LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (336)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinus_25

Adi, Teo a primit-o pe Doris foarte bine, e fericit cand o vede,o pupa mereu, se baga in sufletul ei, se aseaza in paeralel cu ea cand o gaseste pe canapea/pat, mai escaladeaza patutul vrea la ea in pat, in masina stau cumva fata in fata, fiecare in scaunul lui, iar el o tzine de mana.
Of course ca vrea sa impinga el caruciorul, iar cand prinde scoica prin casa o leagana - cica 'uca-uca' adicatelea hutza-hutza.

A fost mama la noi, apoi - noi - cap patrat- am acceptat sa-l ia la Roman 1 saptmana, si ea l-a tzinut aproape 2.
El a explorat fericit, nu a plans, dar a pupat toate pozele cu noi.
Noi am murit de dorul lui.
Sa-l fi vazut pe Iuli cum facea, parca il furasera extraterestrii pe Teo.
Urmare- m=a pus sa promit ca nu mai dam baiatul la Roman si mi=a jurat ca ma ajuta fara sa zica nici pas! I-am zis ca are doar dreptul la somn linistit, in rest e la comanda mea.

Alina 37+ Doris Maria (DPN 9.09.2009)
si Iulius Teodor (10.10.2007)
Teo la mare

Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

Alinush, multumesc mult de tot pt detalii. Ce frumos povestesti tu acolo . Mi-l si inchipui pe Teo langa Doris. Sa-ti traiasca si sa fiti fericiti!!!

Tie iti doresc sa ti se rezolve problemele si sa nu te stresezi prea mult pe tema asta. E si perioada cand nu mai stii de e zi sau noapte, totul e o tzitzileala, o trezie permanenta, care face din cea mai veritabila memorie ambulanta un creier de guma .

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui NanaMotoc
Daca si varsta si=o aniverseaza din in ani, adica numai la sume rotunde, ca de, nu e o bucurie ca imbatranesc, atunci e clara treaba! Sunt toti cu trila nene!
Nu stiu de ce nu or vorbi toti aceeasi limba, ca s ane fie si noua usor sa emigram dintr-o parte in alta!
Ar fi super tare!

Cu trila toti, clar!
Sa stii ca doar finlandeza si islandeza sunt putin diferite. Colegii mei danezi, suedezi si norvegieni se inteleg in ceva limba, nu stiu care...s-ar putea sa fie suedeza, oricum astia au fost combinati 2 cate 2 atat incat se inteleg intre ei. Si finlandezii vorbesc aproape toti suedeza, de, cateva sute de ani de dominatie doar.

M-am gandit la problema ta cu numele islandeze si mi-am amintit numele tuturor colegilor islandezi pe care i-am avut sau ii am: Helgi, Heba, Hreggi (de la Hreggvidur) si Albert. Singurul care suna ok e Albert si nocorul meu cu el, altfel inclinam sa cred ca au toti nume ce incep cu H.

Ai gustat delicatesa lor 'the rotten shark'? Da, fetelor, lasa rechinul cu lunile la soare pana intra in putrefactie si pute ingrozitor si apoi il mananca, cica e foarte scump si e o delicatesa. Primul coleg islandez, Helgi, ne-a adus si am crezut ca murim in birou din cauza mirosului.
Dar nu sunt invidioasa, au si finlandezii specialitatea lor, 'musta makkara' - carnatul negru. Pun mult sange in el de devine nergu si il mananca cu un soi de gem de coacaze rosu...fara nimic altceva!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui betty78

Ouau...cate gravidutze noi au aparut. Mamicilor, sa aveti o sarcina usoara si bebeci sanatosi.

Adimercedes cand ma uit cat de putin mai ai, ma apuca emotiile...eu am inceput deja sa ma pregatesc, sa aranjez camera lui bebe, sa fac cumparaturi si sa vad ce mai pot sa mai folosesc de la Mario, sa le spal si sa aranjez totul....

Betty, da, ai dreptate, mai e asa putin, deja sunt la numarat zilele... Miercurea viitoare la 12 trebuie sa ma prezint la spital cu hartiile in dinti. Sper ca bb sa stea cumintel sa pot sa ma ocup de ziua lui Lisa, ca tare as vrea sa aiba parte de petrecerea asta, inainte de tot stresul care stiu ca va urma dupa. Cel putin va avea ce povesti si la ce sa se gandeasca...

Tu cum te mai simti? Ce ai mai rezolvat cu problema lui Mario? Mario ce zice de bb? Eu deja am trecut la explicatii ca vom merge la spital ca dr sa scoata pe bb din burtik si Lisa sa vina cu daddy sa il ajute sa duca pe bb acasa. Deja stie ca hainutele si scutecele mici sunt pt bb, anumite jucarii etc. Plus ca are prietene de varsta ei cu frate/sora nou-nascut si e mereu ff curiasa si atenta.

Pup roscovelu', mamica si burtik

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Picio, multa sanatate lui Radu si insanatosire grabnica - stiu ca Micha nu il iarta mult ca nu alearga impreuna dupa minge ;) Si daca Micha e ca si sor'sa de cruce sa vrea "hos, now!" (horse, now!) si mai face si echilibristica pe spatele lui daddy, atunci cu atat mai mult refacere ultra-rapida!!!

Tu mai ai putin pana predai proiectul!!! Doar cateva zile, imi inchipui si sper sa apuci si tu sa ai niste momente mai serioase de respiro si sa intri mai des cu vesti despre voi toti!!!

V-am pupat apasat!!!

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinkav
Sunt suparata rau!Ieri ce bucuroasa am fost ca Alex e bine, seara vin acasa, nu am ajuns la timp sa-i luam de la dans, mama a venit singura cu ei, avea febra, ardea tot!Ieri dimineata am facut programarea la Medlife la ORL, ca era cam ragusit zilele trecute, si zic totusi sa-l duc, chiar daca nu are nimic, si uite ca el chiar are nevoie...
Acum sper ca Olivia va fi bine, sa nu ia si ea la fratesu.

Offf, sanatate Alex! Tinem pumnii sa nu ia si Olivia!

Poze

Mergi la inceput

Adimercedes, nu te mai citez, ca e prea lung mesajul deja.
Dar vreau sa-si spun ca imi place cadoul ales Lisei si ma gandesc si eu pt. Tudor la ceva similar, dar cu ustensile pt. baieti...poate un camion-macara mare ca e innebunit, pe care sa-l 'repare'. Sa vad ce gasesc. Mai am pe lista un balansoar mic (asa cum erau odata calutii din lemn de se leganau copii inainte si inapoi) si un tractor cu pedale, dar sa vad ce gasesc. Poate saptamana asta ma ocup de cadou.

Cu numele la tudor, asa am fost si noi. am avut 2 si am zis sa decidem cand il vedem cum arata, sa vedem ce se potriveste mai bine. Si sotul era bucuros si m-a lasat pe mine sa aleg, desi el avusese ideea cu Tudor, iar mie mi-a placut mult, asa ca am zis ca seamana mai mult a Tudor decat a Robert. numele de mijloc, Cristian, era cam batut in cuie.

Cu bagajul de spital, nu-ti fa griji...acolo nu prea ai nevoie de nimic. Aici poti sa mergi la nascut doar cu carnetul de gravida, nu ai nevoie de nimci altceva, au ei de toate. Dar eu mi-am pus chestii care am crezut ca-mi trebuie, oricum...

Iar parintii au tot timpul parerile lor...de...

Spor la pregatirile pentru petrecere, sa va distrati frumos si sa nu te apuce nascutul pana atunci, ci dupa petrecere.

Poze

Mergi la inceput

Nana, ce sarbatorit cu coif aveti voi acolo!!! Si ce de bunatatzuri - mnnniammm

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

La Multi Ani sarbatoritilor zilei!

Alina, sa speram ca Olivia va fi ferita de virusi! Of, of!

Erina, de vis suna descrierea ta de la munte! Poate scapa usor Daria!sanatate multa!Tu cum te mai simti?

Roxana, ce acomodare frumoasa a avut Andrei! Cred ca ajuta mut prezenta lui Alex acolo.

Alinus, ce papacioasa mica ai tu si ce familie perfecta! Bravo!

Adi, cred ca va fi tare reusita aniversarea Lisei, la ce pregatiri ai facut tu acolo.

Noi bine, ieri se pare ca a fost cam maraita Sara, asa a zis educatoarea, mai sensibila si acasa, m-a asteptat tristuta cu paturica in brate! A fost totusi o saptamana de pauza. Oricum, una peste alta e bine, azi era tare fericita ca revenise Luca din convalescenta, si-a zambit si s-au luat de manuta fericiti! deee, corazonul asta...

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 21 +

Mergi la inceput

Bernixo, sunteti mai bine azi?

Mergi la inceput

Am pandit pe mail pozele trandafirasului belgian. Nu le-am gasit inca, in schimb m-au dat gata japonicile, ce mare s-a facut Lisa, despre Erika o domnisoara frumoasa. Mami, cum reusesti sa arati asa senzational? Cate kg ai pus? Ca parca etsi fotomodel!

Mergi la inceput