LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (336)
Raspunsuri - Pagina 10
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NanaMotoc Va multumim din suflet pentru urari si va poftim la bunatati ! |
Tortul ca tortul (arata bestial, dar nu imi face pofta(, in schimb ultima prajitura mi-a facut o poftaaaaaaa...nu stiu a ta de care a fost, dar mi-a adus aminte de prajitura cu branza, frisca si lamaie a Bikmariei...cred ca o sa am porgram de gaiti praji in curand...
Prima poza e de la gradinita, asa-i?
bucataresei!==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui alina.clau Noi suntem bine,sanatosi si multumim lui Dumnezeu pt asta! Andra sta acasa cu bona si ii e foarte bine.Avem o bona tanara si n-am ce sa-i reprosez.Am avut si o experienta mai neplacuta cu o bona in varsta si ma bucur ca am ales acum pe cineva tanar. Va merge la gradinita la 3ani,adica peste un an,daca nu intervine altceva intre timp. Andra vorbeste foarte mult,imita aproape orice cuvant,unele stalcit altele nu,face propozitii simple,numara pana la 10...Intr-un cuvant A CRESCUT.... |
BRA-VO! Bravo, Andra, bravo mami, bravo bona tanara!
==================================
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui aeperju Noi suntem in concediu cum v-am mai zis. Acum suntem la Braila (adica la mine acasa) unde este o vreme superba, ca de vara la Piatra, asa racoroasa, dar calda si marti plecam spre Valcea la nasi. Ne odihnim din plin. Lui Andrei i-a mai trecut raceala, dar ne-a dat-o si noua ca de...copiii sunt darnici |
Sa va distrati bine!
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui alinkav Betty78, ce repede a trecut timpul, mai ai asa de putin...sarcina usoara in continuare, si un bb sanatos tun! ![]() ... Sa ne treceti si pe noi in listuta... |
Am crezut pentru o secunda ca vrei pe alta listuta...ca tot vorbeai acum ceva pagini de bebe nou...
Poze
Yaia spune:
citat din mesajul lui mami25_7![]() Iata-ma fetelor si pe mine dupa o lunga absenta,dar justificat,dupa o vacanta la mare,multa distractie si chef,au venit si zile mai negre,adica sa ma explic,am facut toate testele date de dr pt sarcina,toate au iesit ok,mai putin TT,dar nu pt SD ci un risc crescut ca bebe sa dezvolte un defect de tub neural.Pt care maine voi merge sa fac amniocenteza,sunt super speriata,nu de ac ci de rezultat.Eu sper oricum sa fie totul ok si bebele care joaca box cu mine sa fie sanatos.Tineti-mi pumnii si va pup.Scusati-mi stilul telegrafic,dar sunt in pana de timp.David merge la cresa de o luna,s-a acomodat,l-am mai tinut pea acasa vreo 2-3 zile,dar e bine.Sambata vom petrece la Mc,impreuna cu cativa copii. |
Tinem pumnii sa iasa bine si sa va linistiti dupa vestile bune! Doamne-ajuta!
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui slippers76 Eu sunt cobza. Stau in pat si abia pot tine capul drept. |
Sanatate, Veveritza shefa (fefa, cum zicea al meu nepot
Poze
Yaia spune:
La multi ani sot de Danuta si mama de Alinkav! Sanatate si impliniri!
Poze
alinkav spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Am crezut pentru o secunda ca vrei pe alta listuta...ca tot vorbeai acum ceva pagini de bebe nou... |
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Happiness_4_us spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Tortul ca tortul (arata bestial, dar nu imi face pofta(, in schimb ultima prajitura mi-a facut o poftaaaaaaa...nu stiu a ta de care a fost, dar mi-a adus aminte de prajitura cu branza, frisca si lamaie a Bikmariei...cred ca o sa am porgram de gaiti praji in curand... Prima poza e de la gradinita, asa-i? bucataresei!================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a) Poze |
Deci da.
Prima poza cu fluturasul incoronat este de la gradi. Asa le fac in zi aniversara, coronita cu cifra varstei.
Ultima prajiturica, este pandispan cu crema de lamaie care este racoros si tocmai bun pentru greturile 'mneata!

De-aia am si facut-o. Oare nu ti-am pus in sacosa? Ca eram convinsa ca da. mmmmmm

Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007) Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Happiness_4_us spune:
La multi ani, Bernix! Numai bucurii si impliniri!
Un
ptr Maria mami de gradinareasa Teo! Greu cu gradinaritul asta!
Slippers-ule
sa treaca afurisita asta de raceala. Eu sunt pe alta planeta cand sunt racita si nu imi intra nimeni in voie! Tare nasol ma simt!
Mami25_7 tinem pumnii sa fie totul bine la amniocenteza! Bafta multa multa!
Carpatinule, asa rau v-ati chefuit ieri? N-ajunsesi nici azi la munca? Vineri am inteles ca ti-ai luat liber, dar si azi?
Hai aici cu impresii si poze sa vedem trandafirasul dulce la 2 anisori!
Rox, inca o data la multi ani fericiti, cu bucurii si impliniri, sa ai parte de tot ce e mai bun, ptr ca esti o mamica, cum multi copii ar vrea sa aiba! Te
tare tare!
Inca o data multumim din suflet pentru urari si gandurile bune indreptate catre noi! Sunteti minunate!

Promit ca revin cu poze pe adresa comuna!
Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!