Gravidute prin FIV (51)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Nico, "amortirea degetelor se datoreaza sindromului de tunel carpian, este des intalnit in sarcina, trece de la sine, de obicei la cateva luni de la nastere. Se poate dovedi periculos numai daca iti pierzi indemanarea mainii afectate".
Am redat dint-un ghid de sarcina.
Despre carceii, se spune ca se datoreaza lipsei de magneziu si se recomanda ca remediu naturist mierea de albine.

34 + Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns li_am spune:

Na ca am revenit. Da, Many, in noiembrie ma intorc eu cu doi copii si cu bona in avion, al meu sot si frate cu cate o masina, probabil incarcate cu bagaje, cu catel si purcel. Mi-e cam frica de avion, cu cel mic (care in curand va deveni cel mare) am zburat prima oara la 6 saptamani, dar de data nu mai am rabdare sa stau aici asa de mult, vreau acasa mai repede, mi-e dor de prieteni, de potai (am doi husky)... dar nu mi-e dor de traficul (si de mitocanii si de sistemul medical de kk si de cateva altele) din bucuresti, de cate ori ma gandesc la astea, parca-mi vine sa raman aici...

Mi-am amintit ca se discuta despre centuri dupa nastere, mie mi-au dat de la spital insa doctorul mi-a interzis s-o port, ca nu se refac muschii cum trebuie sau asa ceva. In schimb ma oftic ca i-am flituit pe doctorii care venisera sa ma invete sa fac exercitii speciale pt refacerea muschilor (in prima zi am facut doar, erau niste exercitii de respirat care faceau muschii sa se stranga intr-un fel ciudat), dar de data asta sigur o sa-i caut eu pe ei!

Evy, nu cred ca ai motive sa te ingrijorezi! Si mie mi se pun tot felul de "gheare" pe te miri unde, ma doare ba aici, ba acolo, ba simt presiune in vagin, ba parca incearca fi-mea sa scoata o manuta/un piciorus prin col (sa vezi atunci durere...), eu mai am si contractii aproape zilnic, dar pana nu sunt regulate, nu prea ai de ce sa te temi! Eu am pe lista de sunat medicul urgent contractii regulate, lipsa (diminuare) activitate bb, pierdere de lichid amniotic, sangerare si dureri puternice (si persistente).

Eu nu prea pot sa stau locului, astazi iar am umblat toata ziua, joi e ziua de nastere a jumatatii mai bune (si dupa doua saptamani e si ziua baiatului), am cumparat o gramada de cadouri, singura chestie e ca mi-am pierdut ritmul, merg cu viteza melcului, ba chiar ma mai depaseste cate unul... Si am mai cumparat si cateva pijamalute/body-uri/ un over-all pentru fetita, tare frumoase si ale naibii de scumpe.

Sa va povestesc despre iubirea mea mica si intelegerea lui de copilut. Ieri i-am organizat un pic hainutele in dulap si ii tot spuneam: cizmulitele astea sunt pentru iarna, caciulita asta e pt iarna, hainuta asta e pt iarna etc. Si astazi dimineata cand a venit socru-miu sa-l ia l-a dus la dulap si-i spunea (unde mai pui ca vorbeste si germana la fel de bine ca romana) ca hainutele alea sunt ale iernii, de parca iarna ar fi o persoana... cat il iubesc...

_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria - 32+ AMR 40

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Buna dimineata
Mamici si burtici sa aveti o saptamana frumoasa
Eu parca sunt mai bine, insa de atata stat in pat ma dor oasele de nu mai stiu cum sa stau
Castelana , la noi sunt recomandate supozitoarele cu glicerina, insa nu se recomanda ceaiul verde sau negru, cel putin doctora mea nu le recomanda. Asa este AMR-ul este de cateva saptamani, eu ce imi doresc este sa mai fie macar 2 sapt.
Va pup

34 + Vlad

Stiu sa stii ca acasa se recomanda supozitoarele, eu printr-o combinatie am reusin sa-mi parvina de acasa niste cutii de supozitoare si m-am dus cu ele-n dinti dr mi-a zis ca definitiv nu.
fac si eu ce zice popa stii cum e.
Referitor la ceai, aici se bea mult ceai verde, mai ales la masa, stimuleaza digestia. Mi s-a spus ca o ceasca nu face nimic rau (discutiile sunt daca afecteaza sau nu absorbtia de ac folic de fapt).
Eu cand mi se intampla sa fiu undeva, da mai beai cate o ceasca, dar nici asa des ca inainte, trec poate si saptamani fara sa pun gura pe ceai. Ceai negru nu beau, nu-mi place mi se pae prea tare ca sa fiu sincera.
Incerc si eu sa combin sa ascult pe dr meu si stii cum e cand astepti ani de zile si doar prin fiv ramai insarcinata, regulile de la dr devin biblie.
Eu mereu merg cu cate o listuta si-i turui intrebari peste intrebari sa ma dumiresc daca e bine sau nu ce am citit, ce stiu ca la noi se face.
te pup si AMR cat mai usor, tu sa fii cat mai relaxata si odihna cat cuprinde ca acum intrati la program.
te pup

castelana fericita 14+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui huski

In rest ce sa zic nu ma plictisesc deloc...ne-am apucat de zugravit. E in casa la mine ca la nebuni...dar abia astept sa treaca

aaa....fetelor voua va amortesc mainile noaptea? dar carcei la picioare vi se pun ?
Abia astept urmatoarea intalnire cu medicul pe 16.10 sa vedem ce-mi spune...

22+

vad ca nu te plictisesti si ca ai activitati interioare, doar vine bebelul si mami vrea sa fie tot gata.
Nu stiu ce sa-ti zic cu durerile de articulatii, sper sa-ti gasesti ceva remedii, poate si masaje locate te pot ajuta.
spor si sanatate!

castelana fericita 14+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Evy30

fetelor eu nu vin cu vesti asa bune azi .
azi noapte a sunat ceasul sa iau gynipralul la ora23 .de obicei nu adormeam , insa de data asta a venit mos ene . m-am ridicat brusc din pat si mi s-a pus o gheara la burtica in stanga ,cam in zona splinei asa... si ma durea . ca si cum se contractase un muschi . restul burtii era ok .
a trecut cam in 2-3 min ...dar m-a speriat . azi dimneata m-am trezit cu o presiune jos la burtica , si mici intepaturi in zona ovarelor . au trecut , insa mi-au lasatt o teama in suflet . nu ma misc din pat, parca pana acum faceam ceva .... si sper sa fie bine totul.

sper ca gynipralul sa isi faca efectul si sa il faca pe bebe sa stea linistit acolo , caci e devreme sa vina acum .

ma rog la doamne doamne ca toata lumea sa fie bine , cu bebelusi cuminti care sa stea la caldurica pana la termen .

mai vorbim

Evy 33+

Evy imi pare rau ca nu stai asa confortabil, nu stiu cu ce te pot ajuta, noi suntem mici inca si nu ne-am confruntat cu asa probleme! te pup

AMR usor si sa ai sarcina usoara in continuare!!!!

castelana fericita 14+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carmelly

Salutare fetelor,
Evy, Doamne ajuta ca totul sa fie bine si baietelul tau sa mai stea cateva saptamani la caldurica.
Multumesc fetelor de raspunsuri, era buna o cafeluta, ieseam imediat dupa ea, dar acuma o urasc, nu ma pot atinge de ea ca simt ca vomit, stau rau de tot cu mirosurile. Acum cand "ies afara" simt ca mi se rupe popoul si am dureri si de burta. Azi bagai lapte cu fulgi si parca e mai altfel, dar vine soacra-mea si ma intreaba ce mananc ca ce e asta, cum cresc bebeii daca eu nu bag paine cu carne. Eu mai mult vegetariana sunt, iar inainte cu asemenea dieta nu aveam prb. Sucurile nici pe alea nu le suport ca au zahar si imi da stari de voma. Iar de ceai verde... nu am baut in viata mea, nu ma tenteaza, aci se bea ceai turcesc, sotul meu e inebunit dupa el dar eu nu suport mirosul ceaiului. Am sa incerc cu kiwi, ca struguri, pepene si pere nu dau roade.
Pentru listuta nici un bai, nici eu nu am cerut inainte sa fiu trecuta pe ea. Va multumesc ca m-ati trecut dar mai am completari:
FIV 2 si .
Pupici la toate burticile si mamicile.

8+ 
Multumesc Doamne!

draga mea, referitor la dieta contra constipatie nu te astepta la minuni de pe o zi pe alta. trebuie multa perseverenta si sa nu lasi niciodata steagul jos. Nu e ca daca ai mancat odata si a doua zi nimic, abandonezi.
Iti spun din experienta a peste 10 ani, acum am avut perioade groaznice ( la 10 zile) am si prietenii hemoroizii care-s tare draugti. Asa ca tu vezi de treaba ta si lasa soacra, zii ca ea si fa ca tine, papi ca nu trebuie exclusa, painea mai putina si inceasca sa fie cu tarate.
Sucurile cred ca nu m-ai inteles am ani de zile ca nu beau de la sticla cumparate, doar fresh facute de mine, restul apa. Acum in sarcina am pofta doar de apa minerala, parca ma linisteste dupa ce o beau ca altfel simteam mancarea sus-jos in lift pana in gat.
Gasesti tu ceva care sa-ti placa si ceea ce e foarte importat autocontrol si gandire pozitiva.
te pup si sarcina usoara

castelana fericita 14+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simona2

Multumesc, Castelana. Intradevar, sunt la jumatatea sarcinii...nu-mi vine sa cred. Tu cand afli sexul?

20+

Draga meaa, m-ai facut sa rad, daca pana acum de acasa la fiecare telefon auzeam cand faceti un copil sau daca aveam ceva vesti cand devin bunici (parintii) acum de cand am anuntat e aceasta intrebare: cand aflam sexul.
Nu stiu, voi cand ati aflat?
Maine mergem iar la eco sa vedem bebe dansator si saltaretz, poate este generos si mai putin pudic dar oricum mi se pare devreme, nu?
recunosc vrem/vreau baiat, acum asteptam si noi, am asteptat atatia ani sa fiu insarcinata...
te pup si sarcina usoara!

castelana fericita 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Intrebam si eu...atata inspiratie am avut in momentul ala desi, sincer, te sfatuiesc sa mai astepti cu aflarea sexului. Eu nu mai aveam rabdare si m-am dus sa fac o eco in alta parte, nu la dr meu si...vreo 3 saptamani am avut baiat (eco la 13-14 saptamani), apoi s-a transformat in fetita Si eu tot baiat imi doream, dar doar fiindca mi-e putin frica sa cresc fete, mai ales in Bucuresti..deja ma uit cu taica-su prin mall si cand vedem cate una de 12-13 ani cu nurii la vedere ne trec toti fiorii. Pe de alta parte, fetele sunt mult mai apropiate de mama, sunt tare dragalase cand sunt mici bla bla. Important e sa fie sanatosi (alt cliseu..stiu).

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

LI_AM ce frumos a asemanat baietelul tau iarna ,cred ca te-ai topit toata.Pe mine m-au mai lasat durerile de spate.

EVY cum te simti?

RALUCA mersi ca m-ai trecut pe listuta.

CASTELANA nu scrii,nu scrii,dar si cand intri ai o indemanare mama,mama.O sa-ti iasa bebelul un mare scriitor.Ce face mama?

MANY_BANI eu am analizele la zi si sunt in interval la magneziu,calciu si tot ma apuca uneori carceii.

iana

21+ si

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simona2

Intrebam si eu...atata inspiratie am avut in momentul ala desi, sincer, te sfatuiesc sa mai astepti cu aflarea sexului. Eu nu mai aveam rabdare si m-am dus sa fac o eco in alta parte, nu la dr meu si...vreo 3 saptamani am avut baiat (eco la 13-14 saptamani), apoi s-a transformat in fetita Si eu tot baiat imi doream, dar doar fiindca mi-e putin frica sa cresc fete, mai ales in Bucuresti..deja ma uit cu taica-su prin mall si cand vedem cate una de 12-13 ani cu nurii la vedere ne trec toti fiorii. Pe de alta parte, fetele sunt mult mai apropiate de mama, sunt tare dragalase cand sunt mici bla bla. Important e sa fie sanatosi (alt cliseu..stiu).

20+

Ei draga mea nu-i bai, sa-ti povestesc ceva:
Soacra mea e tare curioasa si mi-a cerut toate datele (ei nestiind ca am facut FIV) cam era data CM, cand trebuia sa-mi vina, cand crede ea ca era ovulatia sa vada cum era luna in crestere sau in scadere si sotul meu alt nebun ii raspunde si o ontreaba care luna aici la noi sau la ea, ii cam da cu rest. Apoi ii tot intreba tot pe sos ca pe mine nu prea are curajul, daca e bumbata burta (care burta la 14 saptamani) daca s-au mari sanii, cat, si el o ia saraca asa in ras intreband-o bombata pe dreapta? sau pe stanga?
Noi ne distram gandindu-ne ca daca mai stia si de FIV nu stiu daca-i mai iesea harta astrala...
Si cum spuneai cliseu sau nu sa fie sanatos, baiatul mamei dorit daca e fata va avea grija de baiatul ce vine imediat.
te pup

castelana fericita 14+

Mergi la inceput