Bucurii de sept - oct 2006 in sarbatoare! (172)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Cristina, sincere condoleante! Dumnezeu s-o odihneasca in pace pe mama ta! Suntem alaturi de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Cristina, sincere condoleante pentru pierderea suferita! Suntem alaturi de tine.

Noi nu suntem bine deloc. Tocmai cand credeam ca am scapat de probleme si Dudu se simtea mai bine (joi, vineri) a venit alta peste noi. Vineri seara Dudu a fost extrem de agitat; a adormit cu greu, prin somn se lovea cu manuta peste ureche si spunea ca il doare. A facut din nou febra. Sambata dimineata am fost la pediatra: nu a vazut nimic suspect in urechiuse, iar gatul era complet vindecat. Dar in drum spre casa, din urechea stanga a inceput sa ii curga un lichid roz. Am sunat din nou pediatra si am agreat ca dupa pranz sa mergem la un consult la sora ei, medic ORL-ist. Concluzia: posibil otita (o forma de care nu am auzit pana acum: cica apar pungute cu acumulare de sange pe timpan, din momentul in care se sparg trece durerea). Nu a putut vedea prea bine, caci canalul era plin de sange. Mai aveam 4 doze de Klacid, ne-a schimbat pe Zinnat din care trebuie sa mai luam alte 7 zile. Iar astazi mergem la aspirat si la investigat in detaliu. Vestea buna este ca de sambata seara nu a mai facut deloc febra. Faptul ca nu mai are polipi il va ajuta cu siguranta sa se vindece. Cu toate astea, sunt asa de ingrijorata!

M-am tot intrebat cum a putut sa ia acest virus, in conditiile in care de mai mult de o saptamana nu a iesit din casa. Oricum, a mai avut colegi la gradi cu aceeasi evolutie: infectie in gat apoi (in cazul lor) cateva zile pauza in care au venit la gradi, dupa care sa debuteze otita in forma destul de grava (bilaterala supurata). Nici macar anul trecut nu a fost asa greu ca asta; in cazul nostru, poate si trauma suferita cu operatia de fimoza i-a afectat imunitatea.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Cristina, sincere condoleante!
Bunul Dumnezeu sa aiba grija de sufletul mamei tale acolo, in ceruri.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Adriana_mica, m-am intristat si mai tare.
Multa sanatate lui Dudu mic. Mama mea imi mai zice cateodata: "dupa rau vine si bine". Sa treceti cat mai repede peste "rau".

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

Cristina, sincere condoleante...este cumplit sa pierzi unul din parinti,... mai ales daca era si asa de tanara multa putere sa treceti peste acest necaz
si eu sunt ff trista, a murit tatal unei bune prietene (sufere de ceva timp) si mi-a adus aminte de al meu si am plans ieri toata ziua

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul

www.fancybijoux.ro/" target="_blank">fancybijoux.ro Fancy on webshots Fancy on shopmania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Of Doamne Cristina, nu stiu ce sa spun care sa te intareasca. Doamne Doamne sa iti dea putere si sa fie alaturi de tine. Dumnezeu s-o odihneasca in pace!

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

off Adriana, ce rau imi pare
si mie mi-e frica de otita, nici Vlad nu e ok, tot cu mucozitati si nu i le putem scoate, el respira pe nas dar cand vobeste se simte ca are ceva in nas, probabil in sinusuri
ii bagam ser fiziologic si saracutul se chinuie si sufla cu putere dar nu iese mai nimic

AJUTATI-L PE SEBI

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul

www.fancybijoux.ro/" target="_blank">fancybijoux.ro Fancy on webshots Fancy on shopmania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Buna ziua !

Am intrat dupa o luuunga ansenta de aici de pe forum sa va spun ca suntem bine si va mai citesc, recunosc destul de rar, din umbra. Nu-mi vine sa cerd ce copii mari avem, si cum a trecut timpul. deja se vorbeste despre gradinita...Noi nu mergem la gradinita inca, pentru ca avem doi bunici (socrii mei) care stau cu el de la un an jumate la Predeal. El o duce foarte bine cu ei, nu doar pentru ca sta la aer curat, dar si pentru ca bunicii ii dau sa manance foarte sanatos, si nu-l lasa sa li se urce in cap. In plus, eu cred ca e prea mic inca, sa mearga la gradi. Mi-e mila cand vad copilasii cum plang. Noi am stat o verem la munte, dar am revenit in Bucuresti, sotul cu treburi, iar eu cu ceva colaborari, lucrez de acasa, nu merg la birou, nu am gasit nimic satisfacator, probabil si criza e de vina.
Nu am citi tot, o sa citesc si revin

Mergi la inceput

Cuvintele sunt de prisos, Dumnezeu sa va dea putere. Odihneasca-se in pace

Mergi la inceput

Am uitat sa urez un calduros La multi ani toturor bucriilor.

Noi eram in Bucuresti pe 25, de ziua lui Fabi. Am pregatit niste specialitati bune, am comandat un tort bestial de gustos si frumos. Era ceva in familie dar isi dorea el mult sa sufle in "manarea de pe trot" (lumanarea de pe tort)asa cum vazuse in filmarea de la ziua lui precedenta. In noaptea de 24 spre 25, pe la ora 1, Fabi a inceput sa vomite in timp ce dormea, tot ce mancase peste zi. A vomitat toata noaptea, orice gat de apa sau ceai incerca sa bea. Nu mai patisem niciodata asa ceva. A venit ambulanta, iar dimineata am ajuns si la Grigore Alexandrescu. Pe scurt nu a avut voie sa manance nimic in ziua respectiva, iar 3 zile dupa, trebuia sa fie la regim. Deci tortul l-am mancat pe ascuns cand a adormit el la pranz, daca-l vedea sigur nu se abtinea sa nu pape. Asa am sarbatorit noi anul asta cei 3 anisori. Sanatosi sa fim ca avem timp sa petrecem

Mergi la inceput