Bucurii de sept - oct 2006 in sarbatoare! (172)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Poftiti la o ,

Lilina, sanatate iti doresc.

Apropo de PAP o sustin pe Lilina si va urechez si eu daca nu va faceti anual, la fel analizele obisnuite de sange. Eu am o practica, in fiecare an merg la niste analize uzuale de sange si control ginecologic, Pap, sani. La cate lucruri auzi in zilele noastre e mai bine sa pevenim sau sa descoperim din timp orice problemutza.

Ancutza, , nimeni nu are o viatza roz. Eu am avut parte de un an dezastruos si inca nu e gata anul, dar m-am mentinut pe inia de plutire datorita copilului. Am avut parte de o gramada de incercari, atat in viata personala, cat si in cea profesionala si inca nu am clacat. Bine nici mult nu mai am sa ajung la balamuc, dar asta e alta problema . Trebuie sa mergem mai departe pt copii nostrii si culmea e ca de cate ori am zis ca nu mai pot am putut sa merg mai departe.

Gety, ati luat Rinonef sau nu? Is curioasa.

Xandrutza, mersi. Imi place noul job, nu pot sa spun ca nu, dar nu aveam nevoie de schimbarea asta, insa probabil ca asa a fost sa fie.

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Flavia, Ancuta, imi pare rau ca ati trecut si inca mai treceti prin momente grele, se pare ca anul acesta nu a fost usor pentru nimeni. Se spune ca Dumnezeu nu-ti da niciodata mai mult decat poti duce, deci capul sus si curaj! Va fi bine! Am avut si eu perioade groaznice. Noroc ca am o familie minunata care ma ajuta intotdeauna sa merg mai departe.
Sunt si eu de acord cu Lilina si Flavia referitor la control si analize. Si eu le fac anual. Controlul ginecologic l-am facut in vara, totul a iesit bine, slava Domnului. Analizele de sange urmeaza sa le fac luna viitoare.
Trischa, cum de reuseste Patrizia sa coboare scarile in sacul de dormit? Chiar ca e un mister!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna, sunt si eu prin zona, prinsa cu zeci de treburi; sper sa intru mai tarziu, cand ma eliberez. Va doresc o zi frumoasa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

Trischa, si pe mine e o enigma cum coboara copila ta scarile in sacul de dormit

nici Vladone nu doarme invelit iar la noi e o frig in casa brrr, aseara nu mai puteam adormi de frig. la el in camera pun calorifer electric, ca si asa e camera pe colt si e cea mai friguroasa, dar la noi, pana ne-am incalzit, a durat ceva

xan, sorry ca ai pierdut ce aveai in congelator. Cum te mai descurci cu cele 3 fete ?

flavia, lexi
AJUTATI-L PE SEBI

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul

www.fancybijoux.ro/" target="_blank">fancybijoux.ro Fancy on webshots Fancy on shopmania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Citat:
citat din mesajul lui lilina

, dar la noi, pana ne-am incalzit, a durat ceva

AJUTATI-L PE SEBI

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul

www.fancybijoux.ro/" target="_blank">fancybijoux.ro Fancy on webshots Fancy on shopmania

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Flavia, inca nu i-am dat, dar vreau sa merg pana la farmacie sa-i iau si niste Oscilo, ca tare-mi pare ca o incearca un virusel si incerc sa o tratez cu ceai cu miere si alte chestii mai "usurele".

Xan, n-am pus poze , nici n-am facut multe, ca m-am ocupat si de musafiri si chiar imi pare rau ca nu m-am ocupat si de pozat mai mult.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Apropos de chestii naturiste: am citit pe internet despre ceai de busuioc si cimbrisor ca ar fi bune pentru raceli ai alte afectiuni ale aparatului respirator.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Aveti dreptate cu testul Papanicolau, mai ales ca eu n-am facut unul din 2005. Mai greu e sa stai sa-ti recolteze proba.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

CAPITOL NOU

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput