Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(75)*
Raspunsuri - Pagina 14
Gianina34 spune:
petrean - oare nu era mai putin dureros sa-i fi montat o branula si sa i se administreze asa?
injectiile alea sunt fffff dureroase
trimitem nulte pupicuri de incurajare ca precis vor curje lacramioarele suroaie

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni
denisamada spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Gianina34
pe mine ma ia cu fiori cu autoservirea asta ca deja ajunge mancarea peste tot, in conditiile in care imi tin o mana peste ale ei pt a nu ajunge la gurita Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 5 luni |
Huh? Cred ca nu m-am facut inteleasa. "Autoservirea" se refera la supt. (de lapte m-ai intrebat cat mananca, nu?) Adela papa laptic de la mami, de-aia nu stiu cat suge. La lingurita avem "control strict" ca avem paharelele gradate si stiu exact cat mananca.
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
petrean spune:
da geanina..e foarte bun oscilo pt preventie..insa..cum spunea dr meu..trebuie dat la primele simptome..altfel..no effect:(asa k..e cam greu la un copil asa mic sa-ti dai seama de simptome de raceala
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
petrean spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 petrean - oare nu era mai putin dureros sa-i fi montat o branula si sa i se administreze asa? injectiile alea sunt fffff dureroase trimitem nulte pupicuri de incurajare ca precis vor curje lacramioarele suroaie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 5 luni |
sa stii..ca a plans doar cand l-a intepat..si..exact cum ne asteptam..se vede deja efectul benefic..dupa numai 4 ore de la adminitsrare...ca era saracul..leguma..eram dispusa sa merg la urgenta(ma interna..cu el..si aia era super nashpa)noroc ca a raspuns pediatra..
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
Gianina34 spune:
denisamada - bine-nteles ca eu m-am gandit la pireuri si-mi si imaginam campul de lupta 

avem 5 luni
Gianina34 spune:
| citat din mesajul lui petrean da geanina..e foarte bun oscilo pt preventie..insa..cum spunea dr meu..trebuie dat la primele simptome..altfel..no effect:(asa k..e cam greu la un copil asa mic sa-ti dai seama de simptome de raceala Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006 |
noi luam preventiv ca un fel de vaccin
cand se va intampla (desi eu ma rog sa se imtample cat mai incolo
avem 5 luni
rivali spune:
| citat din mesajul lui petrean si..sa va povestesc..dupa 3 zile de cosmar..azi la indicatia dr..sa nu-l puna pe andrei sub perfuzii...am intrat pe gentamicina+ampicilina injectabil...mi se rupe sufletul..deci..inca o sapt aksa..si o luam de la capat cu gradinita ![]() ![]() Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006 |
ufff ...imi pare rau sa aud asta. I-a pus branula? Nu l-ar mai chinui prea tare.
Poze
dyana27 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Floric
Dyana, cat a costat si de unde l-ai luat? Jackul? Poze Raru Raru, tziparul lui mami |
floric eu l-am luat din cora, se vinde si acolo, cu 520 ron; de fapt la mine a fost schimbare de philips +120 ron; ai voie sa te razgandesti in prima luna de utilizare a electrocasnicelor din cora si le schimbi cu ce vrei
. eu m-am mirat foarte tare, sunasem asa, sa vada daca nu cumva pot sa-l schimb.... nu stiu de unde am avut ideea (de fapt mi-am adus aminte cand am schimbat prima data storcatorul ca tanti aia m-a intrebat daca-l schimb cu unul la fel

... si mi s-a parut ciudat... da' uite ca se poate); poti sa mergi sa-l vezi, aveau unul expus pe care l-am demontat si rasucit pe toate partile; saracu' arata ca vai de el, ca nu toata lumea a stiut sa inchida capacul si era zgariat si nasol.... oricum si dupa sucul de azi sunt foarte multumita de el; ti-am zis, arata mai "made in china" fata de philips... dar mie-mi place suculetul mai mult... deci raman la eldiana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

cum am venit pe lume
rivali spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Gianina34
daca ii vei pune in fiecare beberon + masa de seara de cereale eu cred ca sigur va lua mai mult in greutate la noi s-au vazut deja falcute intr-o saptamana (eu puneam 2 masuri la biberonul de 120ml ca sa-l ingros sa-l vomite mai greu pacat ca nu ne-a tinut decat aproape 2 saptamani ![]() acum am ramas cu lapte simplu - cand il vrea, plus masa de cereale , de seara sa faci o poza acum si una peste o saptamana si o sa vezi diferenta ![]() ![]() ![]() Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 5 luni |
Oare nu este prea mult sa-i pun la fiecare biberon + o masa de cereale? Lui Stefan ii plac mult dar imi este teama sa-i dau pe fiecare seara sa nu il doara burtica.
Poze
petrean spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui rivali
ufff ...imi pare rau sa aud asta. I-a pus branula? Nu l-ar mai chinui prea tare. Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009) Poze |
nu..nu branula...ca nu a avut cine...si..nici nu cred ca ar fi stat el cu asa ceva..la cat e de naravas. a acceptat super ok..injectiile
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Maia Andreea ( 07 apr 2009)