Bucurii de sept - oct 2006 in sarbatoare! (172)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Ni hao!

Cristina si Ramo...Condoleante...regret ca treceti prin asta, va sunt si eu alaturi cu un gand bun pentru amandoua si pentru familiile voastre...Va pup si numai bine!

-----------------------------------------

Noi suntem bine, nu am mai dat pe aici de vreo saptamana si ceva...am avut diverse de facut si seara am stat mai mult pe mess cu bunicii...apoi picam destul de tarziu la nani pui

Gradinita nu am inceput-o inca, mai avem cateva formalitati de incheiat si sper sa ne adaptam si noi la grupa mica (K1)...Ma bazez pe ouale Kinder cu surprize cu care o vom ademeni zilnic...pt inceput desigur

Tasia, Flavia bine ati revenit!

Sanatate micutilor bolnaviori
Adriana, nu imi vine sa cred ce diagnostic aveti si voi...Insanatosire grabnica. Mai merge la gradi in conditiile astea?

Yoanna...hehe...care cum vine in delegatie pe aici, apelez sa imi aduca cate ceva de acasa...Nu am uitat nimic dar mereu se gaseste cate ceva de trimis Norocul meu e ca vin f des...Saptamana asta primesc 2 pachete de ex.. Mersi ca te-ai oferit .
In alta ordine de idei, ma uimeste usurinta cu care i se administreaza printesei tale antibioticul...Cum se mai simte?

Margelilico...inca mai este bolnavior Vladut?? Cu dr mea ai reusit sa iei legatura sau nu a mai fost nevoie?

Roxana...ah ce bine ca ii place Dariei acolo...si ca este spre bine cumedicc homeopate! Doamne ajuta sa fie bine si de acum inainte. Cu Victoras cum a ramas? Cand il operezi?

Gety, sanatate multa Mariei...ca tare sensibila este ...

Princess, voi cum mai sunteti? Pb ta s-a rezolvat de la sine?

Beatrix

Trischa, e bine acasa in concediu nuuuu??

Ancuta dar tu pe unde esti bre?? ca nu mai scrii de multicel

Xandrinne...printesele tale cum se mai simt? Tot pe siropuri sunt?

Adina...ce facusi cu baba? Ai pus-o la respect au ba?

Lexi ...ce simpatica Maria...uite cat de cuminte e desi tu zici ca e o nazdravana ...Te poti baza pe ea...te ajuta sa si nasti vezi??

Tasia...heeeiiii lume noua...ma bucur ca esti pe-aproape...in umbra zici da? Te vedem sa stii

Trischa, Adina, Miniiiiiiii, Gety, Sandraaaa, Tab, Lyana, Eloise...si maine Tanima sa va traiasca bucuriile frumoase, sa creasca mari, sa aiba o copilarie frumoasa si fara griji

4 Octombrie - Patrizia
6 Octombrie - Fabian si Alexander
7 Octombrie - Iulia-Ioana
9 Octombrie - Maria-Diana
10 Octombrie - Ruxandra
12 octombrie - Alessia
12 octombrie - Teodora
14 Octombrie - Vlad-Andrei
15 Octombrie - Rares

Va pup ca la mine este 1 jumate noaptea...daca am omis pe cineva scuze dar sunt franta...
Numai bine si sanatate

---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Yoanna...cred ca am scris in acelasi timp...
Nu stiu zau ce sa-ti mai zic...dar nu te mai ambala totusi atat de mult ca o faci pe sanatatea ta vezi bine...Daca aveti posibilitatea, eventual daca te angajezi tu, faceti un efor si da-o la una privata sau mut-o la alta gradi...reclamatie degeaba cred ca faci...ca astea se tin mana in mana una pe alta si nu primesc nicio mustrare.

Princess...cu scuzele de rigoare iti urez si eu la multi ani alaturi de familia ta frumoasa si multa sanatate tie ca sa puteti avea bb2 cel mult dorit si asteptat
Dumnezeu o sa va asculte rugaciunile si o sa vi-l trimita cu siguranta atunci cand va crede el de cuviinta
Si pentru ca nu-ti arati deloc varsta...iti trimit de departe niste

---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Am vazut ca atunci cand i-ati urat La multi ani lu' fimiu, ii spuneati Mario. Eu ii spun Fabi, rudele sunt impartite in doua tabere, unii spun Fabi altii Mario. Chiar si eu sunt zapacita cateodata cand il strig in parc. Cand e la bunici, si sun sa vad ce face, intreb de el cu "ala mic", lui buni nu-i place numele Fabi Voi aveti probleme de genul asta?

Adriana mica multa multa sanatate lui Dudu

anangel_lexi Ce tare e Maria Pentru tine sanatate si

Crisnemes Pediatrul lui Victor nu-l verifica la testicole? Cred ca dr. trebuia sa descopere problema. Sper ca intelegi ce vreau sa spun, dr. e obligat sa observe orice mica modificare. Poate se putea previne, zic si eu....

yoannamarie Incredibil ce ai putut sa vezi la gradinita Aceste intamplari plus multiplele raceli, ma conving in plus, ca e prea devreme sa mearga copilul la gradinita. Bine, poate eu spun asta pentru ca am si alte optiuni...Dar cred ca as sta cu inima stransa daca fimiu ar merge la gradi, cel putin nu inainte de 4-5 ani.
Cat despre crizele de gastrita, imi imaginez ca sunt nasoale. Nu trebuie sa stai niciodata nemancata, altfel dai in ulcer, asa cum a patit-o verisoara mea. Trebuie sa ai la tine mereu covrigei sau grisine, daca nu poti lua masa, sa rontzai. Probabil stii asta, dar am zis sa-ti spun ca nu-i de gluma cu gastrita. Langa varmea nu se poate sta cand o apuca crizele de stomac...are dureri cumplite...

Ni hao itzy-bitzy sper ca nu ai sesizat accentul cand am spus-o. Nu stiu daca ma vedeati din "umbra" mea,pentru ca eram sub acoperire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Buna fetelor la ceas de seara!

LA MULTZI ANI ! Ruxandra! Sa fii fericita si s-o trimitzi si pe mama ta incoace cu vesti despre voi!

LA MULTZI ANI ! Princess ! O viatza lunga, frumoasa si plina de impliniri itzi doresc

Cat despre Cruella mea ... ce sa zic, am purtat o discutzie despre ea cu inspectoarea de aici, care a recunoscut ca stie ca tipa pare dificila, rece si dura in viziunea parintzilor, dar copiii cica invatza sa o accepte asa cum este, si se descurca mult mai bine decat credem noi in relatzia cu ea ... si sa ma linistesc, inca n-a avut nimeni de suferit de pe urma ei, si sa-i recunosc si calitatzile si experientza pe care o a are in spate ... si la faze deranjante sa o invit direct la o dicutzie privata - faza de care miemi-e teama pt simplul fapt ca nu vreau sa prinda ura pe copiii mei ... voi vedea cum voi face pe viitor.

Pe copii ii tzin acasa de 2 zile, au raceala cu nas infudat, si azi m-au intrebat ca e Duminica de nu mergem la gradi ?
Cand le-am explicat de ce-i tzin acasa n-au fost deloc incantatzi, au zis ca vor la S _ si la W_ (educaztoarele lor), deci se pare ca le e dor.

S-ar putea sa mai fie un motiv ascuns pana ieri, aseara dansand in "salon" (Yoanna ) , au inceput sa cante pe nemtzeasca lor: "Alex o iubeste tare pe Leniiiii", iar Fabi : "Fabi o iubeste tare pe Isabel cea mareeee" - la gradi exista o singura Isabel, care la anul merge la scoala ,, dar adevarul e ca amandoua sunt foarte frumusele, deci gusturi au domnisorii.

Eu is cam suparata ca maica-mea a trebuit sa-si intrerupa brusc vizita aici (trebuia sa mai ramana 2 saptamani), fiindca bunicul meu e in spital , am impresia ca nu se mai intrerupe sirul necazurilor ...
Copilasii au plans foarte mult dupa ea, ei stiau ca "Oma" mai ramane o vreme prin zona, si brusc ... n-a mai fost asa. Sa vad cum se comporta zilele viitoare.

Gety, Flavia, si Fabi se dezveleste in secunda doi, eu sincer n-am de gand sa ma trezesc de 50 de ori pe noapte sa-l invelesc, in sac de dormit n-ar sta nici taiat, el pur si simplu e genul mai calduros, Alex de exemplu se infasoara in plapumioara si in pozitzia aceea il gasesc si dimineatza.

O seara linistita va doresc si multa sanatate copilasilor si voua, si lexi - nastere usoara ... aaaa scuze ... insanatosire grabnica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Multumim de incurajari. Dudu se simte bine, nu mai face febra si speram sa fie bine.

Itzy, Dudu sta acasa de o saptamana si jumatate. dar speram de luni sa mergem din nou la gradi.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna dimineata!

Voiam sa mai scriu ceva despre invelit. Maria deocamdata vad ca sta in saculet. Cand se dezveleste, parca nu-i i-e cald, oricat de grosut e imbracata. Se racesc manutele. Cand apuca sa stea un timp sub paturica, e calduta, asa cum ar trebui sa fie un copilas mic in somnic.

N-am reusit sa cumpar ieri picaturile pentru nasuc. A plouat la Iasi cum n-a plouat toata vara. Am ajuns leorca acasa. Pantofii nici nu erau uscati azi dimineata. De nins, inca nu. Greu a fost pentru cei care au venit in Iasi cu ocazia sarbatorilor Iasului.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Yoanna, de groaza faza cu cerealele... Si cate se mai intampla fara sa stim noi. Dar de ce nu le-a halit ea, daca tot au ramas nemancate? Sau nu-i era foame?

AdinaF, of, si Maria mea se joaca cu 2 fetite: o Alesia si o Maria Denisa. Pe Maria Denisa am cunoscut-o, pe Alesia inca nu.

Tasia, la noi toata lumea o striga Maria. Inca nu sunt discutii pe tema asta. Sotul meu are 2 nume, si in familie il strigam pe numele care-mi place mie, iar restul lumii pe celalalt. A zis ca s-a obisnuit.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

La Multi Ani!
Ruxandra
Alessia
Teodora
Vlad-Andrei
Sa aveti parte de sanatate, fericire si mult noroc! Sa cresteti mari si frumusei!

Mamici, sa va traiasca puisorii! Va asteptam cu drag sa ne mai povestiti despre ei!

Dragutelor, va pup cu mare drag si va imbratisez pentru gandurile si urarile voastre frumoase!

Anul acesta ziua mea nu a fost chiar atat de frumoasa. Duminica dimineata, cand am deschis calculatorul, am dat cu ochii de postarea Cristinei, care m-a intristat atat de tare ... A urmat o tura de musafiri, dupa amiaza. Stabilsem de comun acord cu ei sa vina pe la ora 13, dar au venit pe la 14 si jumatate. Fripturica s-a racit, am reincalzit-o si nu a mai fost acelasi lucru. Tati a luat o mare teapa cu niste bani, plus ca Rares era foarte agitat si nu ne puteam intelege deloc cu el.
Partea frumoasa a venit de-abia pe seara cand am iesit in oras cu prietenii si nasii. Ne-am distrat excelent si astfel ziua mea s-a incheiat intr-un mod placut.

Alina, ai dreptate cu BB 2. Va veni atunci cand va fi momentul! Multumesc pentru incurajare! Succes Anei la gradi si stai linistita ca va fi bine si se va adapta!

Yoanna, draguta mea, imi pare rau ca te supara gastrita, "prietena" noastra comuna! Este sigur pe fond de suparari si stress, asa ca incearca sa fii vesela si optimista si mai nepasatoare la alte probleme! Pentru stomac, eu am luat in ultimul timp Lanzul si am baut ceai combinat din musetel, galbenele, sunatoare, menta. Vad ca pana acum tratamentul are efect.

Nu pot sa cred ca ceea ce ai povestit de la gradi este adevarat si se poate intampla intr-o institutie in zilele noastre! Mi se rupe sufletul in doua numai cand ma gandesc ca puiului meu i s-ar putea intampla asa ceva: sa manance resturi de la alti copilasi sau invers, altor copii sa li se dea resturi de la al meu. Oare in tara asta nu mai exista pic de bun simt si de omenie? Sunt niste suflete nevinovate de care ar trebui sa aiba grija ca de proprii copii...

Mulltumesc mult pentru buchetul virtual de flori si pentru vorbele frumoase ! Esti o scumpa! Multa sanatate lui Mitzu!

Adina, iti multumesc pentru urare! Asa cu gemeneii tai! S-au indragostit deja! Se pare ca nu pierd vremea aiurea pe la gradi! Iar cu cealalta problema, cu "scorpia", mi se pare ok punctul de vedere al inspectoarei, insa n-ar fi rau ca scorpia sa te stie putin de frica ca sa nu si-o ia in cap mai rau.

Tasia, mie mi se par foarte frumoase ambele nume ale baietelului tau si bine ar fi sa il strigati la fel toti ca sa nu il debusolati pe el.

Flavia, Rares a avut hidrocel, pe care l-am operat acum aproape un an de zile (anul trecut pe 13 noiembrie). Diagnosticul a fost pus prima data de catre pediatra, inca de la prima consultatie. Ulterior, am fost si la ecograf cu el si s-a vazut foarte clar. Rares avea o luna atunci. Testicolul drept era mai mare, iar atunci cand apasam usor in sus se vedea cum lichidul se duce in burtica. Se forma ca un canal asa... M-am exprimat aiurea, sper sa fi inteles ceva totusi. Cel mai bine ar fi sa mergi cu el la o ecografie si la un chirurg ca sa puna diagnosticul corect. Eu asa am procedat.Bafta multa!

Lexi, m-a distrat Maria cu replica ei! Vezi sa nu fie cumva vreo presimtire a Mariei! Saru'mana de urare! Pup mamica mandra de lucrarile fetiteie ei!

Cris, s-a pus zapada? Ai scos bocancii la ianintare?

Adriana, un lui Dudu bolnaviorul! Saracutul de el! Cat chin pe capsorul lui! Sanatate multa si sa se faca bine cat mai curand!

Trischa, multa sanatate Patriziei!

Rares a avut primul conflict de cand este la gradi. S-a luat la harta cu un baietel pentru o masinuta. Si-au imparttit reciproc cateva palme si cateva suturi pana a intervenit educatoarea intre ei. Cum a venit de la gradi, mi-a povestit pe nerasuflate incidentul! Imi place de el ca este foarte sincer si nu are nimic de ascuns fata de mami! Cel putin, deocamdata...In rest, este cumintel si ascultator si papa toata mancarica (spre bucuria mea), iar lucrul asta se vede la falcute!

Va doresc o zi frumoasa, ca de calduroasa nici nu poate fi vorba!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Salutare!

VLAD Sa cresti mare, mare si sa fii sanatos.Sa ai parte de multe bucurii si tot ce e mai bun in viata. MULT NOROC!

Iar pentru mami multe si pupici. Eloise te asteptam cu vesti despre voi si poze de la petrecerea lui Vlad.

Youannamarie- este strigator la cer ce ai vazut la gradi. Cred ca ar trebui sa-i spui si directoarei. Nu e de mirare ca se imbolnavesc copii asa de repede la gradi.As vrea sa cred ca a fost prima data si ultima. Stii cum e speranta moare ultima

Adina- imi pare rau ca mama ta a trebuit sa plece asa repede.
Pai asa baieti frumosi normal ca au pus ochii pe fetite frumoasa--

Princess- din pacate "iarna nu-i ca vara" si am fost luata prin surprindere. Pentru Victor nu am apucat sa cumpar ghetute de iarna iar ghetutele de anul trecut ii sunt mici , iar ghetutele ramase de la Dragos ii sunt mari. Noroc ca am cumparat caciulite saptamana trecuta iar geaca iam cumpara una de ziua lui.

Victor e inca acasa nu l-am dus la gradi si nici nu-l duc deloc saptamana asta pentru ca inca luam antibiotic. Saptamana viitoare il duc la medic sa rezolvam problema cu hidrocelul.

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

La multi ani, Vladut de eloise! Sa cresti mare, sanatos si norocos! Poate mai trece mami a ta pe la noi sa ne mai povesteasca de tine!
Itzy, ma bucur ca mai vii cu vesti despre voi! Imi place tare mult ca ai intotdeauna mesaje optimiste si care ma bine-dispun.
Tasia, multumesc pentru urarile de sanatate.
Eu zic ca nu e o problema daca Fabi e strigat pe ambele prenume. Il ajuta sa se obisnuiasca in aceeasi masura cu ambele si sa-i placa amandoua. Si eu am doua prenume, toata lumea ma striga Alexandra cand eram mica sau derivate, Miruna insa nu imi spuneau decat bunicii din partea tatalui. Si nu prea reactionam la Miruna si nici nu-mi placea desi acum mi se pare un nume tare frumos.
Pe Maria toti o striga pe primul prenume, in schimb daca o pui pe ea sa-si spuna numele intreg nu spune decat numele de familie si al doilea prenume, pe Maria il omite, nu stiu de ce.
Adina, foarte dulci gemenii, cum se dau de gol unul pe celalalt cine pe cine iubeste.
Apropo de asta, mi-am adus aminte ca Maria a venit ieri cu un biscuite in cutiuta de sandvis si cand am intrebat-o de la cine are biscuitele mi-a spus ca de la un baietel de la gradi.
Cat despre Cruella, nu stiu ce sa spun, si mie mi-ar fi teama sa nu prinda ura pe copii, eu zic sa mai astepti putin si sa incerci sa vezi cum o percep Fabi si Alex.
Alina, si eu m-am gandit sa nu cumva sa fie o presimtire a Mariei dar nu prea are cum, decat daca ar fi sarcina peste pastilute, ceea ce se intampla destul de rar.
Ma bucur ca totusi ai incheiat ziua ta intr-un mod placut, in ciuda evenimentelor neplacute.
Yoanna, ma bucur ca ai aparut cu cearsaful! Te mai asteptam si azi! cat despre faza de la gradi, m-ai lasat fara grai. Eu cred ca ma blocam in locul tau, nu as fi stiut cum sa reactionez acolo pe loc. Of, of, mai, mai!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput