LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (336)
Raspunsuri - Pagina 15
bernix spune:
Buna ziua, fete dragi si tare multumesc de urari!
Din pacate tratatia de azi e cu aspirina, paracetamol si alte asemenea, ca sunt si io, ca si slippers, racita cobza.
Dimineata nici nu stiam ce sa fac: sa vin la birou, sa stau acasa?! Am venit la lucru pana la urma gandindu-ma ca astfel scad sansele sa se molipseasca si Degetica-nebunica de la mine.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
bernix spune:
De venit la party, venim si noi, cum nu! IO am facut deja programare la doctor, just in case.![]()
Sabina, sunt sanse sa agate /imparta ceva virusi, da' nu-ti garanteaza nimeni ca stand acasa nu racesc. Si apoi, tare mi-e dor sa ne vedem din nou. Sa spuneti, va rog, cum pot ajuta si io. Daca se considera ca e cazul de nimicuri personalizate, Bobo ar fi bucuros sa ajute, mai ales ca si-a diversidfica portofoliul: poate face si tricouri si puzzle personalizate.
bernix spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor din ultimele zile, ca tare multi am ratat!
Am vazut fluturasul zambaret si prajiturile pregatite de mami in cinstea lui. Yammy!!!
Sunt tare curioasa sa vad si trandafirasul belgian bucurandu-se de musafiri. O fi dat Energia toata Beljica peste cap?!![]()
Tomasa, nu ne arati poze cu delicata ta sarbatorita?
bernix spune:
Asa ma bucur cand aud ca le place piticilor la gradi!
Rox, sa nu cunoasteti decat zile din astea cu Andrei la gradi!
Gabriela, ce bine ca Sara s-a bucurat ca merge la gradi!
Maria, sper ca Teuta cea mancacioasa sa treaca usor peste faza plangacioasa si sa se bucure de mersul la gradi!
Valentina, am rasuflat usurata cand am citit ca Andrei se vindeca! Bietul de el a avut o iarna tare grea! Si voi la fel.
Gabriela77 spune:
Bernixo, sanatate multa! ne aflam in plin sezon de viroze, din pacate!
Sabina, chiar asa, ce sanatate la munte, mare noroc ca aveti varianta asta!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
21 +
bernix spune:
Ana, tare dulci veveritii tai! Sper sa va descurcati usor cu dintisorii de lapte si sa scapati de ei fara probleme. Cam asa vorbeste si Ana mea - continuu, tare si incalcit - insa ea n-a ajuns la faza cu intrebarile, doar inventeaza scenarii si isi face "ochii" - rochii in fata oglinzii din esarfele mele.
ceamica, din pacate nu te pot ajuta si nici nu stiu pe nimeni care putea
alinkav spune:
Bernix, sanatate multa!
Fetelor, am plecat acasa, trebuie sa-mi iau dansatorul de la dans!![]()

Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Erina spune:
Buna dragi mamici! Am citit dinn urma dar nu mai stiu ce si cui sa scriu!!!
Mami 25_7, imi imaginez numai ce poate fi in sufletul tau!
Curaj si ai incredere in Dumnezeu ca va fi bine!!!
Carpatina, abia astept pozele cit despre ce ai spus despre Ioana
exact asa ma gindweam eu ca simti cind am scris ptretiaosa!!!
Nana, absolut adorabil fluturasul cu coronita cit despre dulciuri...
!!!
Bernix, La multi ani fericiti alturi de frumoasa ta si de sot!!! Sanatate multa!!!
Ana, sanatate multa. Minunat vorbeste vladut!!! L-am admirat din nou cind am vazut tarta. El e cel mai delicios!!!
Andreea intreba daca nu e obositor drumul pentru mine si Daria. Ea e absolut minunata pentru ca se comporta exemplar. Ba da, pentru toti trei dar noi abia asteptam sa evadam din Bucuresti plus ca avem niste probleme de supravegheat aici.
Sabina avea dreptate, la munte e cu totul alceva!!! Ieri a fost absolut minunat la tara, care cum v-am mai spus e o singura casa intre dealuri, o liniste monumentala, un aer pur, ceva de vis.
Am fost vreo 20 de persoane dintre care 4 copii. Am avut parte de vreme buna pina la ora 4, dupa ce a intrat soarele dupa deal s-a lasat racoarea.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
14+
Fericirea este o optiune. Alege-o!!!
slippers76 spune:
Bernix
sanatatte multa si tie. Mai e un pas de la scenarii la intrebari![]()
Ceamica
, la tine ma gandeam, dar eram cu ochii pe postarea Celiei.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts