LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (336)
Raspunsuri - Pagina 19
mihailescu teodora spune:
Vreau s-o felicit din toata inima
pe Mada28,constanteanca noastra curajoasa!!!!

Bravo mami!!!!Mai bine ca te-a luat
prin surprindere,ca daca stateai sa te gandesti prea mult,poate te razgandeai!
Ma bucur ca v-ati distrat in Turcia si ca dragalasul a fost cuminte(mai putin incidentul cu coltul mobilei si spitalul de rigoare)!!!!Uffff!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
adimercedes spune:
Rox, sa traiesti fericita 1000 de ani si sa te bucuri din plin de frumoasa ta familie, copii, sot, parinti si prietenii dragi!!!
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Adi, tare va mai invidiez pentru activitatile pe care le aveti acolo pentru copii de 2 ani. Aici nu prea ii primesc nicaieri pana la 3 ani. Este extraordinar ca incerci sa ii gasesti activitati pentru cand apare bb. |
Da, am noroc ca sunt multe activitati pe care s ale poti alege pt copil. Insa din pacate informatia nu e centralizata undeva, asa ca te bazezi mai mult pe recomandarile prietenilor, sugestii etc. Dar sunt multe asociatii de caritate, organizatii religioase, consiliile locale etc ce organizeaza tot felul de activitati pt copii de diverse varste. Trebuie doar selectate si alese cele potrivite
Sunt convinsa ca va avea si Lisa frustrarile ei dupa venirea lui bb, insa sper sa nu se streseze prea tare si sotu' si tatal meu sa stie cum sa procedeze cat voi fi eu la spital - au intrat in "training". plus ca planuiesc sa le las frigiderul plin si liste de meniuri pe mese zilnice!!!
Multe felicitari pt inceputul de gradi, sper sa mearga totul bine si sa nu te inghesui si tu pe bancuta aia incomoda!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
Mada28, felicitari pt vestile bune, sarcina usoara si sa iti mearga toate din plin!!!
Ce ti-a iesit dupa metoda calendarului chinezesc? ;)
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
mihailescu teodora spune:
Am citit de multi copilashi bolnaviori
...mi se rupe sufletul de mila lor..
Andrei de mami Valentina,papusica Daria de mami frumusica Erina,Cristi de mami Cecilica,Alex de mami Alinkav,Lisa de mami Adimercedes,Mario,roscatelul lui Betty,Adutza,Andrei de mami Aandreea,Ghighi de Papanash,fluturas Andrei de mami curajoasa NanaMotoc,Gheorghe cel finutz si mamicileErina,Ana,Aandreea,Ema(Ceamica) si al ei minunat Sebi siii.... sper ca n-am omis pe cineva(oricum n-a fost cu intentie)

Sanatate multa!!!!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Yaia spune:
| citat din mesajul lui slippers76 Sabina, si Vlad vorbeste stalcit. Vorbeste mult, e adevarat, si in propozitii, dar tot pe post de traducator expert sunt si eu Daa, vine si la noi Zana... |
Eu nu sunt nici pe departe la fel de talentata ca voi. Mai traduc si eu, dar ma descurc la limbile de oameni mari, engleza, franceza etc. Din limba lu' fii-miu mai traduc, dar mai greu...uneori ma uit la el si habar nu am ce vrea. Poate e si din cauza finlandezei lui...cine stie!
A venit Zana? A fost darnica?
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze
luy spune:
'Neatza !
Nu am timp de sporovaiala, voiam doar sa va spun ca am rezervat sala de conferinte pt data de 17. Muoltumesc mult, Cecilia, pentru listuta, ma ajuta mult actualizarea ei pt ca va trebui sa discut meniul si sa comunic nr de persoane.
O sa trimit eu PM lui Andries, ca ea nu prea are timp sa intre pe aici si s-ar putea sa rateze anuntul.
Revin mai tarziu.
Sa aveti o zi frumoasa ! 
Multa, multa sanatate bolnaviorilor !!!
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Yaia spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui slippers76
Tiramisu s-o gatat, da' uite, sa nu zici ca nu ma gandesc la tine. Am facutwww.flickr.com/photos/16792873@N07/3961735329/" target="_blank">tarta cu lamaie. Expediaza sacosa. Cat despre indieni... asa sa le ramana numele |
Mmm...ce cuminte am fost...am primit la sacosa tarta deliciasa cu lamaie. Saru-manaaaa!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze
adimercedes spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Adi, pe mine ma trec fiori deja. Stiu ca ti/ai programat cezariana cu o zi inainte de nasterea Delfinului junior si stiu ca pana la ziua luni mai sunt vreo 2 saptamani....deci...brrr de emotie! Probabil la tine hormonii isi fac treaba si tu esti calma. Multumim de urari! ![]() Cu lucrul aici e bine, nu e ca in alte tari, sa/ti fie frica sa faci copii de teama ca nu o sa mai ai de lucru cand te intorci. Doar in cazuri exceptionale, sa dea faliment firma sau mai stiu eu ce nefericire sa se intample si lucruri neplacute, dar aici legea e clara si se aplica, te intorci exact pe pozitia ta, doar daca nu esti tu de acord sa treci pe alta pozitie si de obicei iti ofera ceva mai bun, altfel nu te pot convinge. Aici, pe perioada cat esti in concediu maternal, angajeaza inlocuitor cu contact la termen fix, asa ca probleme nu sunt. eu deja nu mai am chef de munca, nu-mi mai pasa de nimic. Hormonii...stiu, dar uneori trag de mine sa ajung la birou si sa mai si fac cate ceva. norocul meu ca e mai lejer acum cu munca, mai sunt si urgente, dar la alea ma mobilizez si le termin la timp. Da, Bebedoi va merge la aceeasi gradinita cu tudor. O sa anunt din timp, dar deja are prioritate, avand un frate mai mare care merge deja acolo. Noi suntem tare multumiti de gradinita si de progresele lui Tudor, mai ales la finlandeza (bine, noi nu avem cum sa ne dam seama daca stie sau nu Din aceste motive, cel mai probabil Bebedoi va urma acelasi parcurs ca si Tudor, din ianuarie 2011 va merge la gradinita. Bine-nteles, asta e planul acum, ne vom plia insa si pe nevoile si personalitatea lui Bebedoi, poate nu va fi atat de cooperant ca Tudor. Ca incepusem mesajul prin a-ti vorbi de fiori, cum stati cu pregatirile? Probabil deja ai ajuns sa astepti sa nasti odata... Tin pumnii sa iasa totul asa cum iti doresti (si cu party-ul Lisei si cu nasterea). Patrick mai e la voi? Cu alegerea numelor cum stati? fetelor de la antipozi...hai, si baietilor, ca probabil merita! |
Yaia, ce ma bucur ca totul e bine iar la gradi si ca au reinceput activitatile de creatie. Lisa era incantata la grupul de joaca sa faca tot felul, doar ca se picta pana la urechi si cat eram acolo preferam sa stea sa alerge la aer, decat sa stea pe scaun inauntru
Si fain si cu lipsa de stres la serviciu. Asa ar trebui sa fie peste tot. Ma scutur toata cand citesc povesti despre situatii din Ro :( Si nu imi vine sa cred ca ianuarie 2011 e asa aproape!!!! WOW!
Ca intrebai de pregatiri: sunt cam in plop. M-am invrednicit sa spal haine si sa pregatesc cateva de bb pt spital, dar bagajul meu e inexistent. Bine ca nu mai am chestii esentiale de cumparat (sper
Cu party-ul pt Lisa, am reusit, intr-un tarziu, sa trimit azi invitatiile. Mai am de trimis 2 sms-uri, ca nu am emailurile respectivilor. Am facut si meniul si acum urmeaza sa fac cumparaturi si sa fac vineri prjitura copiilor si tiramisu pt adulti. Sper sa imi iasa praji pt copii cum trebuie, ca incerc o reteta noua - inca trebuie sa ma decid intre 2 variante: www.kraft.com.au/recipes/recipedetail.htm?recipe_id=103775&ctx=" target="_blank">asta si www.kraft.com.au/recipes/recipedetail.htm?recipe_id=102826&ctx=" target="_blank">asta. Prima arata mai bine, as putea sa scriu pe ea Happy Bday etc, doar ca mi se pare cam fada (ma bate gandul sa pun afine). A doua se coace si e cu banane, deci ar putea fi o varianta mai buna. Ma decid greu. Ceva sugestii???
Patrick are viza pe un an si poate sta cat vrea (a se citi cat rezista el sau noi
. Sa vedem in ce mood voi fi peste vreo 2-3 sapt Cu numele stam cam ca si cu bagajul
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Yaia
Bine-nteles! De 3 saptamani incerc sa povestesc, dar niciodata nu e timp suficient pentru forumeala! De 3 saptamani am inceput si noi cursuri de muzica. Ma rog, e o combinatie de cantat, dansat, alergat si chiuit! Profesoara are diferita animale/manusi, cu care canta. Copii ar trebui sa cante dupa ea, dar nu se prea intampla. In schimb, Tudor face gesturile dupa profesoara si isi aminteste de la o saptamana la alta ce urmeaza si despre ce e melodia urmatoare, cand intreaba profesoara. sunt melodii pe care trebuie sa dansam impreuna. Probabil ar fi ajutat daca stiam si eu cantecelele ca sa cant cu el, dar cum finlandeza mea e sublima si lipseste cu desavarsire...asta e. oricum, ceilalti copii sunt toti mai mari decat Tudor, ca grupa e de 2-3 ani. Ieri am realizat ca de fapt tudor nici nu are 2 ani inca. Si parintii celorlalti canta cu ei si copii tot nu canta inca. Dar alearga, canta la tobe, se joaca cu esarfele pe muzica, canta din betele de lemn, fac gesturile dupa profesoara pe melodie (ceva in genul 'Bate vantul frunzele') si uneori tudor mai spune si cate un cuvant ici si colo. Oricum, eu ma plictisesc ingrozitor la curs, dar el se distraza de minune, asa ca-i dam inainte, mai ales ca a inceput sa cante si in romaneste, dupa mine, bine, e mult spus canta, face gesturi, mai zice cuvintele, dar probabil tu nu ai intelege nimic din ce canta el. E doar pentru urechile mele! La noi ar fi fost si un curs de gimnastica in familie, dar cum burta mea nu permite sarit, pod si altele, nu am putut sa o insotim pe Iris si mamica ei si acolo... Oricum, Tudor dansa si asculta muzica cu placere de mic. Nu stiu daca i se trage de la cursul de BabyBrasil de cand avea 3 luni sau e genetic. Deci traiasca muzica! |
Felicitari pt muzica!!! Ce fain ca ati inceput asa ceva. O sa vezi ce schimbari mari vor fi pana la sfarsit. Si poate ajungi si tu sa fredonezi "bate vantul frunzele" in finlandeza
No, sa va mearga bine si sa veniti numai cu vesti bune de pe toate fronturile!!!
P.S. Tu cand mai mergi la scan?

Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui alinkav Adi, bravo Lisei ptr cursul de muzica, sunt sigura ca i-a priit bine, sunt foarte receptivi la asa ceva!Cel putin a mea ar fi mers la dans, e o dansatoare inraita, simte muzica imediat! |
Alinkav, multa sanatate puiutilor, sper sa fie doar o viroaza trecatoare!!!

Multumim de aprecieri. Ieri am incheiat oficial cursul, a primit diploma - a fost strigata prima si tare mandra a fost, am facut si poze cu profa si am si filmat cate ceva din timpul cursului, unde au putut cere melodiile preferate ;)
Felicitari si voua pt dans. Abia astept sa o vad intr-un video. Sunt asa de scumpi
.
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
Carpatina, sa-ti traiasca trandafirasul beljic si sa va aduca nenumarate bucurii si zile senine !!! Cum ati petrecut? 
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009