Burtici fericite de septembrie-octombrie (208)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Buna dimineata Nela...bine ai revenit!

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Buna ziua si de la noi, dragele noastre!

In primul rand:

HAI RAMSAN

HAI ALEX!

Este extraortdinara Alex, cum a lasar cafeaua de dimineata!
Jos palaria! Sunt convinsa ca nu o sa fie cezariana o reusita!

Va pupam, fetelor, nastere usoara si va asteptam cu drag acasa.

Nela, mamica Anei

36+Mihnea Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

'neata scumpelor si pupici
alex calma , calma , lasa ca vine si vremea ta

Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Neatza si de la noi
IEri mi-a plans puiul cateva ore in sir de am innebunit, nici tzitzi nu vroia, nici in brate, se chircea saracul tot si plangea de numa... nu va doresc asa episoade.... e oribil sa planga si sa nu sti ce sa-i faci...

ALEX

RAMO
Si...

LA multe lunite si anisori balenilor de techila

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Cu placere!
Sincer,nici eu nu ma gandisem inainte exact ce vreau sa cumpar,dar cand am vazut hainutele alea micute si dragute,nu m-am putut abtine..
Oricum,eu nu cumparasem nimic pana acum si mi-a fost putin greu pana m-am lamurit cu masurile...plus ca nu stii exact ce dimensiuni are

Citat:
citat din mesajul lui mkunigunda

Multumim Suede de informatii, o sa ma inarmez cu multa rabdare sambata cand voi merge cu sotzul pe acolo. Asa nu-mi place inghesuiala, dar ce sa fac, macar vad si eu lucrusoare faine pentru Victoras si poate cumparam ceva. Nu am nimic in plan, dar poate imi vine vreo idee pe loc Oricum vom fi in zona, ca sambata ma duc la spital pentru o monitorizare scurta.
Spor la treaba in continuare!

Anco, sa-ti traiasca baietii, sunt asa de expresivi si mi se pare ca numele li se potriveste perfect!

Cine imi da si mie linkul cu pozele cu Eric a lui Aida? ca nu am sesizat unde sunt...

si nu in ultimul rand sa mai scoatem niste agitate pentru Ramo

Hai Ramona, nastere usoara!!

_
38+ cu dragostea noastra Victor
poze

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

36+Mihnea Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Aida, cat e de dulce Erik, m-am topit si emotionat toata ... pana la lacrimi... sa sti ca ma gandesc mereu la tine si astept povestea nasterii

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Monica, merci de PM! Mai am si eu o intrebare: hainute ti-au trebuit in spital?

Iulia 37+ cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Suede, multumim frumos.

Monica, tare rau imi pare sa aud de episoade din astea plangacioase la bebei... pentru ca este intr-adevar frustrant, nu stii ce sa ii faci sa il linistesti. Da doamne sa ii treaca si sa fie bine!

Noi stam, ne relaxam acuma. Ana doarme, mai stranuta, mai sughite, si eu stau cu ea in camera, ma uit la ea, o mai dragalesc...o mai mangai. Ii place teribil sa o mangai pe spate, parca am descoperit piatra folozofala la tot si toate: cum o mangai pe spate, se linisteste instant si adoarme.

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput

Offf Alex,fir-ar ea de teava...
Lasa ca o repara si scapi de stres..mai e putin

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Sunt din nou alaturi de voi, pentru ca la fel ca in toata sarcina, am de asteptat mult si bine, nu se stie cat - exact ghinionul de la fiecare control cand stiti ca am stat cu orele.

Pe scurt: eram singura cezariana programata, deci as fi intrat prima DAR s-a spart o teava si trebuie sa asteptam pana se repara...cat??? NU SE STIE, ca doar TRAIM IN ROMANIA!!!

Dr mea e nervoasa pe situatie, eu sunt terminata psihic si cica razboiul nervilor continua.

INSA, sunt absolut sigura ca operatia va fi o reusita, bbelina sanatoasa si eu o sa ma recuperez rapid, dupa atatia nervi in sarcina...asa imi spune toata lumea!

M-am intins ca o placinta, dar sa stiti ca va pup mult de tot.

----------------------------------------------
Alexandra 39+ cu fluturasul Alessia (Zeina)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR cateva ore
25 septembrie - ziua minunata

36+Mihnea Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

wow raluk16 cate cumparaturi ati facut ... tocmai am vizualizat cu fina mea si ne-au placut si sa le folositi sanatosi

Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Buna Elle!

Am vazut leganute la Baby Expo(nu am uitat de rugamintea ta).Graco este chiar la intrare si aveau oferte la toate produsele...Fisher sincer n-am vazut,cred ca nu sunt....

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

neataa

dau si eu o cine doreste, cine pofteste .. si o prajiturica

alex ptiu .. fir-ar sa fie el de ghinion cu teava sparta. tin pumnii sa se rezolve repede si sa intri azi la ceza .. sa nu ratezi data de 25 ..

fetelor .. eu vreau un leganut electronic ..

ceva in genul acestora ..

www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2957942" target="_blank">graco betsey

sau

www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=3368241" target="_blank">graco lovin hug utopia

sau

www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=3623275" target="_blank">fisher price price power plus swing

sau

www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2265072" target="_blank">fisher price ocean wonders

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 38+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

36+Mihnea Costin

Mergi la inceput