LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (336)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui NanaMotoc

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui NanaMotoc

Va multumim din suflet pentru urari si va poftim la bunatati !

Tortul ca tortul (arata bestial, dar nu imi face pofta(, in schimb ultima prajitura mi-a facut o poftaaaaaaa...nu stiu a ta de care a fost, dar mi-a adus aminte de prajitura cu branza, frisca si lamaie a Bikmariei...cred ca o sa am porgram de gaiti praji in curand...
Prima poza e de la gradinita, asa-i?
bucataresei!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Deci da.
Prima poza cu fluturasul incoronat este de la gradi. Asa le fac in zi aniversara, coronita cu cifra varstei.

Ultima prajiturica, este pandispan cu crema de lamaie care este racoros si tocmai bun pentru greturile 'mneata!
De-aia am si facut-o. Oare nu ti-am pus in sacosa? Ca eram convinsa ca da. mmmmmm

Nordici astia pana si sarbatorirea zilei de nastere la gradinita o fac la fel. Ma pun pe ganduri inghetatii astia! Noi am mai primit si o felicitare-broasca anul trecut...sa vedem anul asta.

Gasit bunatatea in sacosa, cum nu? Dar stii cum sunt nesatulii astia!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Daca si varsta si=o aniverseaza din in ani, adica numai la sume rotunde, ca de, nu e o bucurie ca imbatranesc, atunci e clara treaba! Sunt toti cu trila nene!
Nu stiu de ce nu or vorbi toti aceeasi limba, ca s ane fie si noua usor sa emigram dintr-o parte in alta!
Ar fi super tare!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Gabriela si Roxana, super vestile despre comportamentul la gradinita al puiutilor dulci!!!

Noi suntem tot in Piatra Neamt! Daria aseara avea 38.5. si nu am vrut sa o mai stresez cu drumul. Aici ma simt si eu excelent si ma pot ocupa mai bine de ea.
Un pic mai devreme am venit de la doctor. Gitul super inflamat!!!

Luy, Cecilia, treceti-ne si pe noi in lista pentru party!!! Am citit ca desertul e de la Mihnea asa ca nu putem lipsi!!!
Teodora am retinut datele magazinului, multumesc. Daria a primit ieri o pereche de cizmulite maro dar i-as lua niste gehtute frumoase daca as gasi. primigi e super. A avut niste pantofiori din piele cu finisaj metalizat care au fost absolut adorabili!!!
Abia astept sa mai intri sa imi spui unde gasesc niste poncho-uri dar asa mai rafinate, nu cu franjuri, un fel de blazer din tricot care sa acopere posteriorul si sa fie numai bune de vremea asta!

Merg sa imi doftoricesc iubita dulce!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
14+

Fericirea este o optiune. Alege-o!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui bernix
Sunt tare curioasa sa vad si trandafirasul belgian bucurandu-se de musafiri. O fi dat Energia toata Beljica peste cap?!

Nu toata, a mai lasat la un colt si pentru data viitoare

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Salutare!
Si un calduros LA MULTI ANI!!!!
TUTUROR SARBATORITILOR - -rilor noastre iubite,
dar si mamicilor sarbatorite in ultima vreme!

Mi-e peste puteri sa va citesc, abia spicuiesc cand si cand cate 2-3 pagini. Sunt restanta rau cu somnul, am inceput sa am iarasi pierderi de memorie, din cea pe termen scurt.
In schimb suntetm toti 4 tare fericiti.
Cu una buc sot foooooarte grijuliu, acuma plimba copii pana la 19. Diseara are program de bucutareala.
Deci s-a dat pe brazda, si in plus e laudarooos,
cica 'Am baiat,
si am si fata
sunt cu inima' impacata'

Alina 37+ Doris Maria (DPN 9.09.2009)
si Iulius Teodor (10.10.2007)
Teo la mare

Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Nana cu intarziere La multi ani, fluturasului. MMMM, ce de prajiturele delicioase....

Mergi la inceput

Mami25 sa dea Domnul sa fie totul bine cu bebe!!!

Mergi la inceput

Rox La multi ani cu sanatate, si scuye de intaryiere. Voiam sa te intreb cu mai merge cu acvariul, noua ne+a murit prima serie de pesti, dar nu ne lasam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Adi, Teo a primit-o pe Doris foarte bine, e fericit cand o vede,o pupa mereu, se baga in sufletul ei, se aseaza in paeralel cu ea cand o gaseste pe canapea/pat, mai escaladeaza patutul vrea la ea in pat, in masina stau cumva fata in fata, fiecare in scaunul lui, iar el o tzine de mana.
Of course ca vrea sa impinga el caruciorul, iar cand prinde scoica prin casa o leagana - cica 'uca-uca' adicatelea hutza-hutza.

A fost mama la noi, apoi - noi - cap patrat- am acceptat sa-l ia la Roman 1 saptmana, si ea l-a tzinut aproape 2.
El a explorat fericit, nu a plans, dar a pupat toate pozele cu noi.
Noi am murit de dorul lui.
Sa-l fi vazut pe Iuli cum facea, parca il furasera extraterestrii pe Teo.
Urmare- m=a pus sa promit ca nu mai dam baiatul la Roman si mi=a jurat ca ma ajuta fara sa zica nici pas! I-am zis ca are doar dreptul la somn linistit, in rest e la comanda mea.

Alina 37+ Doris Maria (DPN 9.09.2009)
si Iulius Teodor (10.10.2007)
Teo la mare

Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

Mergi la inceput

Cecilia poate mai ne intalnim si noi in IOR si trece ne si pe noi in lista. Sper sa ajungem....

Mergi la inceput

Si acum intrebare pt toate AVETI IDEE UNDE POT GASI O CACIULITA STIL GAVROCHE PT BAIETI?????

Mergi la inceput