LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (336)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Alina, Sabina, Vale, pai ma speriati! Si eu care ziceam ca o duc la dentist. Hmmm, cred ca pica varianta asta si va trebui sa ne descurcam cu o diversiune.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Maria, sanatate multa Teutei si acomodare usoara la cresa!

Yaia, ai venit plina de energie si pusa pe shotii….

Sabina, ma bucur ca aveti locul vostru la munte - de relaxare si copii sa-si consume energiile.

Ana , felicitari papanasului intrebator si micutei bicicliste!
La Andreea e perioada cu “ce-i ata?” . In problema dintisorilor de lapte, Andrei abia astepta sa-i mai cada cate unul ca sa vina Zana Maseluta si sa-i aduca cate un banut… Acum vreo luna a avut ultima vizita a Zanei…caci s-a terminat cu dintisorii de lapte…

Papanash, sa va fie de bine relaxarea.

Rox, felicitari lui Andrei pentru prima zi de gradi .

Vale , ma bucura vestile despre copilasi , sa fie totul bine in continuare.

Gabriela , ma bucur de vestile bune de la voi.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Sabina, si Vlad vorbeste stalcit. Vorbeste mult, e adevarat, si in propozitii, dar tot pe post de traducator expert sunt si eu

Rox, ma bucur tare ca e ok Andrei la gradi. Poate anvand-o pe Alex acolo o sa fie usoara adaptarea. Daa, vine si la noi Zana...

Vale, pentru Andrei. Ma bucur tare ca e spre bine, Of, ce-ati mai tras si voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Erina, Teodora, de la magazinul Lalu, i-am mai cumparat si eu Antoniei ghetute sau sandale Primigi, noi am fost foarte multumite, iar magazinul este mic si dragut, eu as fi plecat cu o multime de pantofi de acolo.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Azi am vb cu Luy si a ramas sa intreb daca sunteti de acord cu 17 oct pentru petrecerea papanasilor si locatia propusa de ea?
As propune sa facem o lista cu cine este vrea sa participe, cat mai curand, pentru ca trebuie rezervata sala, s-a interesat si alta data libera in oct. nu mai au.

Deci, asteptam confirmarea sau alte propuneri.

Cecilia si Cristian Matei[/b][/red](07.09.2007)

asa crestem noi

De acord!!!!
Si desertul il dam noi!

Abia asteptam!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Gabriela si sa fie intr-un ceas bun alegera numelor. Bafta Sarei la gradi la programul lung.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui slippers76

Huh, am dormit pana acum si tot ca naiba ma simt. Mutumesc pentru urarile de de sanatate. Avem si noi niscaiva premiere in familie de anuntat. (Yaia, nu te propti prea bine in scaun ca nu e legat de ce crezi tu). In sfarsiiiit i se misca si Mirunei un dinte.Ca ne-a inebunit de cand se verifica din ora in ora. Aproape toate colegele ei de gradi au cate un dinte-doi lipsa. Am scapat de-o grija, suntem si noi in randul lumii. Si de sambata merge singurica pe bicicleta de copii mari, adica fara roti ajutatoare. Manca-o-ar mama de fata ce-a crescut...
Vlad e in perioada "DE CE?". Si e in stare sa o tina asa cu orele. I se pare foarte distractiv. "De ce io nu mieg a ghidinita? - Pentru ca esti mic. - De ce io mic? Pentru ca ai numai 2 ani. De ce 2 ani?" si tooot asa. E haios foc. Si ieri s-a indragostit de o pianina electrica. Nu mai reuseam sa-l dau jos de pe scaun. O sa incerc sa incarc un filmulet sa vedeti pianistu' lu' mama.

Dintele miscaret, ca dintele miscaret, dar mersul pe bicicleta de om mare cere daca nu un tiramisu de casa, macar un covrig!
Deci numele indiene ale veveritilor ar fi Miruna Maine-Poimaine si Vlad De ce io mic?
veveritzii si veveritza fefa, sa-i treaca boala!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Tiramisu s-o gatat, da' uite, sa nu zici ca nu ma gandesc la tine. Am facutwww.flickr.com/photos/16792873@N07/3961735329/" target="_blank">tarta cu lamaie. Expediaza sacosa. Cat despre indieni... asa sa le ramana numele

Mergi la inceput

Celia, imi pare rau pentru incurcaturille cu somajul. Aia acolo oricum nu stiu de capul lor si adeverinta trebuie sa ti-o completeze angajatorul, altfel nebunii aia nici nu te baga in seama. Stiu ca am avu si noi fosti angajati care au venit sa le completam adeverinte din 2007 si 2008.

Mergi la inceput

Primigi am gasit vara trecuta si in Leonardo. Si mai sunt vreo doua magazine la mine in cartier care aduc din cand in cand Primigi. Miruna a fost incaltata numai in Primigi.

Mergi la inceput

Gata, ca vaz ca bat campii cu gratie pe aici.

Ne inscriem si noi pentru petrecere. Luymultumim mult.

Mergi la inceput