Burtici fericite de septembrie-octombrie (208)
Raspunsuri - Pagina 19
Fragutza spune:
Neatza tuturor!
Roxxy, nu esti singura in situatia asta! Si eu am povestit la un moment dat ca fetitzasta numai la san, zi si noapte, plange cum o las jos si nu doarme legat.
Pediatra ei a zis ca e normal, ca asa e prima luna, ca bebe suge mereu, ca nu se doarme..etc. M-am ambitionat cumplit cu laptele, sa am cat mai mult, sa-i dau exclusiv san.
In fine, dupa o zi in care am plans tot timpul de durere de san si oboseala, am fost la alt pediatru. Fetitza a luat f putin in greutate si mi-a facut program de alimentatie. O mai pun si la san samai stimuleze lactatia si ii dau si biberon, fie cu laptele meu fie formula.
Vedeam ca ea nu se satura si e plangacioasa si tot o chinuiam cu sanul. Asta e, cred ca e mai important sa fiu eu ok emotionalsi sa pot ingriji cum trebuie copilul.
Acum are programel de masa, la max 3 ore trebuie sa pape si peste 2 saptamani merg din nou la medic cu ea.
Pupici tuturor si sa aveti copilasi sanatosi si cumintei!
Baby
de Natalia (03.09.09)
lutoniana spune:
urez si eu multa bafta pt Ramo si Alex
si merg sa vad daca "am voie" sa dorm putin 
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
suede spune:
Buna dimineata!
Ne-am trezit si noi(respectiv eu si fiul meu
).
Va doresc o zi buna!
Si pentru fetele care nasc azi:

HAI ALEX!!!!

HAI RAMO!!!

36+
Mihnea Costin
angelli spune:
Hello, buna dimineata
Eu am fost ieri la control, bebe e bine, de emotie am uitat sa intreb greutatea, sunt fixata doar pe circulara de cordon care se pare ca este doar odata.Col de 3 cm( ce inseamna, lungimea?) si in stare buna cum zice el.M-a chemat la spital in data de 02.10.2009, pt inducere pt nastere naturala si nu stiu ce sa fac.Parca e mai bine putin controlat decat sa ma duc la heirup in mijlocul noptii.Dar parca as mai sta.
AdiMercedes am vazut ca ai avut UM in 04.01.2009 iar DPN este in 17.10.2009.Mie la UM 03.10.2009 imi da alte calcule...
Adriana
si
Andreas(28.07.2006)
baby Iannis
Dana15 spune:
Neataaa!!!
HAI ALEX

HAI PUIUT DRAG!!!
Tiii, ce zi frumoasa!!!
(la cluj este un soare tare placut)
Dana 38s mamica mandra de 
final countdown... 8 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
moni_iulia spune:
Buna dimineata si de la noi!
Cu aceleasi pb cu mouse-ul.........
Nu merge deloc si ma folosesc doar de tastatura.Groaznic
Astept cu nerabdare vesti de la Alex.Sper sa aiba mai mult noroc azi.
Si Ramona... ce stresant trebuie sa fie , cred ca e epuizata.
Iulia
37+ cu
"Tudorita Mihaita"
Romania
- The land of choice
Dana15 spune:
Raluk ce frumos stau umerasele in dulapior
..si scaunele...fix unul din acela avem si noi
; nu mai spun pretul ca ma dau cu capusorul de pereti (aproape triplu)
..luat din Baumax, cluj; noi sa fim sanatosi!
si sa stii ca dimineata cand ma plimb singura pana la piata, merg asa agale si ma gandesc "daca mi se rup membranele pe aici si curge apa suvoaie, oare eu unde ma asez jos?" (ca asa zicea Sherry, sa ne asezam jos sa nu prolabeze cordonul ombilical prin vagin..teoria rules!
)..asa ca merg cu oarecare teama, dar ma duc inainte!!![]()
Ieri, la Iulius, am fost impreuna cu grig..sincer, de cand nu ma odihnesc asa bine noaptea imi este cam teama sa ma urc la volan..reactii mai intraziate..mai bine nu ma risc!
Ieri m-am prins si eu cum vine cu "hi hi hi-ul" lui Sherry..am dat volumul la maxim si faceam si eu impreuna cu ea; (initial aveam impresia ca numai expira); si am observat ca daca mai face cineva cu mine, ma descurc mai bine! (asa ca mi-l leg pe grig de mana!! si mergem impreuna!..avem niste catuse din acelea cu puf roz
, primite la petrecerea burlacilor, pe care nu am apucat sa le folosim..nu avem patul corespunzator
))
no, bun..ma duc la mic dejun..ca am inceput sa dau din casa
![]()
revin!
Dana 38s mamica mandra de 
final countdown... 8 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Ellenuta spune:
neata
poftiti la
..
eu am avut o noapte horror .. se pare ca a luat si eva raceala caci s-a trezit la 1 noaptea infundata, nu putea sa respire ... da-i cu apa de mare, scos muci cu batista bebelusului, dat panadol .. culcat si la 4 reluat programul .. desigur ca l-am bodognit pe sotu de i-au mers fulgii caci el a venit cu gubernita in caasa ..

HAIDE ALEX! HAIDE ALEX CU BEBITA!

Nastere usoara si bebelina sanatoasa si frumoasa!

luto uf uf uf .. pupa elle pe gogo mic si pe mami .. hai ca trec si astea si o sa vezi ce frumos va fi .. 
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
38+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Ellenuta spune:
stati cuminti ca fac capitol nou si modificarile aferente ..
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
38+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
moni_iulia spune:
Mesaj de la Alex:
"Mai am putin si intru in sala!Pup pe toata lumea!"
Iulia
37+ cu
"Tudorita Mihaita"