Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(75)*
Raspunsuri - Pagina 18
dyana27 spune:
bogdana pupam baiatul mare si curajos; pai cu ocazia asta o sa poti sa-i zici ca la cat de curajos a fost la injectii nici nu-ti trece prin cap ca ar putea sa mai planga la gradinita, ca e asa de curajooooos.... la o prietena a functionat de minune 9dupa ce i-a luat sange)... isi inghitea aia mica lacrimile la gradinita dar n-a mai plans deloc, ca ea era fata mare acuma si curajoasa, nu ca ceilalti colegi mici si plangaciosi; Doamne, sunt niste minuni copilasii astia, sunt fascinata in fiecare zi mai mult si mai mult
mutzu meu promite "o noapte furtunoasa"; iar n-a vrut sa adoarma, la 10 era in sufragerie si se distra de mama focului agtat de arcada de jucarii de ziceai ca e proaspat sculat dupa 10 ore de somnic; si dupa aia evident ca tot la tzitzi a adormit potaia mica si mancacioasa; mai e vreun bebe care la 6 luni sa pape la 2 ore toata ziua??????????? de noapte nu pot sa zic, ca e fiecare diferita, odata papa la 1,5 ore toata noaptea, alta data doarme rupt pana la 6 si dupa aia pana la 9 jumate'.... deci e la nimereala; sunt singura fara un program la bebe??? ca orice i-as face... tot ca el face... somn cand vrea... papa cand vrea... diversificareaaaaaa, doar daca are chef, ca altfel papa 30 ml de piureut si pa pa!!!!, nici gand sa mai vrea; ieri mi-a ras un biberon de aproape 120 ml de piure de fructe (cu lingurita, ca e gros), azi abia a vrut vreo 30; deci... ce sa consider masa inlocuita???? ca abia rezista o ora, o ora jumate' dupa fructe si cere tzitzi; de maine ii fac si niste supica, sa vad cum reactioneaza la morcov, ca daca face iar alergie... am pus-o!!!
aaaaa, si la noi masa se desfasoara intr-un ritm de zice lumea ca sunt nebuna; daca nu-i dau lingurita dupa lingurita la foc automat maraie de ma stie tot blocul; zici ca are panta abrupta, ii aluneca pe gat ca berea la tac'su'; si se enerveaza de nu mai poate, da' deschide gurita; daca ma vedeti cand sunt singura...imi leg jucarii de cap si dau din el ca rokerii sa-i zornaie jucariile si sa se uite in sus; trebuie sa schimb tactica, ca nu se mai poate, de cand ma vede cu barbita... se pune pe marait... mananca marait, dar deschide gurita, cand nu mai vrea lipeste buzele si aia e, nu insist, nu-l enervez, ii dau fix cat accepta... si el tot maraie; are mutzu asta personalitate cat pentru doi; da' imi trage cate o privire din aia pe sub genele alea lungi si cu ochii aia mari de ma lesina, cum sa ma supar pe el???? ai vostri se alinta?????? ca romanticul asta al meu cand ma asez langa el se intoarce spre mine si se gudura ca un pisoias cu nasucul pitit in mine... intinde manutele si ma scarpina (asta e semn de dragoste suprema
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite
cum am venit pe lume
Adee spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui IliesClara
Adee, draguta piticuta ta! sta in fund complet? cat timp o lasi sa stea in fund? Intreb pt ca e cu cateva zile mai mica decat mamarutele mele si ele ar tot sta in fund dar nu stiu daca evoie sa le las 10-20 minute, cat au nevoie sa termine un castron de papa. ................................................................................................................ Clara, mami de gemenute Antonia si Iulia (din seara de 19 Martie 2009, cand ningea) MINUNILE DE MAMARUTE |
Multumim. Eu o las sa stea in fund cat vrea. Daca sta pe spate in unghi cam de 30 grade, se ridica singura in fund, si daca se prinde de ceva ar sta si in picioare daca ar fi dupa ea. Ma anunta ea cand nu mai poate...incepe sa scartaie
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze
Adee spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Gianina34
scaunul ca scaunul dar bebele.... n-am cuvinte cat este de scumpica si cum mai diversifica ea de zor Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 5 luni |
multumim
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze
IliesClara spune:
Faza... medicul de familie le-a programat pe fete la vaccin pe luni. La telefon ma intreaba ce mai fac "pacientele" ei, daca papa bine si ce le dau de mancare.
Din vorba in vorba ajungem la cereale ... si i spun de cereale de la milupa fara gluten 6+, bla, bla, bla... din porumb, orez si tapioca, ca imi place ca e fara lapte in el si se potriveste la fructe, la legume, la branzica calcica... La care doamna, foarte indignata "nu stiu ce aveti dvs, mamicile tinere, zici ca daca le dadeati mamaliga cu branza calcica nu tot din porumb era, si daca le preparati orez fiert cu fructe nu tot orez era?! ... dar voi.... comode ... faceti suc de fructe, ca de razuit va e lene, si mamaliga dureaza pana se face, mai bine cumparati pe bani grei tot felul de mofturi "
nu am apucat sa zic nimic ca m-a umflat un raaaas... s-a ofticat si a inchis cu "ne vedem luni".
Abia astept sa o vad luni...
................................................................................................................
Clara, mami de gemenute Antonia si Iulia (din seara de 19 Martie 2009, cand ningea)
MINUNILE DE MAMARUTE
Gianina34 spune:
dyana - pupam bebe mancacios si, hai fie... si pe mamica nemultumita
nu cred ca ti-ai dori un bebe cu program fix dar nemancacios
of, of... ce m-as mai trezi si eu noaptea din 2 in 2 ore sa-i dau sa mananca... dar n-am cui
(eventual sa mananc eu - ca si-asa am ajuns sa mananc ceva dimineata cat fierb, coc, etc si noaptea dupa 12 cand o parchez definitiv la ea in patut. Peste zi nu mai apuc nimic; alaltaieri am facut paine si am reusit sa mananc un colt pe strada du bebele in carut)
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni
dyana27 spune:
adee e fantastic de scumpaaaaaaaaaa !!! Doamne cum sta ea si manca acolo fascinata si ranjita toata!!! eu l-as lasa pe al meu sa-si puna toate castroanele in cap, numai sa-l vad ca papa asa...... bine, m-au averitizat cam toti ca bebelusii care sunt alaptati fac nazuri mult mai mari la mancare decat cei obisnuiti cu bibi si cu laptic praf; pai monstruletul asta al meu, papa cu lingurita si se uita la tzitzi.... am incercat si varianta sa-i de aaltcineva... n'ai sa vezi!!!!!
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite
cum am venit pe lume
IliesClara spune:
Diana esti o mami super indragostita .... de mutzunel ! Dar cum descrii... se indragostesc si altii...
Andreeeeeea, (ma scapa si pe mine degetul pe "e" ca si asa stiu ca nu fac cate trebuie).... frumosi foc copiii vostri!
Cand o colega de servici mi-a vazut fetele (care sunt f diferite) ... imi spune... vaaai ce frumos ca le imbracati diferit.... in felul acesta le puteti deosebi
................................................................................................................
Clara, mami de gemenute Antonia si Iulia (din seara de 19 Martie 2009, cand ningea)
MINUNILE DE MAMARUTE
Gianina34 spune:
iliesclara - dar de sarmale nu ti-a spus nimic?
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni
simina_kin spune:
Gianina bagajul este aproape gata, mai am sa-mi iau halat,chiloti si sosete, dar trebuiesc spalate toate asa ca geanta propriu-zis o pregatesc mai peste 3-4 sapt
Multumim de aprecieri tef la portbebe si noua ne-a placut mult + ca-i ff bun pretul
33+ cu Maya Andreea
AMR MAX. 7 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
Kea spune:
Dormiti?
Am aparut si eu, am vazut ca a strigat Monna catalogul.
Multumim de felicitarile de ziua Keutului!
In ordine cronologica: a fost mama la noi, a si plecat intre timp, mi-a racit bebe din vina mea (scos afara din carut cu capul gol, se inserase si era mai racoare), am avut botezul, apoi am racit eu zdravan (lui doar nasul i-a curs, eu am avut si dureri de gat si tuse), am mai facut una alta prin casa si gata. E groaznic sa fie bebe bolnavior! Acum am inteles si eu cam cat de greu i-a fost Bogdanei si celorlalte fete cu bebelusi muciosi. Pe al meu la inceput il distra oarecum pompa de nas, dar acum n-o mai suporta, nici nu apuc sa ma apropii cu ea de nas ca gata, se declanseaza alarma, capul se misca stanga dreapta, mainile sunt pregatite pt respingerea atacului si eu nu mai stiu ce sa fac sa-l ajut sa respire ca lumea. Dar aproape i-a trecut, marti mergem la dr pt vaccin, tb sa vedem daca il facem sau il amanam.
Keutu la sase luni face asa: topaie de ma dor mainile (stiti voi, il sustin de sub brat si el intinde picioarele si se impinge), "merge pe bicicleta" daca nu topaie, nu conteaza ca e in plan vertical sau orizontal, vrea sa-l tin in fund, nu intre perne ci in brate, incerc sa ii sustin si eu greutatea sa nu fortam coloana (asta e stresul meu) si de cateva zile scoate cheile din usile de la balcoane. Prima data era cu mama, care il tine cu spatele lipit de ea si era preocupata sa-i arate pe geam floricelele, pasarelele si mai stiu eu ce, iar Keutu muncea la scos cheia. Bine ca l-a vazut inainte de a si-o duce la gura.
Botezul m-a stresat. Bebe a simtit ca ceva se intampla si cand a vazut primii invitati (nu erau de aici din oras, asa ca la noi acasa s-au adunat si incolonat) s-a pus pe plans, n-a mai dormit, n-a mai mancat si la botez a fost la inceput marait iar mai apoi absolut pasiv, molfaia mana mea si se lasase moale, trebuia sa am grija sa nu-mi alunece. A stat vreo 6 ore nemancat si nedormit. Preotul asta face botezurile numai in timpul slujbelor, asa ca era multa lume, plus inca un botez, plus ca a chemat si copiii de la scoala de duminica sa ne cante si sa asiste si ei la botez. Eu nu suport in general locurile aglomerate, asa ca pe langa ca-mi stiam copilul nemancat si obosit, ma mai stresa si asta.
Pozele... fara falsa modestie, fac cele mai bune poze dintre toate rudele si prietenii, dar cum nu ma puteam poza singura, am niste poze de doi bani.
Andreeeeeea, super dulci flacaii! Eu nu i-as deosebi
Florinela ai facut rost de D3 ? Eu am cautat pe net dupa denumirea data de tine si imi apare altceva. Daca nu ai rezolvat deja altfel, zi-mi si intrebam la farmacie.
5 luni