Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(75)*
Raspunsuri - Pagina 16
Gianina34 spune:
dodo-pui , cum ai invatat printesa mica sa suga bulinele homeopate? ca totusi dureaza un pic pana se dizolva
sa inteleg ca manevra minune se face tinand copilul de un picior? ca mie mi s-a spus de amandoua
de exemplificat , m-a ferit Dumnezeu pana acum
sper sa nici nu am nevoie, dar e bine de stiut
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui provista Vlad, bebe de Simonica_G Darius Andrei, bebe de Joanna27 Adrian, bebe de Annablue Bianca Stephanie,bebe de Karina26 la multi ani si sanatate multa mamicile lor Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009) dragostea mea |
Si de la mine
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui Gianina34 nu trebuie sa le dati ceai de musetel, menta, tei - anuleaza efectul homeopatelor |
FF corect
Alte indicatii:
-sa se dea la 2 ore dupa masa
-sa se dea mancare la 30 minute dupa ce s-au administrat
Blogul lui Bogdan Andrei
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui petrean si..sa va povestesc..dupa 3 zile de cosmar..azi la indicatia dr..sa nu-l puna pe andrei sub perfuzii...am intrat pe gentamicina+ampicilina injectabil...mi se rupe sufletul..deci..inca o sapt aksa..si o luam de la capat cu gradinita |
Bogdanainsanatosire granica puiului ...ooffff
Blogul lui Bogdan Andrei
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui Gianina34 dodo-pui , cum ai invatat printesa mica sa suga bulinele homeopate? ca totusi dureaza un pic pana se dizolva sa inteleg ca manevra minune se face tinand copilul de un picior? ca mie mi s-a spus de amandoua de exemplificat , m-a ferit Dumnezeu pana acum sper sa nici nu am nevoie, dar e bine de stiut Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 5 luni |
1-S-a invata singura...ce-i place devoreaza
2-Iubita asa am tinut-o din viteza/frica/spaima// si a functionat f bine...sper sa nu mai fie nevoie sa repet niciodata...desi am ceva exercitiu
Blogul lui Bogdan Andrei
Dumnezeu imposibilul!
Gianina34 spune:
dodo-pui, pupam mica devoratoare si curajoasa mamica
si voinicul mititel (ca sa nu-mi scape nimeni nepupat)
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni
Nicky09 spune:
Monvas-dublu....sa zicem ca am de unde alege si ceea ce imi place, pt ca nu am o casa chiar asa de mare sa fi luat chiar totul.Pot spune ca am o mare rezerva de body ca ii pun unul pe zi si unul pe noapte timp de o luna. Da mi-am reluat munca la aceeasi familie cu patru copii, dintre care 2 sunt gemeni.
Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
Adee spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui petrean
ce treaba are administratorul cu aprobarea???cei de la gaz(la noi eon gaz)dau aprobarile...)nu adminitrsatorii..eu am centrala...de 7 ani de cand stau in resita..si vreo alti 20..in baia mare:))ca deh..a fost primul oras din tara unde s-au montat peste 90 % centrale de apartament Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006 |
Asociatia de bloc in primul rand, pentru ca daca nu este de acord sau daca nu te intelegi cu ei, pot sa te treaca in continuare la consum. Ar mai trebui sa fie de acord toti locatarii si Energomuru - cel putin asa era la noi acum 1 an.
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze
simina_kin spune:
Am fost si eu azi la BabyExpo..cam degeaba.Am cautat landou/portbebe si n-am gasit decat 2 modele, unul fiind exact cel care-l vroiam de pe bebelusultau.ro (acum nu-l mai vreau) si bine ca l-am vazut acolo ca era plin de sarme si cartoane.....
Am mai cautat sa ne luam cadita...n-am vazut nimic interesant
In alta ordine de idei am plecat de acolo doar cu niste caciulite frumoase (de la piticot) si sosetele ,creme de la bubuchen-fara parabeni,buretel de baie( astea cumparate ), si multe chestii primite de la happy, nuk
Am ajuns acasa si mi-am comandat de pe net portbebe-ul asta:
http://www.pro//bebe.ro/detalii/Set--3-piese---portbebe,-geanta,-marsupiu/1753/ (scoate-ti "//")
Fac cinste cu am facut 33 sapt
33+ cu Maya Andreea
AMR MAX. 7 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
Adee spune:
Noi avem scaun de masa din lemn si suntem foarte multumiti de el. Se poate face masuta si scaunel, se detaseaza tavita care este din plastic, are husa care se poate da jos si se sterge foarte usor si cel mai important, Arianei ii place foarte mult in el (daca ii este foame, cand o pun in el si nu vin repede cu mancare o apuca sughitul ) Acesta este scaunul - http://picasaweb.google.com/ArianaMoldovan/Papaaaaa#5386205243018381586
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze