BIOGENESIS FERTILITY CENTER (2)
Raspunsuri - Pagina 8
misa_21 spune:
Mikisor
.
Dar in Canada nu se gasesc?Te-ai interesat,sau sa fac si eu sapaturi?Ca daca se gasesc in Canada poate o rezolvam.
TRISTA45 spune:
miki-miki eu am facut biopsia vilozitatilor coriale,este o analiza care se face in sapt 11-14 si care consta prin a-ti punctiona din placenta.Are acelasi grad de risc ca si amniocenteza.
Acest NEEVO se gaseste si in Canada?
miki-miki spune:
Misa
PLEASE!!!! SAPA!!!!. Te pupacesc de te albesc dc rez pb asta![]()
Trista
eu am dat cautare dupa art din Canada cu NEEVO , mi-a aparut ceva si cred ca se gasesc, nu sunt sigura. Cert e ca se dau numai pe baza de reteta
Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!
Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
misa_21 spune:
Pisic,as prefera-o pe aia cu tortul a la Catalina,nu de alta dar merele pot fi acre pe cind tortul niciodata.
Fetelor va pup,am fugit!Pe miine!
misa_21 spune:
Miki,dau sfoara diseara in Canada si vedem.Cumnata mea echimist intr-o farmacie...poateo rezolvam.Miine te anumt,ca de acasa nici o sansa sa deschid calc la citatreaba am.
mirela_70 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui misa_21 mirela,bine te-ai programat si mult succes!SA fiecu noroc! ![]() |
miki-miki spune:
Misa & Trista
multumesc! Intrebati si dc merge reteta de Ro scanata, eu am si anal pt MTHFR C677T (genotip homozigot) scanata dc e necesara.
Catalinutza
Edit: Aici sunt preturile http://neevoprenatal.com/ValueCard
si tot aici dc avem un cod zip al Canadei vedem dc e vre-o farmacie care comercializeaza Neevo
Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!
Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
bytzi spune:
mai gasii o dragutza pe aici,miki
,succes dragutza sa gasesti vitaminele de care ai atita nevoie
bitza,tiza mea
felicitari pt decizie ,sper sa fie dr care te va face mamica
l-ai parasit pe dr Ispasoiu,ai vazut ca fetele vorbesc de embriologul al frumos,ce ai zis ,te bagi si tu
..a fost o gluma
sper sa nu te superi
cata,imi plac la nebunie glumele tale,tot timpul ma faci sa rid
si acum aparu si pisic la orizont cu glumele ei![]()
scumpicele
doamne ajuta!
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct
bitza20 spune:
bytzi, nu l-am parasit, e un om deosebit, nu am cuvinte sa-i multumesc ca mi-a deschis ochii si mi-a spus in fata sansele mele si ce trebuie sa fac mai departe. Am ales sa merg aici....dupa multe discutii cu sotul meu
, deoarece in Bucuresti avem unde sta, deci nu mai platim cazare si clinica e noua, cu aparatura moderna ( nu ca la sibiu nu ar fi) si experienta dr de20 ani....Oricum pe la sibiu sigur voi trece, imi place tare mult cum pune problema, si asistenta foarte draguta.....ce mai, sunt niste oameni extraordinari. Sper ca si aici la Biogenesis, si cu siguranta va fi asa, sa gasesc la fel niste oameni dedicati muncii lor. La noi este o mare problema...copilul nostru se va face in 3 - nu in 2 cum e normal. Asa ca trebuie sa mai gasim o persoana care sa lupte impreuna cu noi
Catalina
, multumim tare mult ca ne-ai prezentat aceasta clinica, ca ne-ai povestit despre dr si ne dai mai departe informatii utile.
Ca istoric....in 2007 operatie clasica diagnostic endometrioza - anexectomie stanga, atins si overul drept si vezica urinara - fara tratament pt endometrioza(din neglijenta sau orgoliul dr)
. In mai 2009 celioscopie - hidrosalpinx drept. Iunie,iulie 2009 marvelon - chist endometriozic 2 cm. In august 2009 stimulare cu menopurr 75 UI inseminare nereusita(1 folicul de 17mm endometru de 7.5mm). Nu mai are rost sa mai incerc IA deoarece trompa mea e traumatizata de la celelalte operatii si cu siguranta nu mai functioneaza in standarde.
Urmatorul pas FIV la Biogenesis![]()
Va pup pe toate si sa aveti o seara frumoasa