LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (336)
Raspunsuri - Pagina 17
alinus_25 spune:
Doris e tare cumintzica, de 3 zile are ceva-ceva colici. E papacioasa rau si cam inceata la supt.
Cu alaptatul merge ca uns, am laptic din a2a zi dupa nastere.
Dodo a avut in urma cu o sapt un puseu, m-ar fi mancat de vie. Am bagat Galafor la greu. Inca nu are un 'program', dar sunt rabdatoare, bine ca doarme noaptea cate 2,5-3 ore, rar 3,5.
Ziua ii place in zgomot, dupa coada noastra, nu se sperie de trancanelile lui Teo. Ii place vorbaraia de pe Realitatea Tv.
A luat bine de tot in greutate, in 19 zile 850 grame. Mai vedem la bilantul de o luna cum e.
Oricum, mititica era dorita tare de laptic bun. In ultima ei saptamana in burtica abia daca a crescut 150 g.(eco - estimativ vb.)
In rest e viguroasa si duuuuulce.
Alina
37+
Doris Maria (DPN 9.09.2009)
si
Iulius Teodor
(10.10.2007)
Teo la mare
Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.
Roxana_G spune:
Vad ca totul bine deocamdata, sper ca bolnavii mari si mici se simt deja mai bine. Eu sunt deja daramata de copii, bona era cobza si a primit liber azi. Am fost cu Andrei sa o luam pe Alex de la gradi, ma temeam ca va reactiona rau la locatie, dar era chiar bucuros, l-am lasat in curte cu grupa mijlocie pana am recuperat o pe sora-sa. Sa vedem maine.
Pana atunci, noapte buna si linistita, saptamana usoara si sanatate!
PS Andreea11, ne-au murit si noua multi pesti, de 2 luni oricum avem numai 2 micuti si nu am mai luat altii.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
greyeras spune:
Seara buna fetelor!
Noi suntem bine, acum am venit de afara, iar maine plecam un pic pe la tara sa hranim iepurasii. Aseara am fost la circ langa Palatul Copiilor foarte frumos si interesant mai ales pt Adelina, dar si pt mami
.
La multi ani! Bernix 

Sa te faci repede bine!
Noi ramenem pt party, toate week-end-urile pe octombrie le avem deja programate cu aniversari.![]()

Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
cecilia L spune:
Buna seara si la multi ani sarbatoritilor de azi, Bernix daca stiam mai repede te puneam sa dai de baut sambata cand ne-am vazut![]()
lista party:
1.Andreea27
2.bikmaria
3.greyeras
4.gabitz
5.Luy
6.Cecilia
7.Aniast
8.alinkav
9.papanash
10.Roxana
11.Teodora
12.Erina
13.slippers
14.Bernix
15.Andreea11
16.Valentina? sarnbatorim si motul lui andrei sau ne multuminm cu desertul de la Mihnea![]()
Cam putin fata de data trecuta, fetelor strigam catalogul?![]()
Cecilia si
Cristian Matei[/b][/red](07.09.2007)
asa crestem noi
alinkav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ANDREEA11 Alinakav la ce doctor mergi pentru hemangiom? andreea Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante... http://community.webshots.com/user/andreeagogo |
Dr. Mihai Alecu. Bioderm.
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
alinkav spune:
Neata!
Sunt suparata rau
!Ieri ce bucuroasa am fost ca Alex e bine, seara vin acasa, nu am ajuns la timp sa-i luam de la dans, mama a venit singura cu ei, avea febra, ardea tot!
Ieri dimineata am facut programarea la Medlife la ORL, ca era cam ragusit zilele trecute, si zic totusi sa-l duc, chiar daca nu are nimic, si uite ca el chiar are nevoie...
Acum sper ca Olivia va fi bine, sa nu ia si ea la fratesu.
Alina,
alinkav spune:

La multi ani, Teodora Ioana!
La multi ani, Andrei!
La multi ani, Eric!

Alina,
mandarinutza spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei: Teodora Ioana, Andrei si Eric!
Alina, multa sanatate lui Alex!
Greyeras, e u circ langa Palatul Copiilor, ca m-ar interesa si pe mine, ce program au?
Alinus, ce frumos povestesti de Doris. Pupam micuta mancacioasa!
Treceti-ne si pe noi pe listuta pentru aniversare: mami cu Antonia, ca tati s-ar putea sa fie ocupat.
Referitor la petrecere, ma gandeam daca am putea inchiria un castel gonflabil/tobogan si sa il punem in sala respectiva. Ieri am trecut pe langa restaurantul Riviera din parcul National(acela unde ne-am intalnit cand papansii si dulceturile aveau cam 6 luni) si intr-o sala se sarbatorea un copilas, si instalasera un castel gonflabil in interior. Cred ca il inchiriasera de undeva.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
slippers76 spune:
Neata
Alina, sanatate multa lui Alex. Of! Sper sa nu se complice si sa fie macar Olivia bine.

Eu la munci, la fel de cobza. Si am o gramaaada de treaba. (Ca deh, nu mi-a facut-o nimeni ieri).
Alinush ma bucur tare ca Doris creste frumos. Sa o tineti tot asa. Cat despre Teo, nu vreau sa iti stric imaginea idilica, dar la noi a durat dragostea fix pana a inceput Vlad sa-i ia lucrurile, sa umble si sa-i strice ei apele.
Dar care ar mai fi farmecul daca ar fi toate lapte si miere?

Greyeras, distractie placuta la iepurasi. Pupam Adutza.
Rox, sa fie si azi la fel de bine la gradi
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts