Copilasi din 2002 *65* Acum scolari !

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Nina face ordine in felul ei..oricum cred ca asa casa intoarsa ca a mea nu mai are nimeniSi la noi s-a innorat,cred ca la fel vom face si noi.

Nico ma bucur.

Noi luni stam in trio acasa...la Andy la sc. e greva asa ca program de voie

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta
A fost bine !Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
Ce frumos ai povestit, Nicoleta! Lasa ca am avut eu logoree pentru tot forumul si pt tot anul Multumim Laura si Nina. Liviu e bine acum. Doarme linistit. Sper sa fie bine si Victor, sa nu ia virusul.
my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Azi sunt si eu libera in sfarsit...yuhuuu!!!!

Lucia, bine ca s-a terminat cu bine pana la urma!! Uf...grea experienta cu asigurarile si spitalele astora de aici...

Nicoleta, e mai bine asa sa stii...daca nu poate comunica mai deloc va ramane mai mult in urma la scoala si va progresa mai incet...e bine sa va axati acum numai pe invatatul limbii si apoi cu siguranta o sa recupereze foarte repede la scoala cand o sa stapaneasca un minim de limba!!!

Katty, super ideile cu papa...si noi suntem in pana de idei mereu...Si David are o cartela la cantina si isi ia de mancare ce vrea, plus desert, plus inghetata (care se plateste separat!!)...Pe mine ma sperie ca el in general prefera si mananca numai carnea...

Noi am primit primul "carnet de note"...care sunt pe materii si cu procente...David are 100% la toate, mai putin Social Studies (care nu stiu exact cu ce se mananca si ce sunt) unde are 94%...L-am intrebat ce fac acolo si ce a gresit, si cica nu stie, ca el nu greseste niciodata nimic
Io cred ca nu prea da cu bunaziua pe acolo!!! haha...ca al meu e mereu visator si cu capu in nor...nu prea le are cu relatiile sociale...haha!!! (daca astea or fi!!)

Apoi cu inotu am ajuns in pre-echipa orasului...hihi...si deja isi perfectioneaza stilurile de inot, cu hockey incepe sa prinda si el ceva mai multa viteza si curaj dar inca e novice rau(i-am luat si role si merge binisor pe ele...singur), si cu pianul merge foarte bine in continuare...ii place tare mult!!!

Deci suntem intr-un maraton continuu...fugi colea, fugi colea cu copil, fara copil, cu soacra si tot tacamu...

Sarbatoriram si noi 7 ani de casnicie si am petrecut in doi am fugit de acasa...a doua zi la 7.00am eram in examen chiauna si inca sub ceva efect euforic de sampanie

Si cam astea ar fi noutatile pe scurt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Mai pe larg, sper sa pot... sa ma lase piciul. Ii place aici maimult ca dincolo, insa tot se plictiseste la un moment dat (deh, nu stie limba, e copil miscacios din fire...), mai incalca si cate o regula, desi le cam stie... Noi o luam ca pe un fel de cerinta de atentie, chiar daca e negativa (se simte si la el stresul mutarii in alta tara - se zice ca este al doilea mare stres dupa moartea partenerului brrr, al inceperii scolii...). Azi au facut ore chiar cu directoarea, fiindca invatatoarea lui era bolnava. Scoala aceasta este catolica, directoarea este maicuta, dar foarte destupata la minte (stie engleza bine si italiana, pe astea ni le-a spus ea), l-a ghicit pe Stefan, ca are o "personalitate" mai diferita (deh, si putina incapatanare, dar si ca prinde repede, ca are el interesele lui...)... Cam atat. (Lucia, multumita? )

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Aoleu Sinzi, asa e, ca agitata viata mai aveti. Noroc ca aveti soacra sa va ajute. Felicitari lui David pt notele obtinute. Felicitari si voua pentru aniversare si la multi ani! Nicoleta, yep, multumita. . Hai ca o scoateti voi la capat cumva caci Stefan e istet si incet incet veti fi uimiti de cat a acumulat.

my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Lucia, ma bazez pe faptul ca nu e nici primul, nu va fi si ultimul care trece prin toate acestea...

Week-end placut tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Sanzi aveti si voi un program,noah asta e..parca pe masura ce trece timpul suntem tot mai aglomerati.La multi ani ptr aniversare

Nicoleta eu cred ca el se va adapta cel mai usor,de obicei ptr copii e mai usor,se ia cu tot felul de activitati si nici nu-ti dai seama cum intra in ritm.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Sinzi, la cat mai multe aniversari de-aste faine. Si cu examenul cum a fost a doua zi? Felicitari pentru performantele lui David.

Lucia, sanatate multa! Sa nu mai aveti nicio emotie negativa muuuult timp de acum inainte!

Nina, ambitioasa tare mandruta ta! Sper sa se potriveasca toate cu programul ei si sa poata participa la concursuri!

Laura, si lui Stefan ii place la scoala, ii placea si la cea veche, dar aici ii place mai mult! Cat despre adaptare, cred ca lui i-ar fi fost mult mai usor daca nu ar fi simtit toate emotiile noastre negative... Asta e, mai ales eu sunt stresata...

Unde sunt Cristinele noastre? (mamicile)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

'neatza!
Nico-inceputul e mai greu, ca in orice, de fapt.
Ma bucur tare mult ca ii place lui Stefan.Asta conteaza.

Sanzi-IMPREUNA.Deci, ati iesit doar voi doi?Suuper!!

Laura-'poi unde pun mana doua gagici, se vede, nu?Ce mai, ai ajutor de la Alexia!

Katty-pana la urma sunteti ok cu after school-ul?

Un we frumos va doresc!

cristina si Andrei
http://lbyf.lilypie.com/Q8wIp3.png

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Nicoleta multumim la fel pentru urari. Vad insa ca distractia continua caci Victor e acum mucios un pic. Nici nu mai stiu la varsta asta ce se poate face pt raceli in afara de curatat si aspirat nasul.

my deviantArt Gallery

Mergi la inceput