musai sa trecem de 35 pt a nu ne chinui si noi si bebe. sa nu mai vorbesc ca Elias nu are sectie de prematuri si e frica mai mare . cu doamne , doamne inainte .
si eu am insomnii , nu iti spun cum ma intorc si cum ma ridic din pat . ma tarasc la propriu . si cu siguranta sunt mai mare ca tine . eu am 85 de kg .....
insa suport orice numai bebe sa fie bine si mai ales sa stea acolo cumintel .
Hepilica ne bucuram ca sunteti bine si ca te-ai refacut asa repede .
pup frumusica mica 
Iana dureri de spate am avut si am si eu . sunt normale , se schimba pozitia corpului. te mai ia , mai te lasa ... totul va fi bine . vei fi o mamica fericita .
Evy 33+
Miramar spune:
Azi am fost la eco. Raportez - il am pe bb Greuceanu la purtator - are 2830 gr. (+/- 413 gr.) e inainte cu 2 saptm. ca varsta gestationala. Toate bune, colul inchis, placenta gr. maturare I/II.
Am stabilit data nasterii 4 nov. si imi face programarea doctorita la Euroclinic pt. cezariana. Saptamana viitoare pe 15 mergem din nou sa ne recolteze si pt. analize si-mi da si lista de analize de sange pt. anestezie. Ea o sa fie plecata de pe 20 pe 24 oct. (pfuu emotii). Mai merg maine la servici si dupa stau acasa. Cred ca ma mut de pe-un pat pe-o canapea de frica.
Incep sa fiu stresata - se apropie momentul.
33+ 
Evy30 spune:
felicitari Miramar . mai e putin pana pe 4 nov .
asa sper si eu sa ajung pana macar in jurul datei de 4-5 nov.
Many vroiam sa te intreb daca tu simti dureri de oase jos , la dansa , cand te dai jos din pat ...eu parca simt ca amorteste . si mai am mici intepaturi asa in lateral , cam in zona ovarelor scurte si rare . simti si tu , sau depinde de fiecare
pupici fetelor .
Evy 33+