Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(75)*
Raspunsuri - Pagina 15
Gianina34 spune:
petrean - stiu in ce hal de disperare ajungi in momente de astea
bine ca suporta cu curaj injectiile
stiu ca e o combinatie super eficienta in astfel de cazuri
baiatul curajos
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni
saby spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Gianina34
daca ii vei pune in fiecare beberon + masa de seara de cereale eu cred ca sigur va lua mai mult in greutate la noi s-au vazut deja falcute intr-o saptamana (eu puneam 2 masuri la biberonul de 120ml ca sa-l ingros sa-l vomite mai greu) pacat ca nu ne-a tinut decat aproape 2 saptamani acum am ramas cu lapte simplu - cand il vrea, plus masa de cereale , de seara sa faci o poza acum si una peste o saptamana si o sa vezi diferenta Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 5 luni |
Am vazut ca zici de vomitat. Dar vomita sau regurgiteaza mai mult? Ca si Maia a avut o perioada si mai face si acum asa, adica dupa ce mananca chiar si la o ora doua dupa masa da afara o cantitate destul de marisoara de laptic adica nu cativa stropi. Asta e din cauza ca atunci cand mananca inghite foarte mult aer si nu am ce sa-i fac chiar daca o opresc tot asa face cand reiau. Noi o perioada i-am dat Humana AR, care e ceva mai gros si parca nu mai dadea asa rau. Acum oricum suntem pe lapte normal ca nu ii mai placea celalalt.
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
rivali spune:
Sabycum a fost la Miruna Georgescu? (poate ai scris si eu nu am citit sau...mai rau...am uitat)
Poze
Gianina34 spune:
[/quote]
Oare nu este prea mult sa-i pun la fiecare biberon + o masa de cereale? Lui Stefan ii plac mult dar imi este teama sa-i dau pe fiecare seara sa nu il doara burtica.
Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009)
Poze
[/quote]
la noi nu a fost prea mult pc in primul rand ingrosam laptele sa nu-l vomite usor si, in al doilea rand, noi nu prea mancam
cu diversificarea merge cam greu asa ca cerealele sa traiasca
avem 5 luni
saby spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rivali Sabycum a fost la Miruna Georgescu? (poate ai scris si eu nu am citit sau...mai rau...am uitat) Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009) Poze |
Vroiam sa-ti raspund si la mesjul cu cerealele....eu ii dau in fiecare seara de aprox. o luna cate 100ml cereale facute asa cum scrie pe cutie deci nu pusa asa cate o masura la bibe si ii mai dau si o masura la piureul de fructe de la 10 si sa sti ca nu a durut-o burik niciodata sau cel putin nu am sesizat eu. Chiar eram putin stresata sa nu se constipe de la el pt ca ea e de felul ei constipata dar vad ca nu au avut acest efect, chiar a inceput si sa faca kk in fiecare zi.
In legatura cu Miruna Georgescu am spus cate ceva vineri seara...pe mine nu m-a dat pe spate, adica nu a putut sa gaseasca o modalitate sa imi explice de ce nu imi ia copilul in greutate, mi-a spus doar ca mananca cam putin dar inteleg ca din cate am citit pe aici mananca normal nu e chiar putin. Asa...mi-a mai dat un plan de diversificare, cred ca il dau toti pediatri de la Medlife pt ca e acelas pe care l-a primit si Cativ si ea se ducea la alt medic de acolo. Asa ca mai cautam pediatru...
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gianina34 dodo-pui ma bucur mult ca sunteti mai bine nu ai emotii cu bulinele homeopate sa i le dai direct in gura? eu le dizolv intr-un strop de apa si i le dau cu siringuta |
nu,ca-i plac si se dizolva f repede...
..+ca am experinta putin mai multa ca-s la al doilea copil si am obsv ca nu se sparg
Cat despre inecat...Isabella a fost SEFA la acest cap.Se ineca in timp ce sugea in primele luni la fiecare masa...cand ma cautai eram cu ea cu capul in jos tinuta de picior si daca mi se parea ii dadeam si cate una
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
Monnvas spune:
Bogdana pentru curajosul mic. Mie mi se pare mai dureros cu branula, ca ramane acul ala in mana si doaaareeeee. Aveti un voinic.
Andreeea (sper ca am nimerit eeeeurile)
Denisa pai la ce silueta are mama ce-ai vrea sa faca fata?
Floric mamaliga cu smantana, da? Si ficatei pane nu?
Nicky sa inteleg ca ai totul la dublu? Intrebare: acum tot la gemeni te-ai intors?
Strigand catalogul botezatilor observ ca lipseste Keutu chelitu, Kea pune si tu cateva poze pe Picasa, unde-i parolat, OK? Banuiesc ca Aris inca se recupereaza
Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Gianina34 spune:
saby - a mea vomita, nu regurgiteaza (alea sunt nesemnificative)
bine-nteles ca am mers vre-o 2 saptamani cu humana AR - a fost f bine pana intr-o zi cand a refuzat cu desavarsire sa mai manance din cauza colicilor f puternici declansati de acest lapte. Efectiv ii era frica sa inghita laptele
am grija sa-i scot aerul din stomacel pt ca altfel, cum se agita putin, cum tasneste laptele afara
cand nu pot sa-l scot in timpul sau la sf mesei, o tin mai ridicata (80grade) cat doarme si ori iese incetisor asa ori atunci cand se trezeste o ridic imediat pe umar si il scoate f repede
avem 5 luni
rivali spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui saby
Vroiam sa-ti raspund si la mesjul cu cerealele....eu ii dau in fiecare seara de aprox. o luna cate 100ml cereale facute asa cum scrie pe cutie deci nu pusa asa cate o masura la bibe si ii mai dau si o masura la piureul de fructe de la 10 si sa sti ca nu a durut-o burik niciodata sau cel putin nu am sesizat eu. Chiar eram putin stresata sa nu se constipe de la el pt ca ea e de felul ei constipata dar vad ca nu au avut acest efect, chiar a inceput si sa faca kk in fiecare zi. In legatura cu Miruna Georgescu am spus cate ceva vineri seara...pe mine nu m-a dat pe spate, adica nu a putut sa gaseasca o modalitate sa imi explice de ce nu imi ia copilul in greutate, mi-a spus doar ca mananca cam putin dar inteleg ca din cate am citit pe aici mananca normal nu e chiar putin. Asa...mi-a mai dat un plan de diversificare, cred ca il dau toti pediatri de la Medlife pt ca e acelas pe care l-a primit si Cativ si ea se ducea la alt medic de acolo. Asa ca mai cautam pediatru... Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009) www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia |
Multumesc , pt raspunsul in legatura cu cerealele.
eu mai merg cu ei cand au probleme (in special cu Vlad de frica pneumoniilor) la Dr Bar Gabriela de la IOMC
Poze
Gianina34 spune:
chiar asa, cam de mult lipseste kea - sa faca bine sa nu ne ingrijoreze si sa vina la apel
cat despre aris - sper ca n-o sa ne fiarba (la foc mic)pana maine si o sa intre astazi pe aici
macar sa ne spuna cum a fost cu fusta scurta, cu costumasul si cu lumanarea de botez ca restul sunt convinsa ca a fost super bine
avem 5 luni