Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(75)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Darius Andrei, bebe de Joanna27

Vlad, bebe de Simonica_G

Adrian, bebe de Annablue

Bianca Stephanie,bebe de Karina26

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Andreeeeaaaaaaa!!! Vai, ce scumpici dolofani ai acolo, ce ma distreaza e ca in pozele unde sunt amandoi au exact aceeasi expresie a fetei, sunt gemeni din aceea univitelini, nu? Parca asa le zice. Daca in cazul fetelor lui Ilies.Clara e simplu sa le deosebesti, la tine pare mai complicat, desi mi se pare ca unul e mai rotunjor la fatza...De fetita stiam de mult ca e frumoasa foc
Vad ca pe Sophiphi episodul "muci & harait" a tinut-o fix o noapte si putin din ziua urmatoare, febra n-a avut deloc...oare suntem scapati? Ca ieri si alaltaieri am spalat-o doar la chiuveta la fundulica si ieri si azi n-am iesit deloc de spaima...Oare azi pot sa-i fac baitza adevarata?

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
5luni

Nu sunt identici.. (au fost bi-); si da, unul are capul mai rotund, iar celalalt mai alungit - asta ar fi marea diferenta, dar in rest, mie imi par destul de diferiti si nu am reusit sa-i incurc decat o data, noaptea, in semiintuneric,.... Dar sotul, da! Si Maria intreaba la fel ca Andrei al Bogdanei "mami, asta care e?"

Andreea, mami fericita de MARIA (5 oct 2005), PETRU si NICOLAE (8 apr. 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

si..sa va povestesc..dupa 3 zile de cosmar..azi la indicatia dr..sa nu-l puna pe andrei sub perfuzii...am intrat pe gentamicina+ampicilina injectabil...mi se rupe sufletul..deci..inca o sapt aksa..si o luam de la capat cu gradinita

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Sa va faceti bine

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

andreeeea - am admirat fetita super dulcica si gemenasi identici foc de scumpei (apropo - cum ii deosebesti ca mie mi se pare ca seamana ca 2 picaturi de apa)

pt gaze le dai ceva?
si noi tare ne mai chinuim cu astea

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni

Pentru gaze le-am tot dat vreo 3 luni, dar nu a avut nimic efect, drept pentru care am renuntat si asteptam finalul...
Sper sa treaca si Andreei tale problemele astea..

Andreea, mami fericita de MARIA (5 oct 2005), PETRU si NICOLAE (8 apr. 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

LA MULTI ANI! si multi pupici:

Vlad, bebe de Simonica_G
Darius Andrei, bebe de Joanna27
Adrian, bebe de Annablue
Bianca Stephanie,bebe de Karina26

avem 5 luni

LA multi ani si de la noi!!

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IliesClara spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adee

Noi avem scaun de masa din lemn si suntem foarte multumiti de el. Se poate face masuta si scaunel, se detaseaza tavita care este din plastic, are husa care se poate da jos si se sterge foarte usor si cel mai important, Arianei ii place foarte mult in el (daca ii este foame, cand o pun in el si nu vin repede cu mancare o apuca sughitul ) Acesta este scaunul - http://picasaweb.google.com/ArianaMoldovan/Papaaaaa#5386205243018381586

poze

Adee, draguta piticuta ta! sta in fund complet? cat timp o lasi sa stea in fund?
Intreb pt ca e cu cateva zile mai mica decat mamarutele mele si ele ar tot sta in fund dar nu stiu daca evoie sa le las 10-20 minute, cat au nevoie sa termine un castron de papa.

................................................................................................................
Clara, mami de gemenute Antonia si Iulia (din seara de 19 Martie 2009, cand ningea)

MINUNILE DE MAMARUTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adee

Noi avem scaun de masa din lemn si suntem foarte multumiti de el. Se poate face masuta si scaunel, se detaseaza tavita care este din plastic, are husa care se poate da jos si se sterge foarte usor si cel mai important, Arianei ii place foarte mult in el (daca ii este foame, cand o pun in el si nu vin repede cu mancare o apuca sughitul ) Acesta este scaunul - http://picasaweb.google.com/ArianaMoldovan/Papaaaaa#5386205243018381586

poze

scaunul ca scaunul dar bebele....
n-am cuvinte cat este de scumpica
si cum mai diversifica ea de zor

avem 5 luni

Mergi la inceput

simina-kim - f dulcel portbebele+geanta+marsuoiul
deabia asteptam poze cu mazarica mica in el

doame ce trece timpul, un picut mai ai

este gata bagajul?

avem 5 luni

Mergi la inceput

andreeeea - multumim de urari insa eu nu cred ca voi zari prea curand luminita de la capatul tunelului
inca incerc tot felul de combinatii care odata au efect, odata nu, si tot asa incerc, combin si o iau de la capat

avem 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IliesClara spune:

Bogdana, ! pupici fratiorului gradinar in concediu medical!

Dodo, rasu'-plansu'..... cu inecatul asta. Sa inteleg ca ai atarnat fata cu talpa in sus ? si ai si balanganit-o la nevoie? ... sau am inteles eu gresit?
Antonia noastra se ineca f des cu lapte de nu avea suflare cateva secunde (ori adormea mancand si uita sa inghita si ii curgea pe gat, ori manca f hapsana si ajungea in caile respiratorii). Ne speriam de moarte cu tati pana ne-am prins cum e de procedat cu ea. (nu metode chiar asa radicale, o ridicam IMEDIAT pe umar si o bateam pe spate, dar in secunfda aceea, altfel era mai rau, nu respira cateva secunde buuuune)

Mai rai decat sperietura au fost nervii pe soacra-mea care a patit si ea cu fata si.... nici macar nu si-a dat seama!!! Ea nu vedea ca fata nu respira de inecata ce era si continua sa o legene in brate si sa o mustre cu blandete, ca draga lu' buna adormea mancand si nu e voie...

................................................................................................................
Clara, mami de gemenute Antonia si Iulia (din seara de 19 Martie 2009, cand ningea)

MINUNILE DE MAMARUTE

Mergi la inceput