*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (76)*
Raspunsuri - Pagina 22
aleinad.g spune:
Buna dimineata!
Da, Miki, noi ne vaitam de lapte. De la 6 luni nu a adunat mai mult de 400 ml/24 h (in zilele bune). Am incercat si noi sa-i schimbam laptele. De o saptamana e pe Nan 2 si vad ca ajunge la 500ml de care eu ma declar, cel putin momentan, satisfacuta. Programul de baut nu e tocmai dorit dar in lipsa de altceva voi continua cu el. Ea bea 200-230 la ora 22 (este singura masa de lapte pe care o ia treaza), apoi la ora 2 noaptea si la 6 dimineata mai bea adunat cam 270-300ml. Eu incerc sa-i dau inainte de a se trezi de-a binelea astfel incat sa nu-si dea prea bine seama ce bea. Adica il pregatesc cand ea doarme, apoi o iau in brate si ea deschide gurita mai mult din instict. Stiu, sunt multe mamici pe aici care nu considera obiceiul prea sanatos, dar noua pediatrii ne-au zis ca raul e incomparabil mai mic decat sa nu aiba lapte in meniu. Asa ca ... ne vom chinui in continuare.
Noi avem si problema mancarii ca nici cu asta nu excelam.
Va doresc din suflet sa gasiti si voi modalitatea de a-l face pe Andrei sa bea laptic. 
| Citat: |
| citat din mesajul lui miki01 Am uitat sa va spun, de aproape o sapt Andrei nu mai bea deloc lapte. Nu-l vrea simplu, daca-l fac cu cereale, orez, gris, paste - ok mananca, altfel, nici nu vrea sa-l vada. Schimbat biberon / cana schimbat tip lapte de 3 ori, cand simte gustul s-a terminat. Asa ca am mai bagat o masa solida la ora 9 seara de diverse + lapte (praf sau de vaca). Lactate mai are dimineata branzica (din 200 ml de lapte) si cam 2 iaurturi sau tot ceva cu lapte la ora 6 (le mananca cu placere). Sper sa nu avem probleme cu Ca. Oricum intentionez sa mai incerc in cateva zile in somn sa-i dau biberonul (a mers cateva nopti, dupa care simtea, se trezea si nu mai manca) poate ...a uitat. Aveti ceva idei? Parca Aleinad,g se mai vaita. |
Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
mav spune:
| citat din mesajul lui anes brave, Miki, Bafta in proiectul bb 2! Si eu mai vreau un bb, dar mi-e fricaaa!!NU mai vreau emotii negative si stres ca la sarcina cu Remus, dar mai vreau un copil ca el! |
haha..... si eu mai vroiam unul ca sebi... da' ghiceste ce? normal ca e unic si irepetabil......
daca iti imaginezi o viata roz cu bb2, doar pt ca e roz acu, cu bb1... iti zic eu... tzeapaaaaa......
(sper ca tii la gluma, desi... nu-i chiar gluma
.... eu sunt in urma tare cu cititul... ca as avea si eu destule pt care sa ma plang p-aci...)
mav spune:
| citat din mesajul lui bertha Intrebare: pot sa-i un fel de omleta din galbenusul de ou? Adica sa-l bat si sa-l coc in tigaia de teflon fara ulei? E prea devreme? Nu mai mananca mai deloc cu lingurita, dupa ou+piure de legume nu s-a dat niciodata in vant, as incerca sa-i dau bucatele de "omleta". Ce stiti de asta? |
eu chiar azi dimineata i-am fiert lui antonio doua ousoare de prepelita. nu stiu de ce, dar se zice ca albusul oului de prepelita nu e alergen...?
evident, le-a mancat singurel, din manutele lui.
inca nu i-am dat albus de la oul de gaina....
din galbenus +faina (aici poti varia sau face combinatii, de: grau, secara, orez, ovaz, mei, orz, etc... ce gasesti la plafar si-ti face cu ochiul) ii fac taietei de casa... pe care ii fierb ori in supa de pui, ori in lapte, ori... la alegere, in apa, ca pe paste... si apoi cu sos de rosii si usturoi, etc...
ii plac mult taieteii de casa!
pofta mare!
mav spune:
link care merita salvat pt mai tarziu (uite ce repede trece timpul... nu-mi vine sa cred ca luna asta... ii luam motzul lui piscotel-miscotel-antonio-gabriel
cum ii zice fra'su):
http://avlaudum.blogspot.com/search/label/montessori
monicus spune:
Multumim frumos. Da.. am dansat si a fost tare distractiv.
Va urez sa aveti succes la dr si sa veniti cu info de bine. Tinem pumnisorii.
| citat din mesajul lui bertha Monicus, vedeta dansatoare! |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
monicus spune:
Of mamico... Nazdravanelul de Stefanutz. Sper sa aiba zile mai bune.. si sa o lase pe mami sa se odihneasca si el sa se inzdraveneasca si sa fie mai linstit. Doamne ajuta!
| citat din mesajul lui ginye55 Am avut o noate dezastru. DE la 1 juma la 4 nu am dormit. O ora jumate a urlat si o ora m-am chinuit sa-l culc. ![]() ![]() ![]() ![]() Fetelor, nush ce sa mai zic de urlatul asta al lui: pur si simplu se tavaleste pe jos si urla pana raguseste. Nu vrea in brate, nu vrea leganat, nu vrea apa, nu vrea ceai, pur si simplu urla. Aseara s-a potolit cand l-am intins pe covor cu capul la mine pe picioare. Daca incercam sa-l iau sa-l pun in pat, in aceeasi pozitie, urla. Sunt terminata. Sunt singura de 2 zile. Sotul cu treaba cu serviciul, mama a lucrat pana tarziu nu a putut veni la mine, afara din casa nu l-am scos fiind racit....Si tot asa. Multumesc pentru gandurile voastre! ![]() ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008) Stefanut Povestea nasterii |
pozele mele
Povestea nasterii
monicus spune:
Ti l-as ercomanda cu caldura pe dr. Giosan Constantin de la Medlife Grivita. Eu am fost la el si am fost extrem de multumita.
Sanatate multaaaaa si sa aveti grija de voi. Tine-ne la curent.
| citat din mesajul lui Ramo2007 'neata, Sunt pe fuga...trebuie sa mergem sa citim IDR-ul si cred ca trebuie revaccinata....nu prea mai e rosie manuta ![]() ![]() ![]() Recomandati-mi un dr. pediatru bun la Medlife Grivita, va rog ...in eventualitatea in care trebuie sa ne intepam din nou.Am sunat la ei si au vaccinul...spitalele de stat nu-l mai au. ![]() Ramo mami fericita de Sara Maria 02.12.2008 http://community.webshots.com/user/Ramona198080 |
pozele mele
Povestea nasterii

Miki, 
Eduard Stefan (12.10.2008)