BIOGENESIS FERTILITY CENTER (2)
Raspunsuri - Pagina 7
TRISTA45 spune:
Catalina2307
si pt.mine esti persoana deosebita!
Va multumesc pentru sustinere,sunteti niste fete extraordinare!
Stiu, si analizele mi-au confirmat ca urmatoarea sarcina nu e musai sa fie cu probleme,dar este f adevarat ca riscul nu dispare.
Misa_21, intradevar Avalon pt mine se bucura acum ceva vreme, dar nu a fost sa fie.Sa-mi revin,e greu,mai ales ca la mine nu singura lovitura.Ce este cert insa,nu o sa renunt!
Dr.grec mi-a spus care imi sunt sansele,nu cred ca trebuie sa le repet ca le stii si tu f bine,mi-a dat o schema de tratament si mi-a spus ca pot scoate pana la 4 ovocite dar nu se stie daca vor de calitate sau nu.
Daca mai vrei detalii cu draga inima.
misa_21 spune:
trista,multmesc frumos. 4 ovocite?Ce sa zic ca pt mine ar fi super sa imi zica la fel.Iti dai sema ca embriologul acela frumus pecare l-ar lua fetele acasa ar reusi sa ne faca si pe noi cu vreo 2 embrioni.
Ce faci, te bagi?Ai primit si schema de tratament?
Uf 3 ani am pierdut aiurea
.
bitzasa fie cu noroc hotarirea voastra si chiar nu stiu cindsa iti faci programarea.Poate te ajuta fetele.
catalina2307 spune:
bitza - ma bucur tare mult ca ai intrat in grupuletul noatru. Daca ne spui si cate ceva despre tine te trec in listuta.
Nu stiu cand vine, sigur in nov, dar nu cred ca va face fiv-uri in perioada sarbatorilor. Na, ma gandesc si eu ca nu o face bietul om Craciunul cu nasul in ouale noatre ![]()
coltul meu de rai
TRISTA45 spune:
misa_21,nu pot sa ma "bag" pt ca deocamdata trebuie sa-mi revin fizic dupa intreruperea de sarcina.
Bafta multa si sunt cu ochii pe tine!
pisic77 spune:
Catalina, si io care ma gandeam ca poate am sa-l conving sa faca Craciunul cu mine pe masa....![]()
miki-miki spune:
Buna fetelor
mi-am bagat si eu nasul pe aici sa vad ce mai fac cateva fete dragi mie si am as avea ceva de spus. Vitaminele prenatale Neevo sunt bune nu numai pt cele care au MTHFR ci si pt gravidutele peste 35 ani. Eu ma zbat sa fac rost de ele dar nu reusesc, se dau numai pe reteta in SUA
. Syndromul Down poate aparea si din cauza lipsei de folati B6, B12 si B9 .
Trista
imi pare tare rau pt ce ti s-a intamplat, cum ai aflat ca bb are Syndrom Down, ce anal ai facut?
-ici pt toate fetele dragi de aici
Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!
Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
misa_21 spune:
Pisic,nu am intele...pe masa ginecologioca sau pe masa de craciun?????
Trista,am inteles.Inseamna ca eu fac parte din inaintasi
.Te tin la curent.Nu parasesc subiectul pina la final....de stimulare