Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(75)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Plecam la BabyExpo,nu ca am mai avea ce cumpara da am zis sa mai iesim din casa , poate sa-mi iau cadita si landou ca astea ne lipsesc.Mai vine cineva???????

Ahhhh, Gigelicooo uite cum ratam noi ocazia sa ne facem "piata" impreuna, ca tu umblii ....acasa nu mai vii???...sau te-ai obisnuit sa fii alintata pe acolo????

Pisigri Daca te hotarasti sa-ti iei scaun de lemn vezi ca aveau un model frumos in Real.

Ilinca pentru frumusica Sophia

Andreeeeeea (nu stiu cati de "e" ai..am pus si eu sa fie) , ti-am admirat copilasii in poze, sunt superbi.Sa va traiasca!!!

32+ cu Maya Andreea
AMR 8 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

andreeeea - am admirat fetita super dulcica si gemenasi identici foc de scumpei (apropo - cum ii deosebesti ca mie mi se pare ca seamana ca 2 picaturi de apa)

pt gaze le dai ceva?
si noi tare ne mai chinuim cu astea

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Andreeeeaaaaaaa!!! Vai, ce scumpici dolofani ai acolo, ce ma distreaza e ca in pozele unde sunt amandoi au exact aceeasi expresie a fetei, sunt gemeni din aceea univitelini, nu? Parca asa le zice. Daca in cazul fetelor lui Ilies.Clara e simplu sa le deosebesti, la tine pare mai complicat, desi mi se pare ca unul e mai rotunjor la fatza...De fetita stiam de mult ca e frumoasa foc
Vad ca pe Sophiphi episodul "muci & harait" a tinut-o fix o noapte si putin din ziua urmatoare, febra n-a avut deloc...oare suntem scapati? Ca ieri si alaltaieri am spalat-o doar la chiuveta la fundulica si ieri si azi n-am iesit deloc de spaima...Oare azi pot sa-i fac baitza adevarata?

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
5luni

Mergi la inceput

ilinca - pupam sophiphica insanatosita

eu i-am facut baie si cand a fost muciosita numai ca o tineam cu caciulita pe cap peste noapta

la ce freza bestiala are sophiphica te induri sa i-o strici?

avem 5 luni

Mergi la inceput

i-am dat la 1 oscilo si dupa vre-o 15 minute a cam durut-o burtica
nu stiu daca e vre-o reactie la ele sau pur si simplu a avut niste gaze mai uracioase care au iesit mai greu
voi vedea daca duminica viitoare mi se intampla la fel
acum doarme linistita (in brate la mine bine-nteles)

avem 5 luni

Mergi la inceput

uitasem sa spun - pt fetele care dau homeopate la bebelusi:

nu trebuie sa le dati ceai de musetel, menta, tei - anuleaza efectul homeopatelor

probabil ca stiti deja insa am vrut sa reamintesc pt ca mie mi s-a intamplat ca primul dr la care am fost pt mine acum cativa ani sa nu-mi spuna de "interdictii"

restul, cu momentul administrarii si masa bebelui sigur stiti asa ca nu mai insist

avem 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Fetele multumesc mult de raspunsurile in legatura cu tetinele si cerealele . Am incercat azi cu un biberon de la Nuk si la 120 ml lapte am pus si o masura de cereale sa fie lapticul mai consistent si a mers, nu s-a infundat.

Ieri am fost si noi la babyexpo si nu am luat prea multe. Am vrut premergator si sincer nu am gasit nimic sa-mi placa, aveau cei de la brevi vreo 2 modele dar tot nu erau asa cum vroiam eu. Pe mine ma intereseaza mult scaunul sa fie cat mai micut numai ca marea majoritate erau asa de largi ca mai bagai un bb. Cred ca o sa ma duc pana in Unirea Shoping ca stiu ca acolo sunt mai multe magazine de copii poate gasesc ceva.

In legatura cu hainutele eu ieri am luat de la un stand un costumas mai grosut foarte frumos si m-am uitat si la celelate modele si sincer mi-au placut tare mult iar fata de multe altele erau chiar de calitate. Ei livreaza si acasa la aceleasi preturi (sper sa nu fie reclama) puteti sa va uitati pe hainute.ro, eu cred ca o sa si comand.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

saby - ma bucur ca ai rezolvat problema biberonului
i-au placut? a daut tot?
ii vei pune cereale in laptic la fiecare masa?

avem 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

fetelor am vorbit aseara cu un tip care avea storcator ca al meu si patea la fel.. pana i-a spart o bucata din aia aruncata in viteza capacul; si ce credeti... nu acopera garantia, ca nu e defect de fabricatie... cica e vina utilizatoului...deci a trebuit cumparat dupa luuungi chinuri si asteptari; asa ca azi am fost si l-am schimbat cu un jack lalanne; sincer, de la prima vedere din magazin am vazut ca nu e asa de bun calitativ ca si philipsul, dar am zis ca fac o incercare... concluzia... imi place mai mult asta (adica jack-ul), chiar daca e mai slabut; e usor mai instabil, dar si mult mai usor, are sita cu ochiuri mai mari si iese un suculeeeeeeeeet... din punctul meu de vedere de 10000000 de ori mai bun, ca e mai gros si cu pulpa fin fin maruntita in el; fiind mai lenes decat philipsul nu face spuma!!!!!!; la asta chiar nu ma asteptam, chiar ma gandeam cum sa fac sa separ spuma, ca philipsul avea separator la cana, dar asta e fara cana; la philips iese o tona de spuma uracioasa pe care nu o suportam, la asta e asa.... usor pe deasupra, dar dispare singura intr-un minut; e muuuuuuuuuuuuult mai silentios si mai usor de spalat; pulpa e parca ceva mai umeda decat la philips, daca chiar vreau sa fiu carcotasa, dar rar scapa cate o bucatica nestoarsa, si aia mica, nu ca la Ph. sigur, pare mai chinezarie el asa.... dar sincer, mai bine-l folosesc doi ani cu placere(daca atata ma tine "made in china" asta - si sigur o sa bag sucuri la greu, la cat de mult imi place cum ies) decat 4 ani sa ma streseze de fiecare data cand il folosesc si sa-l uit in vreun dulap

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

cum am venit pe lume

Dyana, cat a costat si de unde l-ai luat? Jackul?

Poze Raru

Raru, tziparul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Baby expo si scaunele de masa
Am fost special pt asa cevani s-au parut scumpe pt ce stiau sau nu stiau sa faca...am fost si in ikea, carrefour si cora. nu ne-am hotarat ca asa e cand vezi prea multe modele Deci...ce model de scaun de masa aveti, fetelor? sa fie spatarul reglabil? sa fie husa de plastic sa se spele usor? cu jucarie sau fara? cu roti sau fara? ei?

mami de Silvia Ioana

Eu am Bertoni Royal, cu scaun reglabil, cu roti pe spate, cu husa detasabila si buna de spalat, insa i-am confectiponat un fel de husa la husa ca sa nu fiu nevoita sa spal husa initiala. (m-am facut inteleasa?). Scaunul are tavita detasabila destul de mare si un suoprtpt pahare , bibe si ce imi place mai mult suport de servetele (nu stiu pt cine). Deocamdata sunt multumita de investitie.

Poze Raru

Raru, tziparul lui mami

Mergi la inceput