Bucurii de sept - oct 2006 in sarbatoare! (172)
Raspunsuri - Pagina 19
flavia ramona spune:
Vlad
Bucuriilor
sarbatorite in aceasta perioada.
Crisnemes, Roxana, Tasia, multumesc de raspunsuri. M-am uitat aseara mai bine la al meu copil
si nu am vazut nimic suspect. Cand l-a vazut pediatra ultima oara dezbracat, adica demult, nu a sesizat nimic, dar pentru linistea mea o sa vad unde pot sa-i fac un eco, deoarece sotului i s-a descoperit problema abia la un eco.
Yoanna, multumesc, din pacate si la noi e la fel cu gasitul unui loc de munca. Eu am avut noroc cu o prietena care mi-a spus de locul acesta si pe urma am descoperit ca il cunosc pe actualul meu sef, deci a fost o serie de coincidente pana am ajuns aici. Oricum e rau sa fii pus pe liber si sa stii ca nu ai gresit cu nimic, ci din cauza crizei s-a ajuns la asa ceva. Plus ca eu ma simteam minunat la fostul loc de muna, mi-a placut enorm ce faceam si colectivul. De fapt si acum ii vizitez de 2-3 ori pe luna
, ca mi-e dor de ei.
Itzy,
.
Adina, nici io nu ma trezesc sa il invelesc, dar dupa cum am zis el nu e obisnuit prea imbrobodit, asa ca rezolv problema cu un body sau cu salopeta intreaga. Ma trezeste oricum, INCA, sa bea lapte, cel putin o data pe noapte. Nu am reusit prin nicio metoda sa scap de masa de noaptea si sincer nu am nervi sa il aud plangand pana s-ar obisnui daca i-as refuza-o.
GETY spune:
LA MULTI ANI, VLAD ANDREI!
Sa cresti mare, frumos si sanatos!
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
lilina spune:
seara buna
gety, pana la urma i-am scos lui Vlad o tona de muci cu batista bebelusului, am evitat-o noi in ideea ca isi sufla bine nasul, dar nu are putere suficienta,
yoanna, am inceput sa ii dau Luivac imediat, oricum, fiecare medic are propriile "tehnici" ...ii mai dau si alte pastile, desi eu am citit in prospect ca trebuie evitat acest lucru...dar nu ma inteleg cu sotul meu prapastios si cu pediatra fun pastile
deci am dat de pediatra mea, Itzy, dar am notat-o pe a ta, cu prima ocazie ma infiintez si la ea
acum merg pe tratamentele astea, ce sa fac, daca ma duc la asta a ta, sigur imi mai zice si ea altceva si cred ca o iau razna
despre mine...de luni seara am zacut in pat, cu frisoane si crampe in stomac si burta, am bolit cum n-am mai facut-o de mult, abia azi m-am dat jos din pat, am avut de lucru si am lucrat de acasa apoi am fost la ecografie mamara...va ziceam eu mai de mult ca m-au intepat sanii...apopo' de Roxana, ca si ea se plangea...si mi-am facut azi eco la Total Radiology - Medicul Mihai Lesaru si SUNT BINE !!!
il recomand cu placere, toate pacientele de pe hol erau multumite de el, se zice ca e fff bun. si mie mi l-a recomandat o prietena, asta a fost si ideea, sa merg la cineva de incredere (mi-am facut programarea acum 2 luni, pt ca il prinzi destul de greu, e aici doar 2 zile pe saptamana, cate 4 ore, in rest e la Fundeni)
urmeaza PAPANICOLAU, va readuc aminte sa mergeti si sa va faceti testul ANUAL, ca va urechez
v-am tzucat
AJUTATI-L PE SEBI
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul
www.fancybijoux.ro/" target="_blank">fancybijoux.ro Fancy on webshots Fancy on shopmania
Ancuta_eu spune:
Buna fetelor

Imi cer scuze ca nu am intrat de mult.
Am reusit sa citesc cate ceva, asa printre randuri ... 
In primul rand vreau sa urez "La Multi Ani" tuturor bucuriilor care si-au serbat ziua de nastere in ultima vreme. Sa fiti sanatosi, voiosi, voinici !!!!! si tuturor mamicilor care la fel si-au serbat ziua de nastere. Sanatate si numai impliniri!
Sincere condoleante Cristinei! E greu, dar ne da Dumnezeu putere sa trecem peste!
In rest pot sa spun ca noi suntem bine, asa intre niste limite, adica fata este foarte bine - multumesc lui Dumnezeu si parintilor mei - eu sunt cea cu niste largi stoluri de pasarele pe creier. Chiar nu sunt prea ok, da' imi va trece. Acesta este si motivul pentru care nu prea am intrat pe forum in ultima vreme. S-au adunat multe si marunte si in viata personala si la job ... si acuma incerc sa le rezolv. Am zis la un moment dat ca o fi vreo astenie de toamna, asa cum este si cea de primavara
, dar de fapt sunt altele. Vor trece toate!
Si ma opresc pe-aici, cu promisiunea ca voi reveni ... 
http://picasaweb.google.com/ancuta2009
GETY spune:
Ancuta_eu,
, asa e, cand ti-e copilul sanatos, parca treci mai usor peste toate.
Bafta sa treci peste momentele mai dificile, eu mai combat "asteniile" cu suplimente alimentare. Alta data le combateam cu mai multe ore de somn
, dar acum nu mai e cazul.![]()
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
xandrutza_76 spune:
Bonjour 
Am aparut, in sfarsit; am fost mai mult decat ocupata. Am terminat cu siropurile fetelor, sunt bine acum (multumim pentru urarile de sanatate); am avut musafiri, de fapt soacra, caci s-a aniversat de doua ori
; am experimentat o mega pana de curent, pe care au rezolvat-o foarte tarziu, bine ca nu am pierdut ce aveam in congelator. Cam astea ar fi...
La multi ani sarbatoritilor, Alessia, Teodora, Vladut si Rares! 

La multi ani fericiti Alina! Multa sanatate si un BB2 mult dorit cat de repede! 
Sanatate bolnaviorilor, Dudu, Vladone, Fabi, Alex, Maria, Daria, Victor, Dragos, Victor, Patrizia, si mamicilor Margelilica
, Ioana, Lexi! Sper sa nu fi omis pe cineva.
Flavia, Tasia, bine ati revenit!
Gety, ai pus cumva pozici?
Lexi, felicitari Mariei pentru realizari!
Adina, imi pare rau ca mama ta a plecat mai repede, sanatate bunicului!
Ancuta, sper sa revii cat mai repede, cu o stare mai buna! 
Ioana, am ramas fara cuvinte, ce faza ai putut surprinde la gradi! Ce sa zic, la noi... sufla si-n iaurt, au mare grija, din toate punctele de vedere. Pana acum sunt foarte multumita.
Itzyshor, acomodare rapida la gradi, cu cat mai putine oua Kinder ![]()
Flavia, acomodare rapida la noul loc de munca, sper sa iti placa la fel de mult ca celalalt.
Tasia, imi pare rau ca Fabi s-a imbolnavit de ziua lui.
Crisnemes, succes lui Victor la medic!!
Of, memoria asta ma lasa... Nu mai stiu ce am avut de spus...
Va pup cu drag!
trischa spune:
Salutare fete dragi si LA MULTI ANI sarbatoritilor!
Multumesc pentru urarile de sanatate adresate Patriziei,acum e bine si merge la gradi.
Era o discutie cu dezvelitul la copii,noi avem sac de dormit si-l folosim cu succes.mai are copila noastra si un pat etajat cu o scara cu 3 trepte...ei, cum reuseste sa coboare noaptea imbracata cu sacul de dormit si in mana tinand inca un sac si o jucarie,nu putem sa realizam???
Ea are de cand era bebe un sac de dormit cu care doarme in brate si care e folosit in loc de...de tot ce vreti.
Multa sanatate tuturor si caldura in suflete!!
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
La multi ani, Rares, sa cresti mare, sanatos si sa-ti bucuri parintii alaturi de surioara ta!
Tanima, poate mai ai timp sa treci si pe aici.
Xandrutza, multumesc pentru urari, ma bucur ca ai aparut si ca fetele sunt bine!
Ancuta, ma bucur ca ne-ai mai scris! Sper sa o faci din ce in ce mai des.
Margelilino
, multa sanatate!
Ce-o fi, maica, de suntem atatia cu stomacul in pioneze?
Yoanna, iar esti lipsa la apel?
Eu sunt tare suparata ca BlueAir nu mai opereaza pe aeroportul din Koeln, care era cel mai apropiat de noi. Nu prea mai am alternative de venit in tara cu avionul decat germanwings. Nu am de ales, probabil ca de acum vom merge cu ei, desi pe mine nu ma incanta compania asta. Uff, ce ma enerveaza treaba asta!

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
GETY spune:
LA MULTI ANI, RARES! 
Sa cresti mare, pui mic!
Tanima, sa-ti traiasca baietelul!
Asa creste Maria Diana
GETY spune:
Trischa, sa stii ca si Maria mai merge in saculetul de dormit, dar nu stiu daca ar putea cobori trepte cu el.![]()

Asa creste Maria Diana