LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (336)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Vale, dragii de voi, sanatate multa!Ce bine ca vestile sunt bune!

Ali, bine ca mai dai si tu vesti!

Nana, ce fluturas dulce si vesel am vazut acolo. Despre bunatati, ma abtin ca salivez numai la gandul lor!

Cecilia, sa stii ca si Sara dupa enterocolita manca ceva de speriat, cred ca recupereaza organismul!Bine ca a trecut!

Danuta, sanatate Mirunicii, sa nu fie ceva grav.La Multi ani sotului!

Betty, sanatate lui Mario, iar tu hai mai des pe aici.

Papanash, sper ca mai bine azi!

Roxana, felicitari lui Andrei! Vestile sunt promitatoare!

Mami, tinem pumnii la amnio!

Maria, imi pare rau ca e tristuta Teo acum la cresa! Of, of!

Yaia, bine ca v-ati relaxat si incarcat bateriile la cabana!

Erina, inteleg ca e mai bine Daria, ce bine!

Ana, sanatate multa!Si felicitari lui Vlad vorbaretul!Si bravo pt vestile bune ale Mirunei! Pt o clipa ma gandeam ca te-ai bagat la bb 3...

Carpatina, asteptam dovada, negresit!Chiar mi-e dor sa vad trandafirasul mic si frumos!

Si acum, sa curga sampania:

La multi ani Andrei Stefan de mami Nana Motoc!

La multi ani Ioana de mami Carpatina!

La multi ani Andra Maria de mami nikol31!

La multi ani Luca Mihai de mami mada28!

La multi ani Vlad Dominic de mami moldoveanca!

La multi ani Alexandru de mami alexpa!

La Multi Ani, Roxana, sa fii mereu fericita si sanatoasa langa familia ta frumoasa!

La Multi Ani, Bernix! Multa, multa fericire si sanatate alaturi de ai tai!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui NanaMotoc

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui NanaMotoc

Va multumim din suflet pentru urari si va poftim la bunatati !

Tortul ca tortul (arata bestial, dar nu imi face pofta(, in schimb ultima prajitura mi-a facut o poftaaaaaaa...nu stiu a ta de care a fost, dar mi-a adus aminte de prajitura cu branza, frisca si lamaie a Bikmariei...cred ca o sa am porgram de gaiti praji in curand...
Prima poza e de la gradinita, asa-i?
bucataresei!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Deci da.
Prima poza cu fluturasul incoronat este de la gradi. Asa le fac in zi aniversara, coronita cu cifra varstei.

Ultima prajiturica, este pandispan cu crema de lamaie care este racoros si tocmai bun pentru greturile 'mneata!
De-aia am si facut-o. Oare nu ti-am pus in sacosa? Ca eram convinsa ca da. mmmmmm

Nordici astia pana si sarbatorirea zilei de nastere la gradinita o fac la fel. Ma pun pe ganduri inghetatii astia! Noi am mai primit si o felicitare-broasca anul trecut...sa vedem anul asta.

Gasit bunatatea in sacosa, cum nu? Dar stii cum sunt nesatulii astia!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Vale, bravo ca sunteti mult mai bine!Si bravo Alexandrei ptr vorbire, daca nu te deranjeaza, in ce consta problema ei?
Alex mai are o sedinta la logoped, si am terminat capitolul acesta. Fix de un an l-am dus o data pe saptamana, si vara am scapat de toate problemele(nu pronunta R), iar acum e un rarait, de imi zgarie urechile, a, si vorbeste super clar.

Roxana, bravo lui Andrei ptr prima zi la gradi!Sa tina tot asa!

Maria, sa se obisnuiasca cat mai repede la gradi, de fapt eu nici macar nu ma indoiesc ca asa va fi!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui slippers76

Huh, am dormit pana acum si tot ca naiba ma simt. Mutumesc pentru urarile de de sanatate. Avem si noi niscaiva premiere in familie de anuntat. (Yaia, nu te propti prea bine in scaun ca nu e legat de ce crezi tu). In sfarsiiiit i se misca si Mirunei un dinte.Ca ne-a inebunit de cand se verifica din ora in ora. Aproape toate colegele ei de gradi au cate un dinte-doi lipsa. Am scapat de-o grija, suntem si noi in randul lumii. Si de sambata merge singurica pe bicicleta de copii mari, adica fara roti ajutatoare. Manca-o-ar mama de fata ce-a crescut...
Vlad e in perioada "DE CE?". Si e in stare sa o tina asa cu orele. I se pare foarte distractiv. "De ce io nu mieg a ghidinita? - Pentru ca esti mic. - De ce io mic? Pentru ca ai numai 2 ani. De ce 2 ani?" si tooot asa. E haios foc. Si ieri s-a indragostit de o pianina electrica. Nu mai reuseam sa-l dau jos de pe scaun. O sa incerc sa incarc un filmulet sa vedeti pianistu' lu' mama.

Dintele miscaret, ca dintele miscaret, dar mersul pe bicicleta de om mare cere daca nu un tiramisu de casa, macar un covrig!
Deci numele indiene ale veveritilor ar fi Miruna Maine-Poimaine si Vlad De ce io mic?
veveritzii si veveritza fefa, sa-i treaca boala!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Multumesc fetelor, ce ma bucur ca si voua va place numele ales, tare ne-am gandit si inca nu e definitiv parca… Mai am o rezerva legata de Emma, imi place numele mult, dar deseori ma gandesc la Emma Aidei si tare ma intristez, pe mine m-a marcat rau povestea ei…pe de alta parte, probabil exista atatea Emma si Sara si Sofia si alte suflete nevinovate care trec prin drame…
Altfel, ne-am revenit perfect, atat Sara cat si eu, azi a plecat voioasa spre gradi, abia astepta sa intre la copii, deci nici vorba de plans, abia astepta sa ajunga.De joi, suntem la program lung.Sunt optimista!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Multumesc pentru informatia despre primigi, alata marca preferata

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
14+

Fericirea este o optiune. Alege-o!!!

Si de mineeee!Din pacate,in Bucuresti exista un sg. magazin unde aduc gama Primigi!

www.lalu.ro
Vad ca site-ul nu mai functioneaza!E pe langa hotelul Hilton in aceeasi cladire cu Ateneul Roman-pe un colt!

Primigi sunt net superiori marcii Naturino(care e si f scumpa,de ce?nu stiu)!-parerea mea umila!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Slippers, multa sanatate!

Bine ca a dat Domnu' sa intre maine poimaine din nou in randul lumii.. M-a induiosat cand povesteai cum controla daca i se misca vreun dinte...
si pe micul de ce.

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Sar'na, sar'na. Si spor la treburi daca sunt asa de multe

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

La multi ani mami Bernix !

Sanatate bolnaviorilor !Slippers mie mi-a trecut cu gin. pupam dintisor si de ce

eu sunt suparata rau cu somajul asta ! are cineva o pila acolo? vreau si eu sa -mi completez adeverinta salariat pentru somaj si la firma au pierdut (ratacit sau n-au chef , desi e obligatia lor) 2007. De platit au platit am mai cerut o adeverinta cand a fost cu 85% dar nu mi-a trecut prin cap sa fac o copie. Acum ma gandeam ca daca tot verifica la somaj inseamna ca ar putea sa ma caute dupa cnp sau firma (probabil)acolo si gata si ma intorc doar pentru parafa.
ma poate ajuta cineva?
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Roxana, felicitari lui Andrei pentru acomodarea usoara la gradinita!

In perioada 3-10 octombrie o sa fie festivalul teatrului pentru copii la Teatrul Ion Creanga, va pun aici programul: http://www.teatrulioncreanga.ro/program_spectacole.jsp

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Azi am vb cu Luy si a ramas sa intreb daca sunteti de acord cu 17 oct pentru petrecerea papanasilor si locatia propusa de ea?
As propune sa facem o lista cu cine este vrea sa participe, cat mai curand, pentru ca trebuie rezervata sala, s-a interesat si alta data libera in oct. nu mai au.

Deci, asteptam confirmarea sau alte propuneri.

Cecilia si Cristian Matei[/b][/red](07.09.2007)

asa crestem noi

De acord!!!!
Si desertul il dam noi!

Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput