LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (336)
Raspunsuri - Pagina 12
papanash spune:
am venit si noi aseara, a fost frumos si deconectant, Adi a mancat mult ( si noi) , vorba Sabinei, l-am vazut si eu cu obrajii rosii, ii prieste statul afara si aerul curat. Manca mere direct din copac, struguri din vie, acum a luat-o de la cap cu gradi.
Io-s in ultima saptamana de rasfat, de luni incep munca
, pe de-o parte de-abia astept, pe de alta as mai sta....
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
papanash spune:
ne bagam si noi pentru party, sper sa iasa tot asa frumos ca si anul trecut.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
alinkav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui slippers76 Huh, am dormit pana acum si tot ca naiba ma simt. Mutumesc pentru urarile de de sanatate. Avem si noi niscaiva premiere in familie de anuntat. (Yaia, nu te propti prea bine in scaun ca nu e legat de ce crezi tu . Si de sambata merge singurica pe bicicleta de copii mari, adica fara roti ajutatoare. Manca-o-ar mama de fata ce-a crescut...Vlad e in perioada "DE CE?". Si e in stare sa o tina asa cu orele. I se pare foarte distractiv. "De ce io nu mieg a ghidinita? - Pentru ca esti mic. - De ce io mic? Pentru ca ai numai 2 ani. De ce 2 ani?" si tooot asa. E haios foc. Si ieri s-a indragostit de o pianina electrica. Nu mai reuseam sa-l dau jos de pe scaun. O sa incerc sa incarc un filmulet sa vedeti pianistu' lu' mama. Alina, la multi ani mamei tale. ![]() Danuta, la multi ani sotului tau. ![]() Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts |
Felicitari Veveritei ptr dintisor, care in curand va cadea!
Al meu si el era tare incantat ca i se miscau, dar cand era vorba sa ii scoatem(ca se miscau rau de tot, si mai mult il incurcau), niste plansete dupa dintele acela
, se uita in oglinda si plangea!
.
lui Vladut, mi-l si inchipui cum pune el intrebarea "de ce?"Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Sabina spune:
Ana, Alina, Sofia face scene groaznice cand se clatina dintii de lapte, odata a stat o saptamana cu un dintisor care se tinea intr-un singur punct, da nu ne lasa sa o ajutam sa scape de el...:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
eu cred ca mai am de asteptat luni de zile sa ma intrebe si pe mine fi-miu "de ce", deocamdata vorbeste in dialectul sau personal.
Imi explica incontinuu cate ceva si am devenit experta la traduceri ![]()
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
alinkav spune:
Papanash, bine ati venit veseli si incantati de mini vacanta!Si ultima saptamana de"concediu" cat mai placuta!
Carpatina, asteptam dovada!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
valentina_22 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Ana, Alina, Sofia face scene groaznice cand se clatina dintii de lapte, odata a stat o saptamana cu un dintisor care se tinea intr-un singur punct, da nu ne lasa sa o ajutam sa scape de el...:) |
Asa face si Alexandra. Zici ca o ating cu fierul rosu daca ma aproprii de dintisor. Ultima data imi era frica sa nu il inghita in timp ce dormea si am pacalit-o. I-am spus sa incerce sa il miste singura mai tare si apoi, ca din greseala
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
valentina_22 spune:
Bernix,la multi ani, sanatate si numai clipe minunate!
Gabriel de mami adriana30. Sa cresti mare si voinic!
Mami25, succes maine la analiza, tinem pumnii ca totul sa fie bine. Felicitari lui David pentru acomodarea de la cresa si petrecere frumoasa sambata!
Slippers, sanatate multa si refacere rapida! Multi
unei fete cucuiete si unui flacau viitor pianist !
Bikmaria, acomodare usoara Mariei la cresa
Papanash, acomodare usoara luni la job
Vesti bune de la noi in continuare! Astazi am fost la control cu Andrei si se pare ca ii merge foarte bine.Mai ramane pe antibiotic pana terminam sticluta si pe aerosoli inca 3-4 zile. Pentru tuse mi-a recomandata sa-i fac aerosoli 2-3 zile cu fiole de ACC. Nu am mai incercat metoda asta pana acum, sper sa dea rezultate. Imi creste inima in piept cand imi recunosc nazdravanul si mancaciosul. Mai bine sa-mi faca mie, nervii praf decat sa-l vad fara vlaga. Alexandrei ii merge de minune la gradinita. Pe zi ce trece vorbeste din ce in ce mai bine(rasplata drumurilor mele prin ploaie si vand la logoped). Astazi l-am luat copiilor niste puzzle-uri,unul cu cifre pentru Andrei(dar il poate folosi si Alex pentru ca are si denumirea cifrelor in engleza), iar pentru Alex unul cu literele alfabetului.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
Roxana_G spune:
Bernix
sa fii sanatoasa, iubita si implinita! 
Gabriel
sa fii sanatos si norocos!
Noi raportam succes pentru o prima zi de gradi. Nu a plans dimineata, pana a venit miss a lui a stat in grupa la Alex, cand l-am luat nici nu voia sa vina. Am dat de Alex pe acolo si pana sa vorbesc cu ea, Andrei fugise inapoi in gradi. Miss zice ca e incredibil de cuminte, ca nu a plans, a stat si sa coloreze, a fost foarte fericit ca au avut petrecere azi. A facut pipi si la wc, zic ei ca o sa il dezvete de pampers. Le doresc succes, ca oricum facuse si in pampers. De mancat zic ei ca a mancat toata supa si putin din felul 2, miss se minunase cat mananca Andrei. Cam asta. Sa vedem ce va fi, probabil de maine poimaine incepe plansul si cu siguranta dupa weekend.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Maria,
imi pare rau ca aveti probleme saptamana asta, si eu ma astept la fel de la Andrei saptamana viitoare. Dar o sa vezi ca o sa fie din ce in ce mai bine si la voi.
Ana, multa multa sanatate, ai grija de tine. Doamne ce vorbeste Vlad, noi suntem la faza de cuvinte simple si alea pocite. Felicitari si Mirunei pentru mersul pe bicicleta, si Alex mai reuseste fara ajutatoare dar tine greu directia. Asteptati Zana Maseluta?
Carpatina, deci totul bine la noi. Multumesc de mesajul pe email, nu iti pot raspunde insa la el, banuiesc ca intelegi motivatia.
Legat de party venim cu mare drag, doar ca asteptam planurile cumetrei pentru ziua finutului. Dar banuiesc eu ca gaseste ea o solutie sa impace si capra si varza.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Miruna (16.05.2003) si