Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(75)*
Raspunsuri - Pagina 12
saby spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gianina34 saby - ma bucur ca ai rezolvat problema biberonului i-au placut? a daut tot? ii vei pune cereale in laptic la fiecare masa? Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 5 luni |
Da i-au placut dar i-am dat dupa piureul de fructe din care a mancat cam 100g asa ca nu a baut mai mult de 60ml.
O sa incerc si cu avent ca eu din astea am. La 120ml lapte o sa-i pun o masura de cereale asa de gust, poate daca la fiecare biberon o sa-i pun o masura de cereale o sa ia si ea in greutate si o sa raman la masa de seara cu cereale facute asa cum trebuie adica aproape piure .
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Floric spune:
citat din mesajul lui ank si bb [quote]citat din mesajul lui cativ13 Baby expo si scaunele de masa si are roti (acum am vazut unul -noul model cred- in auchan care nu mai are roti pe fata si chiar n-am inteles de ce au facut schimbarea). album poze & www.livevideo.com/video/channah" target="_blank">filmuletze haioase ank, mamica de karina (28 decembrie 2005) & arald (2 aprilie 2009) |
schimbarea a impus-o normele europene, de aceea nu mai au 4 roti ci doar 2 pe spate.
Poze Raru
Raru, tziparul lui mami
Floric spune:
Am citi in urma ca spuneati de admiistrarea calciului in per sept-martie si de medicamente, siropele pt imunizare. Cine v-a recomandat si de ce, si de la ce varsta? Dr mea nu a pomenit de nimic/ Deja ma enerv ez ca ea nu zice nika cand ma duc sau o intreb. AAAaa, v-am povestit ca am intrebat-o Ce sa ii mai dau sa manance la masa de seara ca mi se pare ca de la cereale face diaree? Raspuns: mamaliga cu smantana. Am bolovanit niste ochi la ea de mama-mmama. Ea continua, o mamaliga subtire si smantana degresata. Dar sa nu ii dau iaurt. Atunci am inteles ca trebuie sa ii dau copchilului mancare dupa cum simt eu., caci cu asa sfaturi...multumesc.
Poze Raru
Raru, tziparul lui mami
provista spune:
citat din mesajul lui Floric [quote] Dyana, cat a costat si de unde l-ai luat? Jackul? Poze Raru Raru, tziparul lui mami |
exista la praktiker si selgros in gl 550 ron(sapt trecuta l-am vazut)
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
provista spune:
citat din mesajul lui Floric Am citi in urma ca spuneati de admiistrarea calciului in per sept-martie si de medicamente, siropele pt imunizare. Cine v-a recomandat si de ce, si de la ce varsta? Dr mea nu a pomenit de nimic/ Deja ma enerv ez ca ea nu zice nika cand ma duc sau o intreb. AAAaa, v-am povestit ca am intrebat-o Ce sa ii mai dau sa manance la masa de seara ca mi se pare ca de la cereale face diaree? Raspuns: mamaliga cu smantana. Am bolovanit niste ochi la ea de mama-mmama. Ea continua, o mamaliga subtire si smantana degresata. Dar sa nu ii dau iaurt. Atunci am inteles ca trebuie sa ii dau copchilului mancare dupa cum simt eu., caci cu asa sfaturi...multumesc. Poze Raru Raru, tziparul lui mami |
mie mi-a recomandat dr pediatru si cel de fam din luna a 2-a calciu(ptr asimilarea vit D) si complex vit b( ptr pofta de mancare si sa se mai calmeze nitzel)
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
petrean spune:
citat din mesajul lui IliesClara Pisigri... si fetele apropo de zilele febrile la ghioceii astia ai nostri. Stiti vreun termometru digital care masoara in ureche, care sa nu coste milioane dar sa fie de incredere? Ma stresa ca trebuia sa le tot dezbrac si sa le pun rectal. Le stricam somnul si pe Anto am si stimulat-o, de facea de 5-6 ori pe zi kk si doua zile dupa ce nu am mai controlat-o decat cu mana pe frunte. I-am dereglat ritmul. Plus ca nu e comod sa te tot impunga cineva in fun chiar daca pune crema. ................................................................................................................ Clara, mami de gemenute Antonia si Iulia (din seara de 19 Martie 2009, cand ningea) MINUNILE DE MAMARUTE |
eu am termometru digital care se poate pune inghinal...sau sub limba..si sunt f multumita de 3 ani de el
Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
petrean spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Adee
Nici noi nu am primit nici o aprobare, dar ne-am pus oricum centrala. Am zis ca daca tot ne-am hotarat sa facem un bebe, atunci sa ii si oferim toate conditiile. purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 poze |
ce treaba are administratorul cu aprobarea???cei de la gaz(la noi eon gaz)dau aprobarile...)nu adminitrsatorii..eu am centrala...de 7 ani de cand stau in resita..si vreo alti 20..in baia mare:))ca deh..a fost primul oras din tara unde s-au montat peste 90 % centrale de apartament
Andrei Luca -15.12.2006
Nicky09 spune:
Salutare cucuiete! Vad ca aveti o duminica linistita, libera,ma bucur ca suntem la fel si noi.Azi sunt numai eu cu Nicho acasa si am fost la plimbare ca e o zi asa de frumoasa, incat imi vine sa stau numai afara...dar mai trebuie sa si mancam asa ca am venit in casa de voie de nevoie.
Noi inca nu ne punem problema scaunului....atat de controversat, pt ca il avem deja tot de la pegperego ca si carutul.Deocamdata pt primele noastre incercari linguritesti folosim in continuare sezlongul/leganut.Imi imaginez ce emotionate ssunteti cand cumparati cate ceva bebelusului vostru si cu cata dragoste, asa fac si eu si simt la fel pt putinele lucruri pe care i le achizitionez.Nicholas a avut mare noroc in privinta hainelor, lucrurilor indispensabile pt copii in general...ca nu a trebuit sa ii cumpar nimic.Am avut totul de la gemeni si asa de bine mi-a prins: patut, carut, scaunel, leagan, haine,incaltaminte, cosmonauti,prosoape, tooooot si sunt atat de bucuroasa ca nu a trebuit sa cheltuiesc eu desi tare mi-ar fi placut.Eu acum cheltuiesc pt pampers, cosmetice si din cand in cand medicamente homeopate, atat.Daca ati fi fost aici cu siguranta v-ar fi fost mult mai usor, ca stiu cat de scumpe sunt toate in tara daca vrei si calitate in special cum e si normal.
Sa nu uit sa felicit sarbatoritii de azi...si sa le urez La multi ani fericiti si sanatosisi multi pupici mamicilor.
Mai vroiam sa zic ceva...oare ce?......aaaaa...am vazut si eu pe splendia Sophiphi , ce sa zic o minuatie de fetita cu o freza tare nostima....am vazut si pe gemenii Andreeeei, care sunt tare, dar tare frumosi, ce mult mi-am dorit si eu gemeni, dar n-a fost sa fie, poate la a ddoua sarcina.
Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
petrean spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Andreeeeaaaaaaa!!! Vai, ce scumpici dolofani ai acolo, ce ma distreaza e ca in pozele unde sunt amandoi au exact aceeasi expresie a fetei, sunt gemeni din aceea univitelini, nu? Parca asa le zice. Daca in cazul fetelor lui Ilies.Clara e simplu sa le deosebesti, la tine pare mai complicat, desi mi se pare ca unul e mai rotunjor la fatza...De fetita stiam de mult ca e frumoasa foc Vad ca pe Sophiphi episodul "muci & harait" a tinut-o fix o noapte si putin din ziua urmatoare, febra n-a avut deloc...oare suntem scapati? Ca ieri si alaltaieri am spalat-o doar la chiuveta la fundulica si ieri si azi n-am iesit deloc de spaima...Oare azi pot sa-i fac baitza adevarata? mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 5luni |
Clara are biviteline..ca mine
Andrei Luca -15.12.2006
Ilinca_M. spune:
Hehe, asa e, petrean, noi, baimarenii, am fost "pionierii domeniului", aduceam microcentrale din Ungaria.
Tufete, Sophiphi doarme de cel putin 2 ore iar eu in loc sa ma odihnesc sau sa fac ceva constructiv, am parcurs cele 32 de pagini ale topicului cu "burta care a socat lumea modei" de la subforumul Femina intim Da' normala sunt???!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
5luni