Copilasi din 2002 *65* Acum scolari !

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

Fetelor o implic in toate activitatile lui BB ... gagureste cu el cand e in toane bune , ii pune hainutele la uscat , apoi cand se usuca le ia si le impacheteaza ea ... dar cand nu te asculta si se incapataneaza e sub orice critica ... nu te mai intelegi cu ea deloc ... parca e nebuna ... am zis intr-o zi ca ajung cu ea la emisiunea aceea - nu stiu daca mai e Nanny - ca nu mai am rabdare deloc ... ma soate din sarite si mi vine sa o bat sa o omor nu alta ... si asta nu pt ca nu intelege ... stie ffff bine ca nu e bine ce face dar ii place sa te enerveze la max.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata si .

Cris chiar voiam sa-ti zic ca l-am auzit ieri pe Andrei ca e ragusit si se vede ca e bolnavior te sun imediat

Adela sa stii ca iti trebuie nervi de otel si rabdare ,rabdare..si eu am trecut cu Andy printr-o perioada din asta,initial am zis ca va trece cu pedeapsa...am gresit,cel mai bine a fost atunci cand il luam in brate si-i explicam cu frumosul,il pupaceam de 100 de ori pe zi si tot de atatea ori ii spuneam ca-l iubesc.Are nevoie de tine acum mai mult ca oricand,daca o vei certa se va simti abandonata si-i vei intari convingerea ca il iubesti mai mult pe bb si ca ii va lua locul in inima ta.E greu,e ff greu..am trecut prin asta.Rabdare multa si putere.

Lucia off prin ce ati trecut..noi i-am scos scum de curand un incisiv lu Andy,anestezie si afara cu el.Va tin pumnii la vaccin

Nina sin in clasa a doua se face ceva vaccin?Eu stiam doar de clasa I.Va

Nicova tin pumnii sa fie bine azi

Katty treci la raport

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna...
Laura, am sosit la raport, merci!

Lucia, poti sa te apuci foarte bine sa scrii povestiri horror, tare urata a fost povestea cu premolarului lui Liviu, prin multe ati trecut! Off, bine ca s-a terminat cu bine povestea!! Iar printului curajos un big hug, trebuie sa-l rasplatiti cumva pentru eroismul lui!

Cristina22, si eu am avut ceva probleme cu gatul de alaltaieri dimineata, acum vad ca-s mai bine, sanatate multa lui Andrei! Cred ca bantuie vre-un virus intre Oradea si Bucuresti!

Nina, vad ca s-a obisnuit cu sandvisurile, vad ca-i prisosesc, mai vine si acasa cu cate unul, desi i le-am facut cu ce-si doreste el, deci ii prisosesc, l-am lasat si azi, il lasam si maine, si de luni daca doreste si ne promite ca va incerca sa fie mai reponsabil, i-l dam iar!

Adela, pustoaica ti-a prins punctul slab, si stie cand si cum te poate enerva ...incearca sa schimbi foaia si s-o surprinzi, nu te mai enerva never-ever...va fi intrigata! Inbcet-incet, cu rabdare vei reusi s-o schimbi! Succes!

Nicoleta, bafta si la scoala urmatoare, imi pare rau ca n-ati reusit la cea publica!

Noi azi ne-am adunat la scoala si li s-au luat copiilor masurile pentru uniforma.
In varianta de azi mi-a placut, mai putin camasa care ramane mov, au scos movul de la buzunare, costumul e acum negru, nu mai e baltat! O fi movul la moda la barbati, dar lui Andrei nu-i place, l-am aburit ca putem sa-i dam din cand in cand si alba!

Pupici tuturor!

_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Sistemul scolar de aici este putin diferit de al nostru, pe de o parte au si ei dreptate. Stefan nu stie germana. Noi ne bazam (mai ales eu) ca o va invata din mers si va tine si pasul cu clasa 1 de aici care e mai relaxata decat in Ro. La scoala de stat nu au clasa de vorschule (daca Stefan nu se descurca nu pot decat sa-l tina in continuare in clasa 1, iar ei aici nu prea se incurca...). La scoala veche nu au vrut complicatii. La cea particulara au experienta cu copiii nevorbitori care in maxim 6 luni i-au ajuns din urma la toate pe cei de aici (o rusoaica anul trecut... si multi altii in alti ani), l-am inscris azi in clasa 1. Sper sa fi facut bine, daca nu nu e grav, la merge la vorschule si tot va fi ok, dat fiind ca poate "pierde un an", in care va invata germana si regulile de aici. Cam atat... de maine incepem. Sper sa fie mai bine, azi i-a placut (a mers o ora).

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Neata!
Adie vantul de weekend...!

Cine pofteste un www.caymandesigns.com/coffee/amarettocoffee.jpg" target="_blank">amaretto?

Ce program aveti in weekend?
Noi maine facem cumparaturile de toamna, gogosari, castraveti, cartofi etc., caci am cam ramas in urma, iar duminica avem un botez ...pupici!

_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi mamici !
Daaa, in curand e weekend !
Noi nu avem nimic programat, doar treburi gospodaresti si teme si relax....
katty, n-am baut niciodata amarreto, dar imi plac fondantele cu amaretto(de Craciun).
Deci, de luni, din nou la cantina scolii.
Normal, trebuie sa inteleaga ca pranzul e pranz, iar desertul e doar o parte mica din pranz sau o gustare, mai tarziu.
Spor la cumparaturile de toamna si petrecere frumoasa la botez !
Nicoleta, sa ne povestesti cum a fost prima zi, cum i s-a parut lui Stefan ? Ca, de descurcat, sigur se va descurca.
Laura, scriam despre vaccinul facut in cl. I, la Cristina in clasa.
Cum mai e Alexia ? Dar Andrei, la scoala ?
Cristina22, multumesc ! Sunt primele concursuri la care va participa. Normal sunt si pt. cl I, dar atunci, d-na. invatatoare nu le-a prezentat. Este vorba despre conscursurile Smart, din cultura generala, lb. romana, matematica, si limbi straine(engl. si franc.) si mai e "Micul matematician".
Sper doar, sa se potriveasca si cu programul ei de gustare, orele de concurs.
O zi faina si un weekend cat mai fain, tuturor !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Multumim de vorbele frumoase. Katty, musca-ti limba cu povestile horror. Uite ca mai vine una si nu mai vreaaaaaaau:Ieri avea un pic nasul infundat, si si-l mai tragea, iar noi ne gandeam ca e alergie la polen ca s-au mai oprit ploile si se fac simtite polenurile tot mai tare. Azi l-am avut pe varul sau la noi si s-au jucat frumos toata ziua. Au cam facut exces de play station si ca sa ii mai scot din televizor i-am dus in parc unde s-au jucat linistit lansandu-l pe Ironman in ceruri spre deliciul unor batranele si al nepotilor acestora. Vremea destul de buna, nu foarte frig si fara vant. Ajunsi acasa incepe Liviu usurel sa tuseasca sec dar am crezut ca de la mucozitati, nas infundat. Mai pe seara tusea incepe sa sune ragusi ca cea de laringita, tot mai ragusit si mai persistenta. Abia atuci am realizat ca e de rau, si desi am inceput sa aplic leacuri babesti gen ceai de busuioc, miere cu ghimbir, sare calda pe piept iar mai tarziu ventolin, tusea se inrautatea. Suna ingrozitor de urat, cum niciodata nu l-am auzit tusind. La fiecare tuse parca imi dadea cineva cu un ciocan in cap. Adi cica sa plece cu el la urgenta. Dar nu l-am lasat ca nu degeaba platim 160 AUD pe an de familie la ambulanta. A sunat asadar la ambulanta si le-a povestit ca nu stim daca are sau nu legatura cu astmul in plus copilul zicea ca simte ca se sufoca. Nu stiu daca au trecut 5 minute si au venit 2 tipi paramedici care au zis ca nu e tuse de la astm, e tuse cauzata de infectarea cailor respiratorii si se numeste croup - crupa. Se accentueaza la stres si cum naiba sa nu ne stresam toti cand auzim cu suna, in plus el saracul ca se si chinuie. L-au intrebat cum il cheama, cati ani are, ca sa ii mai distraga atentia. Saracul nici nu mai putea vorbi. L-au intrebat daca a mai fost cu ambulanta. Cand le-a spus ca nu, au zis ca va fi un bun subiect pentru show and tell. Si au plecat la spital Liviu cu Adi cu ambulanta ca sa fie vazut de medici acolo si tratat. Nu am inteles de ce nu se procedeaza ca la noi, sa te vada chiar cei de pe ambulanta si sa iti prescrie reteta. Poate nu sunt specializati Au venit dupa cateva ore. Se linistise aproape de tot si de la sine. De fapt se linistise cu masca de oxigen din ambulanta. A venit cu ea acasa pt "show and tell". Nu i-au facut si nu i-au recomandat niciun tratament la spital ca cica e viral, putem sa ii dam sirop pentru tuse bronsica, de care ii mai dadusem si sa mergem maine cu el si la medicul de familie. Am ramas cam bulversata neintelegand prea bine ce e pana la urma cu croup asta si de ce nu a primit niciun tratament si de ce sa mai mergem si la medicul de familie dupa stat n ore la spital si ajuns acasa la 12.30 noaptea. Dimineata au fost la medicul de familie care i-a dat o sticluta cu un siropel pe baza de cortizon - pred mix- de luat o doza dimineata timp de 4 zile. Oricum tusea e foarte rara si parca incepe usor sa devina productiva. Oricum sperietura a fost mare azi noapte. Macar acum stim cum sa actionam dar sper din tot sufletul sa nu se mai repete vreodata. Si am aflat si denumirea romaneasca- laringita acuta.

my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Lucia off cred ca v-ati speriat ingrozitor..laringita asta e tare pacatoasa.Multa sanatate va doresc.

Nina multumim de intrebare,Alexia e bine..a inceput sa faca ordine prin casa,nah e fecioara si cred ca va avea mania asta.Andy e super incantat in continuare de scoala,nu l-am vazut asa nici la gradiMult succesc la concursuri,sunt convinsa ca va fi ff bine.

Katty multumim de cafea..spor la cumparaturi si distractie placuta la botez.Ma bucur ca s-a rezolvat problema.

Nicoleta astept sa ne povestesti cu o fost

Cris voi?

Khristin unde esti??????

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

O, Doamne, Lucia, ce sperietura ! Bine ca ati chemat totusi, ambulanta. Laringita este foarte periculoasa.
Refacere rapida si usoara lui Liviu !
Laura, esti sigura ca face ordine si nu, dezordine, la varsta ei, Alexia ?
Ce bine ca-i place lui Andrei la scoala !
S-a cam innourat la noi, cred ca vom avea un weekend ploios, numai bun de stat in casa, de relax....

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

A fost bine !

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput