Bucurii de sept - oct 2006 in sarbatoare! (172)
Raspunsuri - Pagina 14
xandrutza_76 spune:
Buna dimi! 
La multi ani Ruxa, sa cresti mare, sanatoasa! Iti dorim multe bucurii! 

Sandra
ce mai faceti?
CristinaGoji spune:
Azi dimineata a murit mama. Avea 50 de ani. Dumnezeu s-o odihneasca.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
tanima_i2002 spune:
Sincere condoleante, Cristina! Este cumplit sa pierzi un parinte sau pe cineva drag. Dumnezeu sa-ti dea putere sa treci peste aceste momente grele.
Mami de doi ingerasi Rares (15 oct 2006) am 2 ani si Miruna (1 febr 2009)
princess spune:
Cristina, condoleante si Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe mamica ta! Este cumplit sa treci prin asa ceva! 
Noi suntem alaturi de tine, draga mea!
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are...
anangel_lexi spune:
Cristina, imi pare enorm de rau!!!
Sincere condoleante, sunt alaturi de tine cu tot sufletul!

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
anangel_lexi spune:
La multi ani pentru ieri, gargarita Ruxi! Sa-ti bucuri mamica toata viata si sa fii sanatoasa!

La multi ani fericiti, princess! Numai bine iti doresc!

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
AdinaF spune:
Sincere condoleantze Cristina!
D-zeu s-o ierte si s-o odihneasca, suntem alaturi de tine.
E cumplit sa-tzi pierzi un parinte inainte de vreme ...
trischa spune:
Cristina,sincere condoleante,Dumnezeu s-o odihneasca si de acolo sa vegheze asupra voastra!
trischa spune:
Salutare tuturor si bine v-am regasit!
Va multumesc pentru urarile facute si va urez si eu ,,LA MULTI ANI!!,, sarbatoritilor si multa sanatate!
Noi ne-am intors ieri din RO unde totul a fost scurt si cu alergatura multa.
Noroc ca am putut tine ziua Patriziei intr-un loc frumos,a fost vreme suberba si ne-am simtit minunat.Am tinut intr-un sat vecin la o ferma cu ponei,oi,capre,iepuri si alte animale domestice,cu loc de joaca,cu o curte imensa si multi invitati copii si adulti.
Drumul la dus a fost cu peripetii in sensul ca prin Austria vomita copila apoi o pipai si parca arde,se vaita de gat,de burta,ii pun termometrul vad 39 si nu avem decat supozitoare pe care le refuza.Urlete in continuare,vrea doar in brate si cand nu se mai oprea din plans si vaitat iar pe noi ne cuprinsese disperarea vad un semn cu ,,spital 600m,,
Eram deja in Ungaria,am luat copila intr-o paturica si am intrat in spital unde am spus in ungureste ca nu stim ungureste.Asta e tot ce stiam sa spunem...noi cu limba noastra ei cu a lor,cu dat din maini si desenat pe hartii ne-am inteles.
Concluzia..infectie in gat si dat tratament cu antibiotic,cum mai aveam 500 km pana acasa i-am dat antibiotic si sirop pt febra si a putut sa doarma si noi sa ajungem acasa cu bine.
Adina,imi pare rau ca nu am fost in oras atunci.
O zi frumoasa tuturor si sanatate multa!