Burtici fericite de septembrie-octombrie (208)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Sunt din nou alaturi de voi, pentru ca la fel ca in toata sarcina, am de asteptat mult si bine, nu se stie cat - exact ghinionul de la fiecare control cand stiti ca am stat cu orele.

Pe scurt: eram singura cezariana programata, deci as fi intrat prima DAR s-a spart o teava si trebuie sa asteptam pana se repara...cat??? NU SE STIE, ca doar TRAIM IN ROMANIA!!!

Dr mea e nervoasa pe situatie, eu sunt terminata psihic si cica razboiul nervilor continua.

INSA, sunt absolut sigura ca operatia va fi o reusita, bbelina sanatoasa si eu o sa ma recuperez rapid, dupa atatia nervi in sarcina...asa imi spune toata lumea!

M-am intins ca o placinta, dar sa stiti ca va pup mult de tot.

----------------------------------------------
Alexandra 39+ cu fluturasul Alessia (Zeina)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR cateva ore
25 septembrie - ziua minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

'neata

Hai Alex!!!

Hai Ramona!!!

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Selen eu am pt Andreea un balansoar in care ii place foarte mult sa stea si sa doarma in timpul zilei.
uite aici o poza
http://family.webshots.com/photo/2636264470104955882SmziqR

O pun in diverse pozitii i camere sa nu se plictiseasca. Cel mai mult esete fascinata de Teodora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ALEX, ALEX, ALEX!

NASTERE USOARA SI BEBELUSA SANATOASA, FRUMOASA, NOROCOASA SI PAPACIOASA!!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 38+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Aida, ce Erik frumos am vazut, si ce falcute pe el, doamne doamne!

Selen80, eu, in putinele momente in care Ana sta treaza, facem bonding, cum faci si tu. Si cand chiar se plicti, o las in patut, se uita pe pereti, studiaza etichete, alea alea… e tare cumintica. Mai un pic si o pun si in balansoarul ala, ca are jucarioare atasate, macar sa le studieze si pe acelea si sa le invete bine, acu' ca stie din ce sunt facute cearsafurile, patul ce warnings are...

Manga, Monikus, cu kilele in plus, stiu ca nu o sa va vina sa credeti, insa sa stiti ca nu-i asa de mare baiul, cum credeam eu. La spital am lasat 8 (fata a fost mica, inchipuiti-va cat am pierdut in travaliu, si ala scurtut, cat a fost, ca am ajuns cu doua kile mai putin decat greutatea ce ma consacrase - 20 de kile jumate peste - cand m-am internat). Azi m-am cantarit de dimineata, pentru doctoras, si aveam 67 juma. Deci mai zece kile si sunt gazelutza! Apai daca in 6 zile am dat aproape 10, ma gandesc ca in 3-4 luni os mai da eu, macar 5, asa, sa ma uit in oglinda fara sa ma speriu prea tare. Apropo de asta, azi, in drum spre doctoras, mi s-a cedat locut in metrou. Oh well, saru-mana, ce sa zic. Mai am un gogoloi la burtica, asa, cam de luna 5-6, dar se retrage incet, dar sigur.

Raluk, pupici pe burtica. Am stat ieri ceva pe forum, intr-adevar. Ii multumesc Anei ca e o dulcica si ma lasa sa mai fac si altele, gen mailuri la prieteni si familie, ca toti sunt acum curiosi sa afle cat mai multe vesti de la noi. Viata noastra de cand cu Ana s-a schimbat numai in bine. Incercam sa pastram din bunele obiceiuri de dinainte de Ana si incet incet o integram si pe ea in tot si toate.

Anco, ca zici de bebeii tai, asa e si Ana, face gesturi care sunt de copil de 3-4 luni, ma apuca de mana, se uita la mine in dunga cand o bat pe spate mai cu spor (parca imi zice: "mai usor, ca nu-s sac de cartofi…"), ridica caputul destul de bine, vrea sa doarma pe burta... Ce bbi frumosi am vazuuuuut....

Iulika, pupici si la tine si la Bruce. Ce mai face, ce mai aveti in program zilele astea?

Adriana_m, , multumim frumos de aprecieri.

Mi-am salvat povestile nasterilor de David si Bruce, ma bag sa le savurez mai incolo.

Noi am venit de la doctor ca niste flori. Totul este bine, am vazut si eu operatia, nu ca tineam prea tare, anyway. Doctorasul a fost un dragut, imi tot explica, ca asa de frumos se vindeca, asta pentru ce e, asta pentru ce e. Cred ca toate pacientele dumnealui se vaita de cicatrici sau dimensiunea operatiei, nu stiu ce sa zic. Cert este ca l-am linistit, pentru mine nu conteaza aspectul acestei broderii. Si daca era o uratenie, o pleasca cat casa de cicatrice, pentru mine tot frumoasa ramane, acolo este poarta spre lume a Anei, o sa o indragesc mereu.

In rest, toate bune. Am lasat-o pe Ana cu sotul cat timp am fost la doctoras, vreo doua ore jumate. S-au descurcat exemplar, jos palaria pentru amandoi. Ma asteptau in usa, ca Ana doar ce se trezise si vroia tzitzi, sotul stiind ca sunt la 2 minute de casa, nu a vrut sa ii strice pofta cu bibe, chiar daca era cu laptic de la mine.

In alta ordine de idei, in apartamentul de sub noi se renoveaza. Imi fac creierii in ritmul bormasinilor, in schimb Ana doarme minunat pe ele, nu inteleg cum reuseste. De abia astept sa termine.

Cam atat de la noi. Azi iesim la plimbarica mai pe dupa masa, sa ne vada soarele.

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Sunt din nou alaturi de voi, pentru ca la fel ca in toata sarcina, am de asteptat mult si bine, nu se stie cat - exact ghinionul de la fiecare control cand stiti ca am stat cu orele.

Pe scurt: eram singura cezariana programata, deci as fi intrat prima DAR s-a spart o teava si trebuie sa asteptam pana se repara...cat??? NU SE STIE, ca doar TRAIM IN ROMANIA!!!

Dr mea e nervoasa pe situatie, eu sunt terminata psihic si cica razboiul nervilor continua.

INSA, sunt absolut sigura ca operatia va fi o reusita, bbelina sanatoasa si eu o sa ma recuperez rapid, dupa atatia nervi in sarcina...asa imi spune toata lumea!

M-am intins ca o placinta, dar sa stiti ca va pup mult de tot.

----------------------------------------------
Alexandra 39+ cu fluturasul Alessia (Zeina)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR cateva ore
25 septembrie - ziua minunata

Mai ai un pic de rabdare, nu te mai stresa...o sa fie bine si in curand o sa ai o grasunica sanatoasa in brate

38+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

FELICITARI MILLY,LOREMUNTEANU,IONIKA SI M_OANA BUN VENIT PE LUME BEBE CODRIN DANIEL,ERIC MIHAI,ALEXIA TEODORA SO ROSE MARIA,SA FITI SANATOSI,PAPACIOSI SI NECOLICIOSI

REFACERE RAPIDA MAMICILOR,LAPTIC MULT SI SA AJUNGA CAT MAI REPEDE ACASA CU PUIUTII LOR.

HAI RAMSAN,RABDARE MULTA MAMI CA VINE PUIU CAT DE CURAND

HAI ALEX,SA AI NASTERE USOARA,REFACERE RAPIDA SI BEBIC SANATOS

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Mesaj de la RAMONA:" NIMIC NOU.ITI DAU SMS CAND VINE.CONTRACTII O DE IERI DUPA AMIAZA,PUP"

Si ieri i=-am trimis mesaj si v-am scris mesajul,i-am spus ca toate fetele intreaba de ea si ii fac galerie.Am vazut ca si IONIKA si o prietena de-a ei v-a dat vesti despre RAMO.
Sa speram ca asteptare nu va mai fi asa de lunga ca si in cazul lui ALEX,caci cred ca nu e placut sa vrei sa-ti ti minunea in brate si sa te lovesti de tevi sparte sau travalii false.
Pup fetele si scz ca nu am reusit sa mai scriu,va mai citesc dar nu reusesc sa scriu,oricum ma bucur ca toate burticutele si mamicute alaturi de puii lor sunt bine
pentru toate fetele

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neataa

dau si eu o cine doreste, cine pofteste .. si o prajiturica

alex ptiu .. fir-ar sa fie el de ghinion cu teava sparta. tin pumnii sa se rezolve repede si sa intri azi la ceza .. sa nu ratezi data de 25 ..

fetelor .. eu vreau un leganut electronic ..

ceva in genul acestora ..

www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2957942" target="_blank">graco betsey

sau

www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=3368241" target="_blank">graco lovin hug utopia

sau

www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=3623275" target="_blank">fisher price price power plus swing

sau

www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2265072" target="_blank">fisher price ocean wonders

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 38+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

GO, ALEX, GO!!!!! Inca putin si vine puiul!

GO, RAMO, GO!!!! hai sa sarbatorim!

DANA, multumesc de intrebare, Matei are zile si zile...Se pare ca mai nou nervii de toamna vin tot la a doua zi, dar am devenit noi mai calmi, zic eu...altfel ar fi prapad. Nu plange in tonalitati sopranoda tot scanceste si mai izbucneste cateodat asa a furie si frustrare de nush ce sa-i fac.M-am invatat sa-l mai las si sa scanceasca si am observat ca se potoleste singur.

NELA, apropo de scosul la plimbarica, si eu sunt de parere ca e chiar indicat sa-i mai aerisim, mai ales acum cat e soare. Pe mine m-a sfatuit nasa mea si viitoarea nasa a copilului sa nu-l scot pana implineste o luna, ca afara sunt prea multi stimuli pt ei si mai bine sa-i lasam sa se linisteasca. Ma rog, pareri si pareri...eu azi o sa-l scot 10 min...e un soare superb!

MARIA, atentie...daca o sa-l cheme Laurian pe puiul tau o sa fie predispus la glorieMie si Jamie, James imi plac tare mult. Care o fi varianta englezeasca pt Laurian...oare Lawrence?pupici de la noi

THEA22,mama fericita de''Matei Alexandru

Mergi la inceput