Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(75)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Vaaai, Adeee, cum sta ea acolo toata dulcica si-si asteapta mancarea! Si apoi cum mananca singurica!! E minunata! Imi place si scaunul, de unde-l aveti? Nu se poate comanda de pe net? Ca la noi in oras numa plasticarii am vazut.
Dyana, si pe mine ma scarpina si ma framanta Sophiphi cu degetelele alea lungi ale ei...De multe ori stam amandoua intinse-n pat, eu citesc si nu ma uit catre ea, ea ma scarmana in liniste...si cand ma uit cu coada ochiului o vad cum ma soarbe din priviri, foarte serioasa. In secunda in care-mi intorc capul catre ea imi si serveste cel mai larg zambet posibil...Of, imi inchipuiam eu ca e frumos sa ai copil, dar nu in halul asta!!
Clara, ce isteatza colega ta, super...ce te faceai daca le imbracai la fel, nu mai stiai care e Iulia si care Antonia!!
Apropo de gemeni, tre sa va spun si eu o intamplare care m-a marcat tare. Cand eram la liceu, aveam amice doua fete gemene pe care nu le puteam deosebi nicicum, Piri si...am uitat cum o chema pe cealalta, sa-i zicem Dori. Cand le vedeam impreuna parca-parca stiam care e una si care e cealalta, dar de ma intalneam cu una nu stiam cu care am onoarea! Bun...si intr-o zi, una din ele se tunde scurt! Cealalta ramanand cu parul lung. Fericita ca de-acum le voi puteam deosebi incerc sa sondez terenul, sa stiu care dintre ele s-a tuns, Piri sau Dori. Si zic:"hmm...acum o sa va pot recunoaste, numa ca nu stiu care dintre voi s-a tuns!" La care cea tunsa imi raspunde prompt, senina:"EU!"

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
5luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Nu mai dau edit, imi cer scuze numai ca am repetat suparator cuvantul botez intr-o fraza din mesajul precedent.

5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Kea/chiar si de 2 bani, noi tot vrem sa il vedem pe Keutu botezat in poze.Acelasi lucru mi s/a intamplat si mie cu Nicho la botez...nu a dormit vreo 6 ore, dar ceva ceva a mancat, apoi a aormit tocmai la 1 noaptea in toiul petrecerii si s/a mai trezit acasa la 10.Creddd ca simt si ei agitatia in jurul lr si de aia nu dorm.Bine ca ai iesit bine pana la urma si ca ati scapat de raceala.

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Mergi la inceput

Diana/ce bine reusesti tu sa transmiti stare de bine doar prin cateva randuri...am ras si eu si sotul la faza cu jucariile legate de cap cu lacrimi.Si ca sa fim cat mai in esenta povestirii am dat clik si am revazut toate pozicile lui mutzunelul scump.Vreau sa te linistesc in privinta orarului bebelusului meu care e cam la fel cu cel al lui mutzu...adica: mananca tot din 2 in 2 ore, doar tzitzi si o data pe zi mar ras sau copt...in plus noaptea se trezeste de 2 sau 3 ori ca sa manace. Si asa cred ca o sa faca si la 6 luni pt ca a inceput sa fie asa de la 4 luni neimplinite si o tot tine cu programul asta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Vaaai, Adeee, cum sta ea acolo toata dulcica si-si asteapta mancarea! Si apoi cum mananca singurica!! E minunata! Imi place si scaunul, de unde-l aveti? Nu se poate comanda de pe net? Ca la noi in oras numa plasticarii am vazut.
Dyana, si pe mine ma scarpina si ma framanta Sophiphi cu degetelele alea lungi ale ei...De multe ori stam amandoua intinse-n pat, eu citesc si nu ma uit catre ea, ea ma scarmana in liniste...si cand ma uit cu coada ochiului o vad cum ma soarbe din priviri, foarte serioasa. In secunda in care-mi intorc capul catre ea imi si serveste cel mai larg zambet posibil...Of, imi inchipuiam eu ca e frumos sa ai copil, dar nu in halul asta!!
Clara, ce isteatza colega ta, super...ce te faceai daca le imbracai la fel, nu mai stiai care e Iulia si care Antonia!!
Apropo de gemeni, tre sa va spun si eu o intamplare care m-a marcat tare. Cand eram la liceu, aveam amice doua fete gemene pe care nu le puteam deosebi nicicum, Piri si...am uitat cum o chema pe cealalta, sa-i zicem Dori. Cand le vedeam impreuna parca-parca stiam care e una si care e cealalta, dar de ma intalneam cu una nu stiam cu care am onoarea! Bun...si intr-o zi, una din ele se tunde scurt! Cealalta ramanand cu parul lung. Fericita ca de-acum le voi puteam deosebi incerc sa sondez terenul, sa stiu care dintre ele s-a tuns, Piri sau Dori. Si zic:"hmm...acum o sa va pot recunoaste, numa ca nu stiu care dintre voi s-a tuns!" La care cea tunsa imi raspunde prompt, senina:"EU!"

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
5luni

De parca nu s/ar fi vazut cea tunsa...mmmm....dar nu si/a dat seama ca vroiai sa afli numele.
Povesti cu gemeni as avea si eu multe.....dar lasam pe altadata, ca e prea tarziu...si mai ales ca imi pare rau ca nu am doi de Nicholas in momentul asta.In familie am avut bunica de pe mama care era o geamana si aveam sanse sa fac gemeni.Sotul meu isi dorea si el atat de mult ca in noaptea premergatoare primei ecografii a visat ca la ecografie se vedeau doi gemeni si ca doctorul ne/a felicitat....eiiii, s_a trezit si mi/a spus : sa vezi ca sunt gemeni, dar...nu.Oricum sunt foarte multumita cu unul singur care face cat doi uneori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui dannnah

Fetelor, cred ca alta e treaba cu sterilizatul. Nu e vorba de apa cu care le spalam si nici de manutele murdare ale bebeului cu care inevitabil inghite ceva microbi. Am citit parca pe net ca in sticla de lapte se formeaza bacterii de la lapte pentru ca el fermenteaza imediat si ele nu mor decat prin fierbere. In cazul asta cred ca o solutie ar fi spalarea lor imediat dupa folosire - si fara nicun sterilizat! Sincer m-am saturat de sterilizat...daca pana acum plecam undeva in excursie imi luam tot "arsenalul" de sterilizat cu mine...n-as mai vrea!

Acelasi lucru il stiam si eu!!!!

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina26 spune:

Multumim pentru urari!Pupam fetele!
Sunt topita de oboseala, am avut invitati, tocmai ce am terminat de strans si facut un pic de ordine.In plus Bia nu prea a mancat astazi, a fost mai maraita, a vomitat de cateva ori bune si tocmai cand am treaba nu are stare si vruia numai in brate si eu nu mai terminam de gospodarit..Dar nu se pun la socoteala ca doar ea a fost sarbatorita .Hmmm ....6 luni mi se pare ca a trecut timpul incet dar si repede.Nu stiu daca are logica ce spun acum dar mi se iarta si mie ca sunt obo.
Mai am de recuperat pagini bune daca nu capitol dar, poate maine avem mai mult timp.
Si maine ne ducem la vaccin.

Ma bag la somik.

Karina - mami de buburuza Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina26 spune:

A si felicitam si noi "colegii" sarbatoriti.

Karina - mami de buburuza Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui IliesClara

Dodo, rasu'-plansu'..... cu inecatul asta. Sa inteleg ca ai atarnat fata cu talpa in sus ? si ai si balanganit-o la nevoie? ... sau am inteles eu gresit?

Ai inteles f bine..am ridicat-o ,,,dar n-a fost nevoie sa o balangan caci si-a revenit rapid,prima data i-a "tuflit" una caci nu stiam cum/cat de grav era...acum deja ea se ineaca ea se "trateaza"...a invatat ca atunci cand tzatzzele sunt pline nu trebuie sa traga in continuu ci si sa mai astepte sa-i curga"para malaeata"

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

buna dimineata,

dupa o lunga absenta, intru si eu sa va salut. sper ca va mai amintiti de mine.
am inceput de 3 saptamani diversificarea, ca ioana nu se mai satura cu tzitzi. a ajuns sa ma trezeasca de 2 ori pe noapte, ca patutul are ghimpi si vrea sa doarma langa mine. dupa ce adoarme o pun la loc in patut.
altfel ioana e tot la categoria supergrea. la 5 luni ava 8.5 kg. deja merge de-a busilea si se ridica in picioare. da ati citit bine, si nu e o exagerarea de-a mea. si pediatra cand a vazut-o si-a facut cruce. mi-a zis ca in toata cariera ei nu a vezut copil sub 6 luni care sa mearga de-a busilea si sa se ridice in picioare singur. inca are probleme cu aterizarea, ca nu stie sa cada. deja sta singura in fundulet. chiar se aseaza singura.
sambata am fost la baby expo si ioana a concurat la concursul de "mers de-a busilea". era cea mai mica si a iesit pe locul 3.
mai nou si-a descoperit vocea si ii place sa tipe sa se auda.

pe andrei l-am dus la gradinita de cateva zile. e foarte incantat. cand ajunge acolo nici nu se mai uita la noi.

Mergi la inceput