Burtici fericite de septembrie-octombrie (208)
Raspunsuri - Pagina 6
raluk16 spune:
Alex multumim de cafea! Iti tinem pumnii azi!!! 
Hai Alex! Vrem vesti bune repede!
Adriana uite ca n-am apucat sa downloadez pozicile. Sper ca astazi.
multumesc mult
Dana ma bucur pentru cantarul tau! La mine tocmai acum, cand scriu toate site-urile de gravide ca greutatea stagneaza sau scade... eu in ultimele 3 zile tot acumulez la greu
. Care-i semnul de pretravaliu? Asta cu greutatea?
Liliana esti o varza distractiva ![]()
Alex multumim ca ne tii la curent!
Sa vezi ce bine va fi cu bebelina in brate! 
Nela
m-am distrat tare ca inca sunteti in faza de citit etichetele din pat, si iti tii asii de maneca pentru mai tarziu cu jucarelele
. Imi place gandirea ta, sa o integrati pe printesa in viata voastra! Ce bine ca ai venit cu vesti bune de la control, si exact la timp pentru papi! Si taticul priceput care a stat singurel cu Ana
. O plimbare placuta azi! 
Madalina multumim de vestile de la Ramona!
Cred ca e tare greu sa stea acolo atatea zile... Hai Tudor ca esti asteptat cu drag!!! 

Thea daca e soare la Cluj, fugiti la plimbare, ca la mine ploua tare de dimineata
. Imediat imi incep depresiile...
Of, Moni ce frustrant e ce spui acolo... sper sa nu se mai intample!!! 
Si bine ca ne-ai amintit! La multe luni si la multi ani balenilor!!! 

36+
Alex - cumparaturi bebe
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac wow raluk16 cate cumparaturi ati facut ... tocmai am vizualizat cu fina mea si ne-au placut si sa le folositi sanatosi ![]() Aida ... Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |

36+
Alex - cumparaturi bebe
MangaGirl spune:
buna dimineatza,
adriana_m ce norocoasa esti cu numele. Al meu e de neclintit.
adi Nicholas imi place si mie. Tocmai ma uitam aseara pe babycentre sa vad cine s-a nascut pe 29 septembrie, asta in cazul in care copilul se hotaraste sa vina pe 29. si tocmai am aflat ca ei sarbatoresc Sf. Arhangheli Gabriel si Mihail pe data aia. Si azi dimineata ma intreaba Sergiu ce cred de Gabriel. Lista ramane deschisa.
. Multumim de idei.
Dana trebuie sa fiu de acord cu sotul...Smaranda e un nume frumos, deosebit. Si depinde cum obisnuiesti lumea...ca daca o vei striga Smaranda si ea se va prezenta Smaranda, atunci asa va fi pentru toata lumea. Cat despre Laura...that is a loooong stretch. Perspectiva e muuult prea departe ca sa il ametzesc eu asa usor cu minciunele. Plus ca daca era fata a decretat solemn ca al doilea nume e Maria si asta fara sa-i sugerez nimik. Mai ales ca mie Maria nu mi-a placut niciodata pentru ca m-au pocit toti cum au putut mai bine.
liliac esti belea. ![]()
. Sa stii ca m-am impacat cu Laurian. It'a given si cu asta o sa defilam. Cat depsre tauri...asa e ...putem fi cam 

. Eu tot spun ca am noroc de ascendentul in Scorpion care mai imi da o oarecare volubilitate si maleabilitate. deh...gasim si noi scuze. ![]()
![]()
mkunigunda ute-te tu bine jos la semnatura Aidei. ultima linie. Apropo Aida acu' mi-am amintit. Ti-am visat sotul cu bb Eric in brate. cred ca m-au impresionat pozele la maxim.

Anco sa-ti traiasca baietii. Sa se faca mari si cuminti. 
Alex ma e asa putin. Multumim de cafea. tinem pumnii. 

Nelae frumos spui tu acolo. 
cat despre kilele in plus...ma matzai si eu ... cu siguranta le vom da jos...toate.
Thea Laurian ca atare merge in engleza. chiar suna mai bine decat in romaneste. la un moment dat ii propusesem lui Sergiu ca numele lui de DJ sa fie Laurian, dar s-au gasit unii sa-i spuna ca e gay si s-a dus treaba.
de altfel seful meu dragtuz care m-a scos si ieri din sarite ca e un barfitor si un nesimtit mi-a spus ca si sasha e gay. imi venea sa-l bat numai in gura!

MangaGirl
39+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 6 ZILE 
mkunigunda spune:
Aida sunt superbe pozele, mai bine zis Erik este un scumpel si jumatate! Ce grasun e si ce bine ii sta!
Ce fain ii face tati baie si cum il tii tu pe el sa-l linistesti
Sa cresca mare si sa va umple vietile de bucurie!
_
38+ cu dragostea noastra
Victor
poze
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
laura78nico spune:
Buna dimineata fetele !
Am mai vazut doi bb la inceputul listei:
Felicitari mami IOnika si M Oana!
Bn venit pe lume BB Alexia teodora si Rose Maria!
Ma duc sa recapitulez dn urma!
Laura
35+
si
Ramona Cristiana 20.03.2007
raluk16 spune:
Fetelor, eu am niste frici in mine... si pe voi nu va aud cu asa ceva
. Mi-e tare frica de nastere si de primele zile de dupa, cum va fi... cum se va schima viata noastra. Dar de nastere... imi creste tensiunea de cate ori ma gandesc... si daca ma apuca o durere mica mica din cand in cand, intru in panica, parca inca nu sunt pregatita psihic sa trec printr-un travaliu. Vad ca voi abia asteptati. Eu de cate ori ma gandesc la nastere trebuie sa fac tot posibilul sa ma concentrez la altceva, ca altfel intru in panica. ![]()
Ca sa nu mai spun ca dupa ce ma apuca panica, imi vine in minte "poate simti asa ca o presimtire, si inseamna ca vei avea o nastere grea", si ma panichez mai tare 

36+
Alex - cumparaturi bebe
moni_iulia spune:
Eu ar fi trebuit sa merg maine la control
,dar e cam greu cu deplasarea. Am incercat aseara sa pun piciorul jos si doare rau.Speram sa pot merge la control la inceputul sapt,dar dupa cum se prezinta... nu stiu cand o sa pot merge din nou. Voi ati fost la control saptamanal pe ultima suta de metri?
Am o stare tare
, as fi vrut sa merg si eu la BE....
Iulia
37+ cu
"Tudorita Mihaita"
Romania
- The land of choice
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluk16 Fetelor, eu am niste frici in mine... si pe voi nu va aud cu asa ceva Ca sa nu mai spun ca dupa ce ma apuca panica, imi vine in minte "poate simti asa ca o presimtire, si inseamna ca vei avea o nastere grea", si ma panichez mai tare ![]() ![]() 36+ Alex - cumparaturi bebe |
sa stii ca daca simt vreo durere, ma ia si pe mine un pik...nu panica...dar un sentiment din ala de nuuu...nu inca...dar ma gandesc asa...oriciat ar fi sanii de mari, tot voi putea dormi mai bine noaptea, nu ma mai invart cu tot cu asternutul, o sa-mi adulmec copilul (stiu sunt nebuna, dar iubesc cum miros copilasii) si mai presus de toate...ca vreau ca nu vreau...tot trebuie s-o fac. asa ca fruntea sus ca rezultatul final e de o mie de ori mai important si frumos si perfect decat orice durere si contractie.

MangaGirl
39+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 6 ZILE

Doro76 spune:
Neatza si de la noi mai spre pranz
Raluk- nu te panica, nu te ajuta la nimik. Si cum esti tu asa de sufletista, o sa vezi...o sa fie bine si o sa te acomodezi si cu bebe
Selen- si eu ma gandesc serios sa iau un balansoar...cred ca se plictiseste bebe chair daca eu vorbesc cu ea sau ma mai joc. Recunosc ca nu prea o iau in brate decat atunci cand ii dau bibe...
Mi-e teama sa nu se obisnuiasca. Eva a stat in brate pana la 2 ani, spalam si vasele cu copilul de gat...poate sa zice cine o vrea ca sunt o mama denaturata dar ....MI-E FRICA
Maria- e frumos Laurian, nu stiu de ce aveti dileme. Iar James e supeeeeeeerb. Zic si eu..Si ce daca nu e romanesc. Eu una daca ar fi sa mai plec din tara cu un contract, ceva...nici ca m-as mai intoarce. In fine, asta cred eu. 
Las noi a venit pediatrul azi taman cand bb era gata sa adoarma. Circ monstruuu
Ea care nu tipa, a facut mega scandal.Abia am potolit-o cu putin laptic si acu face nani. In schimb suntem fericiti ca a luat aproape 1 kg in greutate si 4 centimetri lungime.
Multa bafta pentru fetele noastre Ramo si Alex care stau sa nasca. 

Doro, mamica a doua fetite superbe Sara Lucretia(27.08.2009) si Eva Maria (28.04.2005)
NelaM spune:
Alex, 
numai in Romania se putea intampla asa ceva! E tragi-comic. Cum sa se amane o operatie de cezariana din cauza unei conducte sparte? Traim in Evul Mediu, n-am auzit si noi de planuri in caz de urgenta, pentru a face fata unor situatii de genul asta, fara sa afecteze buna despafurare a activitatilor din spital... of of, uite de asta nu ma trage pe mine ata sa ma intorc acasa!
Si eu si Ana iti tinem pumnii sa fie bine. Deci pana la urma ce-a zis doctorita? Cand o sa te poata programa din nou?
Incearca sa te relaxezi, sa faci ceva ce iti face placere (stiu ca suna usor... dar macar incearca). 
Maria, sa stii ca m-am gandit si eu la un nume pentru al micut al tau, si zau daca ma loveste inspiratia! Pentru ca noi daca era baiat eram setati pe Alex, in rest, am asa, un gooooool in tartacuta acum.
Imi mai placea inainte George (suna bine si in engleza si in romaneste, dar poate ti se pare prea comun... mie una imi place cum suna). 
Raluka, vezi ce planuri am cu Ana, mama denaturata ce sunt?!!
Iti dai seama ca pana la 3 luni o sa stie fiecare mobila cum e asezata... si o sa ii tot schimb pozitia balansoarului din camera in camera, pana se plictiseste. Si sa nu iti zic de fapt care e asul cel mare din maneca: cand terminam toate optiunile valabile, o pun in geam, sa se uite la vapoare...
O sa le ivete saracuta orarul, imi face graficul plecarilor si sosirilor una-doua...![]()
Tu cum te mai simti? Ce mai face mama ta? 
Nela, mamica Anei

... tocmai am vizualizat cu fina mea