Burtici fericite de septembrie-octombrie (208)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Buna fetele,

Recunosc ca nu am mai intrat...dar pur si simplu citesc citesc...ma apropii de pagina curenta si cind sa termin si sa incerc sa scriu si eu 2 vorbe se trezeste mitza mea draga si nu mai pot. Baiatelul meu e si el trist cind ma vede cu ea in brate asa ca incerc pe cit posibil sa o las jos si sa ma joc cu el...de fapt sa il iau in brate pe el.
AM vazut ca spuneati de stat cu bebeii in brate...EI BINE ! si a mea e la fel nu vrea decit in brate... rar adoarme singura...Eh trecem noi si peste asta ...ca nu o sa ii tinem in brate pina pleaca la facultate mama pe ei.
Am intrat din cauza de curiozitate si intrebare in principal pentru Nela si daca mai aveti cunostinta fetelor si stiti sa spuneti HELP ca eu am o problema... si feita mea are pete pe pleoape asa cum am vazut in pozele Anei de Nela si mi=e frica sa nu ramina asa ... stiti cumva daca trec ? VA PUP si astept si eu un semn de la voi. O sa incerc sa ii fac poze de foarte aproape sper sa apuc... si sa le pun sa vedeti si la noi cum este.

ACUM FUG ca mai am citeva pagini de citit si sigur nu apuc ca se scoala mindra.

O zi buna
Copii necolicosi si cuminti si neplingaciosi
SI felicitari fetelor care au mai nascut intre timp... Eu nu apuc asa cum am zis sa mai fac galerie.

I-am mai spus Ralukai ce pb am avut (m-am deranjat la stomac)am oprit alaptatul...am luat Galafor si Galactogil...fara rezultat... am avut si temperatura ..si iar am intrerupt...nu stiu cit laptic mai am si cit ii mai pot da sa suga...acum oricum e pe lapte praf. Avem si noi 1 luna si 4 zile.

PUUUUUUUPIIIIIIICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Draga mea,
Cu frica asta nu-i bine.Daca ti-e frica de acum,cand o sa ajungi pe masa,o sa fie si mai nasol.Gandeste-te ca e foarte important modul cum respiri,tensiunea si bataile in inimii...si cand te vezi acolo,nu e foarte usor.
Mie nu mi-e foarte teama pentru ca fac cezariana si spre norocul(sau ghinionul meu )am mai trecut prin niste operatii diverse..
Deci,sfatul meu,incearca sa gandesti pozitiv,nu ca o sa nasti greu.
Mie imi place foarte mult urmatoarul proverb:
,,Gandeste-te bine ce-ti doresti,ca s-ar putea indeplinii!"

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Fetelor, eu am niste frici in mine... si pe voi nu va aud cu asa ceva . Mi-e tare frica de nastere si de primele zile de dupa, cum va fi... cum se va schima viata noastra. Dar de nastere... imi creste tensiunea de cate ori ma gandesc... si daca ma apuca o durere mica mica din cand in cand, intru in panica, parca inca nu sunt pregatita psihic sa trec printr-un travaliu. Vad ca voi abia asteptati. Eu de cate ori ma gandesc la nastere trebuie sa fac tot posibilul sa ma concentrez la altceva, ca altfel intru in panica.

Ca sa nu mai spun ca dupa ce ma apuca panica, imi vine in minte "poate simti asa ca o presimtire, si inseamna ca vei avea o nastere grea", si ma panichez mai tare

36+ Alex - cumparaturi bebe

36+Mihnea Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Off,saracuta de tine....
Ce ai mai facut cu identificarea?

Citat:
citat din mesajul lui moni_iulia

Eu ar fi trebuit sa merg maine la control,dar e cam greu cu deplasarea. Am incercat aseara sa pun piciorul jos si doare rau.Speram sa pot merge la control la inceputul sapt,dar dupa cum se prezinta... nu stiu cand o sa pot merge din nou. Voi ati fost la control saptamanal pe ultima suta de metri?
Am o stare tare , as fi vrut sa merg si eu la BE....

Iulia 37+ cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice

36+Mihnea Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui Clodute
Am intrat din cauza de curiozitate si intrebare in principal pentru Nela si daca mai aveti cunostinta fetelor si stiti sa spuneti HELP ca eu am o problema... si feita mea are pete pe pleoape asa cum am vazut in pozele Anei de Nela si mi=e frica sa nu ramina asa ... stiti cumva daca trec ? VA PUP si astept si eu un semn de la voi. O sa incerc sa ii fac poze de foarte aproape sper sa apuc... si sa le pun sa vedeti si la noi cum este.

Clodute, esti o dulce. Uite ca ma faci sa ma simt gongoi, dau si eu sfaturi de proaspata mamica (vai de steaua mea...).

Cu petele de la ochisori: nu iti face probleme, ca or sa treaca cu timpul. Eu am vazut mai multe iritatii de genul acela, si un pic de bubitza, pe diferite parti ale corpului, dar care trec repede, de la cateva ore pana la o zi, doua. Sunt adaptari ale corpului de bebe (ale pielii) la viata extrauterina. Pai usor le-o fi si lor, 9 luni in lichid amniotic, ca pestiutii, iar dupa aia la aer? Iti dai seama ce modificare majora pentru piele? E normal sa reactioneze asa. Asa ca eu zic sa nu te ingrijorezi, or sa treaca de la sine.

Ana mai are si zone ale corpului uscate, la inceput avea si buzitele uscate, aproape coji (si nu erau lapte uscat, cum mai au bebeii, ci pur si simplu a avut buzele parlite rau la inceput). Acum are niste catifelate, petale de trandafiri si alta nu. Si nu i-am dar cu nimic, creme sau mai stiu eu ce. Apa cea de toate zilele, sfanta, la baitza (pana acuma am imbaiat-o o data) si servetele umede.

Sper sa te fi ajutat.

Spre linistea ta sufleteasca, daca ai un pediatru (si ma gandesc ca ai), poate ca nu ar strica sa ii pui intrebarea cu petele la ochisori, data viitoare cand va mai intalniti. Eu sunt sigura ca nu este nimic, or sa treaca de la sine.

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Doro . asa e, suntem noi cu fundul in sus...adik eu . Am un sentiment ca tot la Sasha ajungem. Chiar ii spuneam lui Sergiu sa-i punem in acte Alexandru si sa-l strigam Sasha. asa impacam tot poporul. Mai ales ca Sasha a fost ideea mea.

Nela George e foarte frumos in romaneste. Din pacate aici ei il considera cam de generatia a treia. Daca stateam in Romania era pe lista preferatelor, dar aici mi s-a spus de catre englezoaice ca e cam vechi si am facut corelatia cu nume vechi romanesti pe care nu le-am dat copiilor. Ct despre balansoar, imprumut si eu unul. imi spunea prietena mea ca ala i-a fost salvarea...o punea pe vibratii si o mai amagea un pik.

MangaGirl 39+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 6 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Repede scriu si eu pana doarme mandra mica si mucioasa de la mandra mare...ce misto e sa ai mucisori si sa poti raci la 3 saptamani de viata. Of, ceea ce inseamna ca le-am izolat, alessia nu are voie sa intre in camera elisei (adica la noi in dormitor) si sta in usa si da din degetel si spune: Esia nu aie voie, pe ici aie voie (adica in camera ei) si eu ma topesc de dragul ei.

Petele de pe pleoape, eu stiu ca sunt si in functie de cum a apucat dr copilul de cap, dar poate zic aiurea. Nepotul nostru le-a avut multe luni, dar trec. El are acum 2 ani si 3 luni si nici o pata pe ochi.
Alessia are un hemangiom mic pe spate si acela s-a apucat sa se albeasca asa ca se poate sa treaca si acela, asta daca va treziti ca vedeti vreunul.

pup toate fetele.

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Citat:
citat din mesajul lui Clodute

Clodute, esti o dulce. Uite ca ma faci sa ma simt gongoi, dau si eu sfaturi de proaspata mamica (vai de steaua mea...).

Cu petele de la ochisori: nu iti face probleme, ca or sa treaca cu timpul. Eu am vazut mai multe iritatii de genul acela, si un pic de bubitza, pe diferite parti ale corpului, dar care trec repede, de la cateva ore pana la o zi, doua. Sunt adaptari ale corpului de bebe (ale pielii) la viata extrauterina. Pai usor le-o fi si lor, 9 luni in lichid amniotic, ca pestiutii, iar dupa aia la aer? Iti dai seama ce modificare majora pentru piele? E normal sa reactioneze asa. Asa ca eu zic sa nu te ingrijorezi, or sa treaca de la sine.

Ana mai are si zone ale corpului uscate, la inceput avea si buzitele uscate, aproape coji (si nu erau lapte uscat, cum mai au bebeii, ci pur si simplu a avut buzele parlite rau la inceput). Acum are niste catifelate, petale de trandafiri si alta nu. Si nu i-am dar cu nimic, creme sau mai stiu eu ce. Apa cea de toate zilele, sfanta, la baitza (pana acuma am imbaiat-o o data) si servetele umede.

Sper sa te fi ajutat.

Spre linistea ta sufleteasca, daca ai un pediatru (si ma gandesc ca ai), poate ca nu ar strica sa ii pui intrebarea cu petele la ochisori, data viitoare cand va mai intalniti. Eu sunt sigura ca nu este nimic, or sa treaca de la sine.

Nela, mamica Anei

Mercic mult de tot. Am intrebat pediatra si mi-a spus ca sunt semne de nastere si ca nu vor trece dar cind va fi mare fata poate sa faca operatie estetica si sa isi scoata acele pete.
EU am la spate un semn in forma de garoafa rosu roze ... de cind m-am nascut si acum... Iti dai seama ca e greu sa fie pe fata si mai ales la ochi. Insa am citit pe internet ca ar fi "ciupitura berzei" sau "sarutul ingerului" si ca ar trece si intr-un an. EU ACUM ASTEPT si SPER sa treaca. M-ar durea tare sa ramina asa. Poate nu am vazut eu bine la Ana ta si poate sint diferite ... dar eu tot mai sper sa treaca la fata mea. Iti dai seama ca am plins cind mi-a zis pediatra dar ... asa sunt eu mai mamaliga si pling repede .

PUP si multam inca odata (proaspata mamica )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claucia

Repede scriu si eu pana doarme mandra mica si mucioasa de la mandra mare...ce misto e sa ai mucisori si sa poti raci la 3 saptamani de viata. Of, ceea ce inseamna ca le-am izolat, alessia nu are voie sa intre in camera elisei (adica la noi in dormitor) si sta in usa si da din degetel si spune: Esia nu aie voie, pe ici aie voie (adica in camera ei) si eu ma topesc de dragul ei.

Petele de pe pleoape, eu stiu ca sunt si in functie de cum a apucat dr copilul de cap, dar poate zic aiurea. Nepotul nostru le-a avut multe luni, dar trec. El are acum 2 ani si 3 luni si nici o pata pe ochi.
Alessia are un hemangiom mic pe spate si acela s-a apucat sa se albeasca asa ca se poate sa treaca si acela, asta daca va treziti ca vedeti vreunul.

pup toate fetele.

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Merci Claucia si multa sanatate fetitelor. Si Patrik baietelul meu a racit tot in a 3-a saptamina de viata...si asa eram de speriata (fiind primul copil) ...ca am facut ceai de "musete" (menta) nu fusesem atenta la plic si am pus ceai sa ii fac sa ii pun in nasuc si apoi am ris de m-a durut burta cind a venit mama sa ma destreseze... ca eram cu nervii intinsi la maxim...aoleu copilul nu poate respira..aoleu copilul nu poate suge... si acum cind imi aduc aminte mor de ris..

Pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui suede

Off,saracuta de tine....
Ce ai mai facut cu identificarea?

Pai ca la noi...
Eu l-am vazut doar din spate si nu vreau sa acuz pe nedrept,sunt 2 martori care"n-au vazut nimic",o camera care vede cum coboara in spatele meu si urca apoi in fuga tinand la piept ceva(plasa mea din care se vede un colt) totul in doar 12 secunde, telefonul meu pe care au avut tupeul sa-l dea politiei si care momentan n-a ajuns la mine ca e proba,dar hotului i-au dat drumul tocmai din lipsa de probe.

Iulia 37+ cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice

Edith: si o oarecare recunoastere a faptei ca hotul este surdo-mut si cand i-au fost aratate imaginile a inceput sa planga.In acte nu stiu ce a scris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Fetelor, eu am niste frici in mine... si pe voi nu va aud cu asa ceva . Mi-e tare frica de nastere si de primele zile de dupa, cum va fi... cum se va schima viata noastra. Dar de nastere... imi creste tensiunea de cate ori ma gandesc... si daca ma apuca o durere mica mica din cand in cand, intru in panica, parca inca nu sunt pregatita psihic sa trec printr-un travaliu. Vad ca voi abia asteptati. Eu de cate ori ma gandesc la nastere trebuie sa fac tot posibilul sa ma concentrez la altceva, ca altfel intru in panica.

Ca sa nu mai spun ca dupa ce ma apuca panica, imi vine in minte "poate simti asa ca o presimtire, si inseamna ca vei avea o nastere grea", si ma panichez mai tare

36+ Alex - cumparaturi bebe

Ralukule drag, uite eu iti impartasesc din experienta mea cu nasterea. Este foarte normal ceea ce simti tu acum, frica de nastere si de perioada de dupa. Este in firea noastra sa ne sperie necunoscutul si nesiguranta ce le aduc evenimente importante, viitoare. Anormal ar fi sa nu iti fie frica deloc. Ei, iti zic din proprie experienta: o sa stii ce ai de facut cand vine momentul, crede-ma.

Eu in ziua cand am nascut, m-am trezit ca de obicei, la 6am, inca imi era rau, acum incepuse deja sa ma doara si burtica. Pur si simplu nu am constientizat exact momentul cand mi-am dat seama ca astea sunt contractii si trebuie monitorizate. Cert este ca, inainte de a-mi trezi sotul, eu eram pe calculator, cu programelul de monitorizare a contractiilor deschis si bagam de zor. Imi luasem si micul dejun si eram tare linistita, ma gandeam cum sa il trezesc pe sot, cu ce cuvinte, sa nu se sperie, sa nu il panichez. Nici nu mai stiu ce i-am zis, dar l-am luat cu lele lele, ca pe bebei... Mi-am trezit sotiorul si am inceput sa monitorizam amandoi, mi-am dat seama ca sunt in travaliu.
Nu ma invatase nimeni, eu stii ca nu am avut contractii mai deloc toata sarcina, si totusi mi-am dat seama ca am intrat in travaliu. Cand am ajuns la contractii la 5 minute am sunat doctorul si m-au chemat la spital. Am asteptat atat demult pentru ca stiam ca la cabinet incepe programul la 10 si puteam suporta contractiile, imi puneam prosoape calde, aproape fierbinti pe burtica cand incepeau si ma plimbam (erau mai scurte, desi mai intense, mi se parea ca imi face bine daca ma plimb si respir corect; iarasi cu respiratia, eu am fost o putoare, nu am exersat cu respiratia din filmuletul lui tanti, numa' m-am uitat cum se face. Ei, cand a trebuit sa folosesc, mi-am adus aminte si a mers).
Cand imi faceau formurile de internare aveam contractii din ce in ce mai dese, dar nu le mai cronometram, eram la spital deja! Pur si simplu, instinctiv, organismul tau iti zice ce trebuie sa faci. Ai incredere in el, te va ajuta enorm! Da-i creditul ce il merita.

Si inca ceva: o sa ai langa tine oameni minunati (sotul si familia, nu indraznesc sa zic fetele de la odisee, desi eu una o sa fiu cu majoretele in bat, iti zic de pa acum ), care te vor proteja, te vor sustine, te vor incuraja din toate punctele de vedere. Intr-un cuvant, vor fi langa tine!

Iar dupa, fii optimista, ai atata lume in jur sa te ajute. Eu m-am incurajat singura, m-am impins cu sotul, ne-am impins unul pe altul. Cand am luat-o pe Ana prima data in brate, imi era frica sa nu o rup, asa de mica si fragila era. Acum, o manevrez de parca am fi fost de cand lumea impreuna! Si nu ca sunt eu vreo experta, ci pur si simplu instinctul de mama kick in, cum zice romanul. Uite dar eu sunt sigura ca o sa te descurci de minune.

Sper ca nu te-am plictisit tare.

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput