Burtici fericite de septembrie-octombrie (208)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Buna dimineata!

Am intrat sa va las proaspata, aromata, cu frisca, pentru gusturile oricui.

Va pup si va multumesc din nou, imi dati putere!

Sa ne auzim cu vesti cat mai bune! AZI imi tin in brate minunea!!!

----------------------------------------------
Alexandra 39+ cu fluturasul Alessia (Zeina)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR cateva ore
25 septembrie - ziua minunata

Fetita noastra, tu esti fantastica!! Auzi la ea...cum se trezeste dimineata sa ne lase cafeluta gata pentru noi astea mai lenese Deci tu pleci la "taiere" si tot tu ne tii moralul sus. Ce as mai putea comenta???
Noi...inclestam pumnii, ii tinem asa si ne sa se termine totul cu bine!!
Parca vad ca aia scormonesc prin burtica t...si tu ne lasi un mesaj de incurajare...sau eventual faci o modificare de listuta

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 36+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna dimineata fetelor

...si eu pe aici...dar cu treburi prin casa...o casa intoarsa...sper sa reusim sa facem cate ceva pana apare bebe...

In rest bebe misca de zor...ma impinge in toate directiile..

felicitari tuturor mamicilor care au nascut ...dOAMNE AJUTA LA COPILASI SANATOSI SI MAMICI LA FEL

SI SCOT SI EU AGITATELE PT RAMO SI ALEX

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

33+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 5 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Merci pentru incurajari!

Citat:
citat din mesajul lui adriana_m

Felicitari noilor mamici MOana, Ionika, Loremunteanu, Miilyy, Biaz29. Sa va traiasca bebeii, sa fie sanatosi, necolicosi. Voua refacere rapida.

Alex

Ramo

Maria si pe sotul meu il mai cheama Laurian . Si nici mie la inceput nu mi-a spus numele al doilea. Si ca tot asa vine de la Laur.... Noroc ca nu a vrut sa punem numele al doilea la copil asa. Si nici noi nu suntem hotarati la nume pt bebelusa. Avem doua variante si nu stim care sa o alegem. Deci te grabesti sa nasti .

Raluk crema naturista am avut-o de la o tipa care face consultatii in talpa si era preparata din plante de la ea. Si am mai avut si ceaiuri din care faceam infuzii pt spalari la dansa dupa toate cusaturile. Eu dupa nastere cam la 3 sapt am facut infectie la toate cusaturile si a trebuit sa ma taie iara. Iar dupa tratamentul cu ceaiuri mi-a trecut de tot. Am avut eu ghinion. Doctorita ta chiar nu merita nici macar sa te mai gandesti la ea dapai sa mai si plangi. Astept poze cu hainutele asezate.

Aida ai un baietel frumos foc. Si ce glascior puternic are.

Nela struta e minunata. Foarte finuta cum am mai spus.

Suede spor la treaba maine.

Adriana 38+ cu si Robert Cristian (08.26.2004)

36Mihnea Costin

Mergi la inceput

mangulico Ce probleme existentiale aveti si voi!! Mie personal chiar imi place Laurian De fapt este mai...altfel, e mai putin obisnuit si f rar intalnit.
Eu am vrut sa-i pun flacanetei mele numele lu' tat-su da' asta al meu capos nu si nu! stiu ca tu esti tauroaica, dar esti una simpatica...al meu sot e taur de-ala de vede numai una si buna...si nu-i scot nebunelile din cap nici daca il loveste camionul dar de-aia va iubim

Adevarul este ca numele dat copilului este o mare provocare pentru parinti iar eu am convingerea ca orice-am inventa noi, cand ei vor creste tot vor avea ceva de obiectat/comentat.

Ma gandesc asa...daca tot nu-ti place...alege inca un nume anost...si-i explici lui Sergiu ca daca el pune "Laurian" tu ii pui "Gheorghita" sau mai stiu eu ce alt nume...poate in felul asta renunta
Da' mie tot imi place

Mergi la inceput

Buna fetele!

In primul rand:

HAI ALEX!!!!

Ma apuc si eu de treaba...va urmaresc in continuare...va pup!

36Mihnea Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Neata!

HAI ALEX! NASTERE USOARA SI UN BEBIC SANATOS SI PAPACIOS!

_
38+ cu dragostea noastra Victor
poze

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput

Pentru fetele care nu pot ajunge zilele astea la Baby Expo,stati linistite ca targul va fi iarasi pe 19-22 noiembrie,tot la sala Polivalenta.
Eu probabil o sa merg si atunci sa iau ce mai ramane....
Deci,mai este timp de cumparaturi,pana atunci sa ne vedem bebicii sanatosi!

36+Mihnea Costin

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Liliana e super distractiv pe aici de cand ai redevenit mai activa ca ai avut o perioada cand intrai mai rarutz...

Sa vezi ce distractie o sa fie cand ne apucam noi sa pove de colici si alte minunatii iar fetele o sa ne faca "sac-sac" ca ele au trecut de perioada asta...sau cand o sa anuntam faze cu ape rupte sau alte minuni de-ale nasterii si in loc sa chem ajutoare, o sa imi trimit soata inebunita la farmacie sa ia Sab-Simplex..asta daca mi-oi mai aduca aminte...ca acum am in cap'shor numai Infacol.
Vine maica-mea experta: "stii la bebe2 s-ar putea sa nu mai aiba bebe colici...ci sa-i aiba mama!" Ei, nu zau??? Chiar asa??
Si cand intram rarut...intram de fapt la fel de des...dar daca voi aveati un avans de cate 2 capitole in 8 ore cat eram eu la munca...n-aveam nicio sansa sa mai cred ca era ceva de adaugat. Acum, daca fetele-n nascatoare...ma dau mare ca-mi amintesc cateceva si ca-s "experta" in unele chestiuni...cu toate ca stiu ca-s varza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Buna ziua si de la noi, dragele noastre!

In primul rand:

HAI RAMSAN

HAI ALEX!

Este extraortdinara Alex, cum a lasar cafeaua de dimineata!
Jos palaria! Sunt convinsa ca o sa fie cezariana o reusita!

Va pupam, fetelor, nastere usoara si va asteptam cu drag acasa.

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Multumim Suede de informatii, o sa ma inarmez cu multa rabdare sambata cand voi merge cu sotzul pe acolo. Asa nu-mi place inghesuiala, dar ce sa fac, macar vad si eu lucrusoare faine pentru Victoras si poate cumparam ceva. Nu am nimic in plan, dar poate imi vine vreo idee pe loc Oricum vom fi in zona, ca sambata ma duc la spital pentru o monitorizare scurta.
Spor la treaba in continuare!

Anco, sa-ti traiasca baietii, sunt asa de expresivi si mi se pare ca numele li se potriveste perfect!

Cine imi da si mie linkul cu pozele cu Eric a lui Aida? ca nu am sesizat unde sunt...

si nu in ultimul rand sa mai scoatem niste agitate pentru Ramo

Hai Ramona, nastere usoara!!

_
38+ cu dragostea noastra Victor
poze

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput