BIOGENESIS FERTILITY CENTER (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

bitza,sint sigura ca vei fi multumita de acesti dr
eu am citit despre cata chiar de cind am intrat pe forum si am vazut cum a fost tratata de acesti dr si din cit am reusit eu s-o cunosc virtual pe catalina e destul de pretentioasa in alegerea dr-ilor,adik cam asa ar trebui sa fim toate ,dar uite ca citeodata gresim si ne lasam calcate in picioare zicind lasa de la noi numai sa reusim,putine sint clinicile in RO unde intradevar te simti om ,unde sa fii respectat ,unde sa te duci cu placere...
mult succes si fiv-ul sa-ti reuseasca din prima

doamne ajuta!
_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Catalina, la aceasta clinica fac si punctii testiculare pentru barbatii cu azoo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andrabirni

Catalina, la aceasta clinica fac si punctii testiculare pentru barbatii cu azoo?

Da, cel putin eu asa stiu, s-a discutat la intalnire despre acest aspect si imi amintesc ca medicii spuneau ca nu sunt de acord cu biopsie testiculara si ca dansii fac punctie testiculara.
Pretul acestei proceduri este de 2200 ron. Arucs este in aceasta situatie si acesta este pretul ce i s-a dat de la clinica.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Catalina, multumesc mult.Dar stii cumva cine face punctia testiculara?O spermograma cam cat costa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

Buna dimineata tuturor!

Miki,am sunat,am trimis acum 2 min si site-ul atasat de tine pe mail ca sa stie mai bine despre ce este vorba,asa ca acum tre sa avem rabdare putin sa se intereseze.

Sa speram ca o rezolvam!

Mergi la inceput

Nu stiu cum sunt celelalte fete care scriu aici si care au programare joi,dar eu am emotii,nici prea bine n-am dormit,desi niodata nu mi s-a intimplat asa ceva.

Pysypisi,unde esti?

Catalina,Pisic,Trista,Bytzi,Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela_70 spune:

misa,
curaj,fara emotii,iti voi tine pumnii si ai sa vezi ca totul va fi bine.Sunt alaturi de tine.
Catalina as vrea sa ma treci si pe mine la aspirante.
Povestea mea:ovare micropolichistice si ambele trompe obstructionate.In martie 2008 mi s-a efectuat operatie laparoscopica prin care mi s-a desfundat trompa stanga( pe cea dreapta nu a putut) si drilling ovarian pentru a ajuta ovulatia.Am urmat 5 luni de stimulare dupa operatie cu Menopur de 75 UI dar fara efect.Urmeaza FIV la Biogenesis.

Mergi la inceput

Mirela,mersic frumos!
Nu prea stiu ce am ,caci am fost pe la multi dr. si abia asteptam,insa acum ori unde a fost ceva spontan si totul s-a derulat f repede,ori unde stiu ca daca voi avea vreo sansa acest dr. mi-o va acorda.

Vom vedea.Numai miine nu-i poimiine

Tu cum ai raspuns la stimularea cu menopur,ai avut foliculi?Stiu(dela bytzi) ca drilingul asta ovarian afecteaza nr de foliculi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

'Neata fetele.

misa21 -pup.
mirela- esti pe listuta.
andrabirni - imi pare rau nu te pot ajuta cu aceste informatii. Daca afli tu spune-ne si noua pt a completa pe prima pagina.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela_70 spune:

Catalina, multumesc mult
Misa, la stimulare am avut ovulatie pe parte cu trompa buna numai intr-o singura luna din 5 luni cu 2 foliculi buni unul de 21 si altul de 24 mm dar nu s-a intamplat nimic.Apoi foliculi au fost dar pe partea dreapta si mie nu imi foloseau caci trompa era infundata.

Mergi la inceput