LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (336)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

La multi ani Bernixulet! sa fii sanatoasa, sa te bucuri de minunatii tai Venus si Bobo!!

La multi ani sotului Danutei si mami bunica ideala de Alina(kv)

(apropos, eu cand ziceam de bunici diponibili exact la asta ma gandeam, ca sunt dipsonibili fizic, afectiv etc:), adica evitam generalizarea "traiesc bunicii-la crescut nepotii cu ei" )

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Mami, sa te-ajute Dumnezeu sa treci senina peste procedura, va pupam cu drag!

Ano, ...sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Multumim din inima pentru urari, vizite, telefoane si mesaje!

Am o mandrete de fata (O sa incerc sa-mi fac timp sa va trimit dovada ) pe care o iubesc de nu mai pot (ar fi rimat mai bine "o iubesc de ma topesc".. dar nu reflecta realitatea ).

Si mai am multa treaba la serviciu.... drept pentru care o sa scriu mai rarut in zilele ce vin. Da' sunt cu ochii pe voi!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Huh, am dormit pana acum si tot ca naiba ma simt. Mutumesc pentru urarile de de sanatate. Avem si noi niscaiva premiere in familie de anuntat. (Yaia, nu te propti prea bine in scaun ca nu e legat de ce crezi tu). In sfarsiiiit i se misca si Mirunei un dinte.Ca ne-a inebunit de cand se verifica din ora in ora. Aproape toate colegele ei de gradi au cate un dinte-doi lipsa. Am scapat de-o grija, suntem si noi in randul lumii. Si de sambata merge singurica pe bicicleta de copii mari, adica fara roti ajutatoare. Manca-o-ar mama de fata ce-a crescut...
Vlad e in perioada "DE CE?". Si e in stare sa o tina asa cu orele. I se pare foarte distractiv. "De ce io nu mieg a ghidinita? - Pentru ca esti mic. - De ce io mic? Pentru ca ai numai 2 ani. De ce 2 ani?" si tooot asa. E haios foc. Si ieri s-a indragostit de o pianina electrica. Nu mai reuseam sa-l dau jos de pe scaun. O sa incerc sa incarc un filmulet sa vedeti pianistu' lu' mama.

Alina, la multi ani mamei tale.
Danuta, la multi ani sotului tau.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

La multi ani Gabriel de mami adriana30!

Sa ai o viata frumoasa!

=====================

Mergi la inceput

despre intalnire: noi ne-am propus mers la munte in fiecare weekend, asa ca nu pot sa promit. Sotu meu oricum e impotriva, de cand s-a imbolnavit Gh rau de tot data trecuta asa ca...

Apropos, azi a dus-o dimineata sotu pe fata la scoala. Cand s-a intors, DUHNEA a benzina, gaze de esapament....am avut un soc. In mod clar, Bucurestiul e sinistru din acest punct de vedere. E f greu de impacat capra si varza...ar fi oribil fara concerte, expozitii, etc etc, dar cand ma trezesc dimineata la munte si vad crestele colorate in nuantele toamnei, iar la sfarsitul zile fetele rumene ale copiiilor imi vine sa las totul balta. . Asta e, viata e un sir lung de compromisuri Multumesc lui Dumnezeu ca am atata varietate si ca imi pun astfel de probleme, si nu altele, cu adevarat serioase.

Mergi la inceput

La multi ani Bernixo!

Sa fii iubita, sanatoasa, norocoasa, efervescenta! Sa ai parte numai de bine!

=====================

Mergi la inceput

mami25_7, bafta maine! Te asteptam cu vesti bune!

=====================

Mergi la inceput

Slippers, multa sanatate!

Bine ca a dat Domnu' sa intre maine poimaine din nou in randul lumii.. M-a induiosat cand povesteai cum controla daca i se misca vreun dinte...
si pe micul de ce.

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

La multi ani Bernixu, sa ramai la fel de frumoasa si sa ai mereu satisfactii maxime de la printesa Venus si tati Bodo.

La multi ani fericiti Roxana, multa sanatate si numai zile senine !

Trandafirasul belgian, multi pupici si numai bine !

Fluturasul Andrei, multa sanatate si sa ai mereu langa tine caldura tuturor celor care te iubesc !

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput