Bucurii de sept - oct 2006 in sarbatoare! (172)
Raspunsuri - Pagina 16
Adriana mica spune:
Avem otita bilaterala, cu posibila perforatie de timpan la urechea stanga (nu se vede, probabil este ascunsa sub un cheag de sange).
Vestea proasta este ca, fiind operat de polipi, nu ar fi trebuit sa faca o forma atat de grava. Vestea buna este ca vorbim despre ceva 100% reparabil, si ca uneori este de preferat ca timpanul sa perforeze si lichidul sa se dreneze, decat sa se acumuleze excesiv in spatele timpanului.
Acum continuam tratamentul cu antibiotic si aerosoli, si mergem la control peste 2 saptamani.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
Crisnemes spune:
Cristina- sincere condoleante! Dumnezeu sa o odihneasca in pace! Sunt alaturi de tine. Daca te pot ajuta cu ceva te rog sa-mi spui.
Cristina si Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
Crisnemes spune:

Maria 
Sa cresti mare si sa aduci multe bucurii parintilor.

Ruxandra
- "La Multi Ani!"- si multe bucurii alaturi de ceri pe care ii iubesti si te iubesc.Mamicutei tale un
si o asteptam cu vesti despre voi.

Alessia si Teodora
"La Multi Ani!"- si va doresc tot cei mai bun in lume sa aveti parte.
Victor(19.09.2006)
Poze
trischa spune:
Buna dimineata si multa sanatate la copilasii bolnaviori.
Noi suntem bine dar avem ,,un singur dor,, sa-i zic asa...totul bine si frumos cu gradinita pana la faza ca tre sa pleci acasa si sa ramana copila la gradi,o apuca vaitatul si nu vrea sa stea acolo fara noi.
Am tot sperat ca-i trece,am zis ca dupa concediu o fi altfel,a facut tati ieri si azi efortul s-o duca el,i-am dus bicicleta la gradi,isi ia cu ea ce animal vrea...si tot asa e

.
Eu tot sper sa-i treaca ca asa cu o inima grea stam toata ziua.
Cand o iau acasa si o intreb cum a fost si ce a facut e incantata si povesteste frumos.
Si tot o rog sa doarma la gradi si nu vrea si azi avem inot si maine sport dupa gradi..si cu o copila obosita chiar nu stiu ce facem.
Auuuuu,ce de vaicareli azi pe mine,

O zi frumoasa si multa sanatate va doresc!!!!
Crisnemes spune:
Multa sanatate copilasilor bolnaviori.
Din pacate in aceasta categorie ne inscriem si noi. De duminica suntem pe antibiotic. A inceput de joi cu o usoara febra ca sa ajungem duminica la 40 .
Adriana - doamne ajuta sa se rezolve otita asta urata. Ii urez multa sanatate lui Dudu si sa nu-l mai doara urechiusa.
Xan- ai mei copii au dormit in aceeasi camera si in acelasi pat dar tati a cedat insistentelor copiilor pentru un we de a dormi cu Dragos si uite asa avem deja 4 luni decand fiecare doarme cu cate un copil, eu cu Victor si Cristi cu Dragos.
Succes la operatie. Si Victor are hidrocel comunicant depistat in primavara. Am tot amanat operatia pentru ca asa mau sfatuit unii si altii. Aseara am povestit cu Cristi si am spus ca dupa ce trece perioada asta urata de boala si poate fi operat voi merge negresit.
Inca o data sanatate tuturor.
Victor(19.09.2006)
Poze
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Adriana, Doamne ce necaz cu otita asta pacatoasa! Multa, multa sanatate micutului curajos!
Cristina, m-am gandit tot weekendul la tine!
Trischa, bine ati revenit din concediu. Imi pare rau ca ati avut parte de asemenea neplaceri, e cumplit sa ti se imbolnaveasca copilul pe drum...
Cat despre gradi, si Maria mai plange dupa noi cand o lasam acolo, dar am vorbit cu educatoarea si mi-a spus ca dupa ce plecam nu mai plange. Patrizia plange tot timpul cat sta acolo? Oricum sunt sigura ca se va obisnui repede.
Xan, multa sanatate fetelor!
La multi ani, Alessia si Teodora, cu intarziere!

Tasia, bine ai revenit! Imi pare rau ca Fabi s-a imbolnavit tocmai de ziua lui. Multa sanatate ii doresc!
Eu am bolit ieri toata ziua, am avut niste dureri groaznice de stomac, asociate cu dureri musculare in tot corpul. Am stat aproape numai in pat. Mariuca a fost tare cuminte, a inteles ca mi-e rau si nu m-a solicitat prea mult, desi dupa-amiaza am fost doar eu cu ea. M-a rugat sa ne jucam putin la computer si cand nu am mai putut si m-am dus sa ma intind in pat, a venit langa mine si a stat cu mine.
si ce credeti ca mi-a spus? "Stai acolo mami, ca nasti!" De unde pana unde i-o fi venit ideea asta nu stiu, dar a fost tare amuzanta.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
flavia ramona spune:
Am intrat ieri sa va mai spun una alta de noi si m-a intristat vestea Cristinei asa ca nu am mai scris nimic.
Despre noi ... Bogdan are deja o luna si ceva de gradinita, cu o pauza de o saptamana cand am fost si noi bolnavi, nu foarte tare, dar de la tuse am trecut la muci, otita si traheita, asa ca vrand nevrand am ajuns pe antibiotic, desi initial-am tinut doar pe Eurespal si Sumetrolim. I-a trecut, inca mai are antibiotic pana maine, dar luni a reinceput gradinita.
La gradi ii place, nu povesteste mare lucru, decat daca il intreb.
Acasa am inceput razboiul dormitului singur in camera, am profitat ca i-am facut mobila noua cu un singur pat si i-am spus ca nu mai am unde sa dorm cu el asa ca de sambata doarme singurel, mare lucru pt noi. Partea proasta e ca mi-e mie dor sa il simt langa mine
.
Eu m-am obisnuit la noul loc de munca (nu stiu daca v-am spus ca am ramas fara loc de munca la inceputul lui august) si mai invat inca cate ceva, deoarece e cu totul altul domeniul.
Intrebare, cele care aveti probleme cu hidrocel la baieti cine l-a depistat, la ce doctori ati fost la control??? L-as duce si eu pe Bogdan la control deoarece e posibil sa fi mostenit un defect genetic de la tatal lui si anume varicocel, pe care as vrea sa il descopar din timp.
Alte lucruri interesante nu am de spus din pacate.
Va pup pe toate.
Sa-l ajutam pe Sebi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
de
Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
GETY spune:

Flavia, Bogdan al tau nu se dezveleste? Eu inca mai dorm cu ea in pat, intentionam sa-i schimbam si noi mobilierul cat de curand si atunci o vom lasa acolo singurica. Numai ca se dezveleste. Acum o invelesc, acum se rasuceste si se suie pe paturica. 
Multa sanatate puisorilor bolnavi!
Maria este bine, multumesc lui Dumnezeu. Aseara a respirat un pic mai greu pe nas, dar ca la Lilina nu iese nimic. Folosesc ser fiziologic si Nazomer. Am folosit si aerosoli de vreo 3 ori.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
yoannamarie spune:
Cristina,
Dumnezeu sa o odihneasca in pace, pe mama ta!!!
Fie-i somnul lin si drumul luminat spre Imparatia Cerurilor 
Cristina, sunt alaturi de tine cu gandul si sufletul...

Imi pare rau pentru ca treci prin astfel de moment, mult prea timpuriu....
... Offff...e cumplit... Multa putere si credinta, draga mea! 
Perlutzele...![]()
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">
Ioana, mami de fetita
cu fundita 
De prin viata...adunate! "
"
flavia ramona spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui GETY![]() Flavia, Bogdan al tau nu se dezveleste? Eu inca mai dorm cu ea in pat, intentionam sa-i schimbam si noi mobilierul cat de curand si atunci o vom lasa acolo singurica. Numai ca se dezveleste. Acum o invelesc, acum se rasuceste si se suie pe paturica. ![]() |
Gety, se dezveleste cum sa nu, atata se invarte in pat cateodata ... dar ii dau ori pijama salopeta (intreaga), ori ii dau body cu maneca scurta sau lunga si pantaloni. In camera este cald oricum si pe el l-am obisnuit nu prea imbracat de cand era mic. Am profitat de schimbarea mobilierului ca sa-l invat sa adoarma singur ca era tare incomod pt mine sa ma pun cu el in pat pana adormea si apoi sa ma ridic si sa mai fac una alta prin casa. Pur si simplu ma zapaceam.
Pentru nas si scos mucii la iveala noi am primit acum de la pediatra Rinonef si dupa o zi au inceput sa curga de numa.
Sa-l ajutam pe Sebi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">[b]Povestea unui Licurici
de
Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)