Bucurii de sept - oct 2006 in sarbatoare! (172)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Flavia, multumesc pentru sugestia cu Rinonef. Il iau azi, si-ti scriu daca o sa aiba efect si la noi.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Flavia - eu la Victor am descoperit intr-o seara ca un testicol era mult mai mare decat trebuia si am fugit de urgenta cu el la spital . Acolo medicul care la consultat ia pus acest diagnostic si ne-a spus ca nu e nimic grav ca in termen de 1 an ar fi bine sa-l operam ,asta se intampla prin aprilie .

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Gety, sper sa aibe efect si la voi.

Crisnemes, era mare diferenta fata de celalalt? Adica era vizibila pt tine? Sa nu razi de mine , intreb asta ca sa stiu de ex la ce sa fiu atenta.

Se vede ca nu am de lucru, e gol la noi, ploua in Arad si bate un vant de zboara umbrelele si sepcile oamenilor. Atata ii de urat .

Mergi la inceput

Si la noi e la fel de urat. Am fost cu treaba in oras si m-am udat la piciaore, iar la birou inca nu avem caldura. aboia astept sa merg acasa.

Gety- cum stai cu cura de slabire?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

buna fetelor!
Cristina, Condoleante! am citit cumplita veste si nu am putut sa mai scriu cateva zile, chiar daca am urmarit ce scriati... te imbratisez si sunt alaturi de tine.

Gety, la noi nici unul dintre copii nu sta invelit. dar ii imbrac cu body, pijama si sosetele (uneori chiar ciorapi lungi, daca e frig) si asta este. si nu le este frig. in plus, le las plapiumioara pe langa ei, ca oricum se incalzesc si asa.

Flavia, la noi hidrocelul era evident inca de la nastere si a tot fost controlat, dar nu s-a retras. diagnosticul s-a pus inca din maternitate, ulterior fiind confirmat de diversi chirurgi. poate cel mai bine ar fi sa te consulti cu medicul lui de familie si sa-i ceri parerea, unde sa te duci sa investighezi probl mai in amanunt. mult succes cu culcatul singur! sunt convinsa ca ti-e tie mai greu decat lui!

Adriana, pup Dudu bolnavior! multa sanatate!

Lexi, multa sanatate si tie! ce fetita cu muuuuulta imaginatie ai! auzi tu, sa nasti!!! ce idee hazlie!

Cris, consultati si voi inca un medic, pt un diagnostic si tratam corect. oricum, din ce stiu, daca pana la 2 ani nu s-a retras singur lichidul si sa se inchida calea de acces, este de operat.

trisha, rabdare cu gradi! in final toti isi dau pe brazda. important este ca de fapt ii place si ca nimic rau nu se intampla acolo.

despre noi:daria e binisor, slava Domnului! mai are niste mucozitati, dar nimic insemnat. in plus ii place la gradnita si se implica in activitati. si vine de acolo cu tot felul de expresii, deocamdata hazlii (gen: "vrei sa ne-mprietenim?") sau cu franturi de cantecele sau poezii. lui victor i-am facut azi ceva analize in vederea operatiei. si de vreo 4 nopti dorm impreuna foarte bine. se mai trezesc uneori, cand unul, cand altul, dar nu se deranjeaza reciproc. sper sa fi trecut hopul asta.

Monique, Itzy, ce mai faceti?

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici

Mergi la inceput

Flavia - da e foarte vizibila diferenta.

Roxana- operatia era programat la inceputul lunii septembrie - dar medicul chirurg cu care am tinut legatura a plecat toata luna in concediu. Am zis ca o lasam in octombrie- iar acum dupa ce se termina cu raceala asta nu mai astept si ne programam la operatie.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Citat:
citat din mesajul lui Crisnemes

Gety- cum stai cu cura de slabire?

Poze

Stagnez. De ziua Mariei numai alimente interzise am papat. Si nu au picat prea bine la stomac.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Roxana, multumesc pentru urare , intr-adevar nu stiu de unde a scos treaba cu nascutul mai ales ca pana acum nu i-a povestit nimeni nimic despre nastere.
Mult succes la operatia lui Victor. Cand ati programat-o?
Ma bucur ca Daria e mai bine cu raceala si ca ii place la gradi. Stai sa vezi ce mandra o sa fii cand o sa vina cu diverse lucrusoare facute de ea. Eu una am gasit ieri rucsacelul Mariei plin cu tot felul de chestii facute de ea la gradi: doua desene pe care educatoarea le-a datat si a scris ca sunt facute de Maria, o omida facuta din castane insirate pe o sfoara (ff dragut arata), un oval din carton pe care a lipit hartie colorata si despre care mie imi place sa spun ca e o gargarita... Ce sa spun, am simtit ca pleznesc de mandrie. Abia astept sa ii fac camera ei si atunci toate lucrusoarele astea facute de ea vor ocupa un loc de cinste pe un raft special.
Nah, mi-am laudat si eu puiul.

Yoanna, mi-e dor de cearsaful tau. Ce faceti? Ce face Mitzu?

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Fetelor incredibil la Cluj ninge.

Gety- mult succes in continuare! Musai sa ma mobilizez si eu- e asa de greu cand sunt atatea bunatati in jur

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Ziua buna!

Deh...am patit,si eu, la fel ca Flavia... Ieri, au stat, atat mess-ul cat si forumul..."sign in"...juma' de zi...dar...degeaba...Dupa ce am citit mesajul Cristinei...m-au napadit amintirile si tristetea...si, pur si simplu, nu am mai avut "tragere" sa ma apropii de computer...... Si, vremea asta ploioasa, mohorata...a mentinut cu "succes" starea in care ma afundasem...

Nici azi...nu am scapat de ploi si e friiiig...rau...am citit pe site-urile cu prognoza vremii... cum ca "se pune" de iarna......

Am ramas in urma cu felicitarile...asa ca recuperez:

LA MULTI ANI!!!

Maria-Diana
Ruxandra
Alessia
Teodora

Sa fiti sanatoase, sa aveti o copilarie frumoasa si sa aveti numai bucurii in viata!!!

Gety, sa va traiasca printesica! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de realizarile ei! Cum ati petrecut? I-a placut cadoul? ma bucur ca se simte mai bine, micuta!
Si la fii-mea la gradi', saptamana trecuta, au avut ca tema: "familia mea"...Ne-au cerut sa ducem si poze cu membrii ai familiei (mama, tata, frati/surori, bunici) pentru a exemplifica micutilor mai usor...

Lexi, multumesc pentru urari! sar'mana! Multa sanatate! Tare draga Maria cum a avut grija de tine... si foarte haioasa...cu maternitatea...
Cat despre casuta...bafta si mult spor pentru ca sa va mutati inainte de termen. Adevarul e ca a fost urata situatia cu nenea responsabil cu,,, canalizarea... Si, cand te gandesti ca, totusi, platesti pentru serviciul lui... Oare oamenii acestia nu au nevoie de bani?! sau?!...pur si simplu nu pot sa ii inteleg...atata neseriozitate, comoditate...?!?!?! Fii tare, draguto si gandeste-te ca totul trebuie sa se finalizeze cu bine!!!
Ah...daaaa...felicitari Mariei pentru tot ce a realizat...... Faina ideea decorarii camerei cu aceste "obiecte"... Si Mitzu are la activ, in biblioraftul de la gradi', cateva desene haioase, o pictura cu degetelele, casuta bunicii facuta din hartie colorata si lipita pe un carton... Te inteleg... Si eu ma topesc cand vad creatiile fii-mii...

Lilina, multa sanatate prichindelului! Despre "Luivac" m-a informat si pediatrul la care merg...dar mi-a spus ca tratamentul trebuie inceput cand copilul e sanatos... Si mi-a dat o schema ce include si Imunoroyal junior... Tu ai inceput tratamentul?

Crisnemes, multumesc pentru sfaturi si urari!
Ce frumooos trebuie sa fi fost la calarie!!! Super initiativa celor de la gradinita! He...he...foarte haiosi copiii si Victor cu raspunsurile...
Mey...acu' am citit...ninge la Cluj?! Am spus ca se pune de iarna... In Bacau se asteapta de joi...ninsoarea...

Xan, a venit cheful ala bun? Multumesc pentru urare si pentru sfat!
Cum se mai simt micutele? Multa sanatate! fetele

Roxana, ma bucur ca Daria e ok si ca ii place la gradi'. Multa sanatate lui Victor!

Adina, felicitari micutilor calareti! Asteptam pozici...

LA MULTI ANI, Alina!!! (Princess)

www.felicitariweb.com/data/media/554/Un_buchet_de_flori.jpg" target="_blank">Flori deosebite pentru tine, o mamica si o femeie deosebita!!!

Iti urez tot binele din lume, multa sanatate si toate dorintele sa ti se implineasca!!!

Ma bucur enorm ca esti ok si "totul arata ok"... Draguta, multa sanatate si incearca sa nu te mai stresezi!
Un mare pentru Rares! Ma bucur ca s-a insanatosit! Multa sanatate in continuare!

Citat:
Am mai aflat de la alte mamici ca la servirea mesei, copiii sunt tinuti in curent, cu geamurile larg deschise pt ca vezi Doamne mirosul de mancare le deranjeaza pe doamne.

Mey... cata inconstienta si nepasare in gradinite...
Eu...am patit-o ieri, cand am dus-o pe fii-mea la gradi'... Au avut teatru si trebuia sa platesc 5 lei... Cum micuta mea a stat, saptamana trecuta, acasa.... nu am stiut de teatru si nu mi-am luat bani la mine... In zece minute, am fost inapoi la gradinita pentru ca sa dau suma respectiva...dar educatoarea era cu micutii in sala de mese... Am intrat pe holul ce ducea spre sala de mese si, cum usa era deschisa, am stat pentru cateva minute, sa o urmaresc pe fii-mea...cum, ce si cat mananca... Serveau lapte cu cereale. In doua minute, m-am facut grena la fata ... Ingrijitoarea (chiar cea care mi-a dat sfaturi cum sa o imbrac pe fii-mea...)... a luat castronelul din fata unui copilas, care nu mai vroia sa manance, si a inceput sa imparta ce mai ramasese in castronelul altor copilasi.......Nu mi-a venit sa cred ochilor!!! Bey...e inadmisibil!!! copilasul respectiv tusea etc... Imediat mi-am facut aparitia in usa...si a ramas blocata cu farfuria in mana...uitandu-se, ranjind speriata, la mine... Am intrebat-o ce face si mi-a spus ca incepe sa stranga masa... I-am spus sa nu ma ia de fraiera ca tarai cu ea pe jos...si mi-a spus ca in sala de mese nu am acces... M-am uitat la copilasi care se uitau, nevinovati, la noi si am iesit... Dupa-amiaza, nu am mai gasit-o...iesise din tura, iar doamna director nu era de gasit... Azi, a fost sotul sa o ia pe micuta de la gradi'... eu m-am simtiti foarte rau (crizele mele de gastrita...) si nu a vazut-o... Cica, s-au transmis scuze si l-au asigurat pe sot ca nu se va mai repeta... Nu stiu...simt ca ma lupt cu morile de vant... Fii-mea, iar, a inceput sa tuseasca, nasucul, iar, ii curge...si nu are decat doua zile de gradi'...si doua saptamani de antibiotic...
Si...URASC... fraza, STEREOTIPUL: obisnuieste-te...asa-i la gradi'... NU...NU asa ar trebui sa fie la gradi'... ar trebui sa prezinte siguranta, igiena si respect !!!!!!!!

Adriana, offf...imi pare rau pentru Dudu! Multa sanatate si recuperare rapida!

Flavia, acomodare usoara lui Bogdan in camera nou mobilata!!!
Bafta la noul loc de munca! bine ca ti-ai gasit rapid...in Bacau, parca au intrat ofertele la apa...

Ramo, ! Sper ca esti ok!

Ancuta, ! nu mai intri pe la noi?! Sper ca esti, si tu, ok!

So...am inceput sa scriu mesajul acesta, in urma cu vreo 5 ore...dar, cum, intre timp, m-a apucat o criza nasoala de stomac (arsuri crunte etc...) abia acu' am reusit sa-l finalizez... Am baut ceaiuri pentru gastrita, am luat doua ranitidine, juma' de folie de Rennie, un controloc...si, sa spunem ca sunt mai bine...
Despre noi, in rest, nimic...tusim, mucim... again and again...... ca iar ma apuca crizele......Mda...

Va tzuc, dragutelor si va urez o seara placuta, in continuare!

Perlutzele...

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">

Ioana, mami de fetita cu fundita

De prin viata...adunate! ""

Mergi la inceput