Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(75)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22
Am fost si noi la Baby Expo si nu ne-a dat pe spate. Am luat un scaun de masa de la PegPerego, cam multicel da ne-a placut tare mult si o sa-l folosim ff mult timp de acum incolo.
Comanda vrem si noi, da sa imi spuneti din timp ca sunt muuult pagini de vizionat. Aaa si la care din site-uri sa ma uit.
Sterilizare. Eu am citit undeva asa: In momentul in care bebelusul incepe sa manance cu lingurita si sa duca diverse obiete in gura, streilizarea biberonului nu mai este atat de stricta/necesara. Se pot steriliza o data - de doua ori pe zi. Mai tarziu o data pe saptamana si apoi deloc.

Si noi tot pegperego!

Pai eu as vrea sa comandam si ieri, doar sa ne hotaram. Eu as prefera primul site, ca-s mai multe kestii, dar zicea cineva ca nu prea mai au tot ce scrie acolo...

Si noi sterilizam, dar acum ne permitem luxul sa mai si "uitam" din cand in cand.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34
desi e cam tarziu , iti spun totusi ce facem noi:

folosim cate 1/2supozitor cu paracetamol la 8 ore
prefer supozitorul si nu siropelul pt ca nu vreau sa-i mai treaca atatea medicamente prin ficat

Si ce se absoarbe din supozitorul ala tot in ficat o sa se metabolizeze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

desi e cam tarziu , iti spun totusi ce facem noi:

folosim cate 1/2supozitor cu paracetamol la 8 ore
prefer supozitorul si nu siropelul pt ca nu vreau sa-i mai treaca atatea medicamente prin ficat

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni

si supozitorul tot acolo ajunge doar ca isi face mai repede efectul

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui saby
Maia ieri am fost la doctor si am cantarit-o si avea 5.120 la 5 luni jumate (s-a nascut cu 3.200 si ar fi trebuit sa aiba cam 7). Putin ne-a zis pediatra si mi-a mai zis ca si mananca foarte putin dupa ce i-am zis meniul ei zilnic. Azi de exemplu pana la oara asta a mancat 450ml lapte si 100 piure de piersici, banana, mar si o masura de cereale.

Si noi tot pe-acolo suntem... 5850g la 5luni jumate. Adela a fost mai micuta si la nastere (3000g) dar tot... abia daca isi dubleaza greutatea pana la 6luni si o sa fiu multumita... Cu lapticul si la noi merge greu: intai suge ea, cateva minute, apoi ii dau eu "autoextras" in biberon... Nu cred ca ajungem la 450ml/zi. De-aia ne-am pus repede pe diversificat... mai merge, mai sta... Azi am reusit 150ml de piure de mar+para de dimineata, 70ml piure de morcov la pranz, iar seara 150ml de cereale cu mar...

i-ai mai dat si lapte dupafructe si legume?
cat lapte mananca in total?

avem 5 luni

Mergi la inceput

denisamada, rivali - eu am observat la mine ca atnci cand inchit pastile de diclofenac, de ex, imi si simt ficatul; pe cand, daca folosesc supozitoare, nu am nimic
plus ca medicamentele, daca sunt mai multi ml , mi le scuipiceste de numa-numa
ca sa nu mai vorbesc de vomitatul lor atunci instant sau dupa ceva timp si iarasi nu stiu ce a apucat sa se asimileze
de aceea noi mergem pe varianta cu supozitoare

dar , bine-nteles ca bebelusii "disciplinati" care mai si deschid gurita singuri la picaturi, ei poate limbutesc cu placere panadolul sau alt siropel - nurofen...

avem 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannnah spune:

Fetelor, cred ca alta e treaba cu sterilizatul. Nu e vorba de apa cu care le spalam si nici de manutele murdare ale bebeului cu care inevitabil inghite ceva microbi. Am citit parca pe net ca in sticla de lapte se formeaza bacterii de la lapte pentru ca el fermenteaza imediat si ele nu mor decat prin fierbere. In cazul asta cred ca o solutie ar fi spalarea lor imediat dupa folosire - si fara nicun sterilizat! Sincer m-am saturat de sterilizat...daca pana acum plecam undeva in excursie imi luam tot "arsenalul" de sterilizat cu mine...n-as mai vrea!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI! si multi pupici:

Vlad, bebe de Simonica_G
Darius Andrei, bebe de Joanna27
Adrian, bebe de Annablue
Bianca Stephanie,bebe de Karina26

avem 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreeeea

Dupa ceva vreme, iata si noi printre ghiocei, daca ne mai tineti minte...

In rest, cand sunt treji, sunt niste bomboane dulci, dulci de tot, de ma minunez cata fericire pot aduce in sufletele unor parinti astfel de zambete. Si parca n-am mai trecut nicicand prin clipe din astea fascinante, desi sunt convinsa ca si cand era fetita mica, la fel simteam, dar acum parca sunt si mai intense trairile...
Iar cand se privesc reciproc si-si zambesc, isi prind manutele unul altuia si le baga in gura sau cate un picior, sau cand inlemnesc de fericire cand apare surioara langa ei si nu mai stiu ce chiote si hohote sa scoata cand ea danseaza, canta, se joaca.... viata in familie devine cel mai frumos lucru de pe pamant si inima parca imi pocneste de atata bucurie.....

Andreea, mami fericita de MARIA (5 oct 2005), PETRU si NICOLAE (8 apr. 2009)

cred ca e o adevarata minune sa ii privesti in clipele frumoase duble clipe,+ una mai mare(fetitza) uiti de toate celelalte. sa va traiasca si sa fiti sanatosi alaturi de cele 3 minuni ale voastre.

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Vlad, bebe de Simonica_G

Darius Andrei, bebe de Joanna27

Adrian, bebe de Annablue

Bianca Stephanie,bebe de Karina26

la multi ani si sanatate multa
mamicile lor

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Mergi la inceput

dannah - si ai curaj acum sa nu mai sterilizezi

asa stiu si eu cu laptele
mai ales ca nu pot sa le clatesc macar imediat, mergem mai departe cu sterilizatul
macar dupa 6 luni nu voi mai fi stresata cu perioada "sterila" de 24 ore si odata sterilizate le voi folosi in 2 zile - cred

avem 5 luni

Mergi la inceput