Burtici fericite de septembrie-octombrie (208)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

raluk multumesc pentru video. si la mine singurul semn e discharge-ul ala, dar atat. eu ma asteptam ca bb sa fie mic, dar el se pare ca are alte planuri. cum zicea si sherry. nu suntem construite sa nastem copii atat de mari...in seara asta e chiar e dureros pe dreapta. mda...vad ca ma plang ca o baba

MangaGirl 39+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 6 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

raluk lipseste ceva din trusoul lui alex ... caruciorul .. parca ati luat, nu??

nu mai ma satur sa admir pozutele .. ce de lucrusoare si cat de organizata esti .. super!!

am mai scos si eu un rand de salopetele si bodyuri si le-am pus la spalat. din pacate, anna nu are nimic nou cumparat .. toate sunt de la eva si de la varul stefanutz .. nici nu avea rost sa iau caci am enorm de multe, numa' ca nu-s noi .. am ptr 0-3 luni, 3-6 luni, 6-9 luni, 9-12 luni .. sortate si puse in pungi ptr vara/iarna ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 38+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

raluk lipseste ceva din trusoul lui alex ... caruciorul .. parca ati luat, nu??

nu mai ma satur sa admir pozutele .. ce de lucrusoare si cat de organizata esti .. super!!

am mai scos si eu un rand de salopetele si bodyuri si le-am pus la spalat. din pacate, anna nu are nimic nou cumparat .. toate sunt de la eva si de la varul stefanutz .. nici nu avea rost sa iau caci am enorm de multe, numa' ca nu-s noi .. am ptr 0-3 luni, 3-6 luni, 6-9 luni, 9-12 luni .. sortate si puse in pungi ptr vara/iarna ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 38+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

multumesc mult! Am luat carucior de la Baby Expo ala din primavara din Cluj. Dar viitorul tatic nu s-a apucat inca de montat . Poate s-a gandit ca are timp cat sunt in spital . Desi... poate trebuie spalate ceva chestii la el? Hmmm...

Pai tu ai un mare noroc ca ai hainute acum de la Eva! Si stii ca poti avea incredere in cine le-a purtat . Spun asta pentru ca aveam o prietena care nu a stiut ce sa se faca cu niste hainute primite cadou de la cineva al carei bebe avusese multe probleme dermatologice, numai in tratamente grele a tinut-o cativa ani...

Maria plange-te, mami, plange-te! Ce e in partea dreapta? A inceput sa te doara? Sau cum da el la ficat?

36+ Alex - cumparaturi bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Buna seara, dragele mele!

Ce mai faceti voi? Vreau sa le felicit din suflet si eu pe proaspetele mamici!! SA VA TRAIASCA TZONTZONEII!!!

Noi suntem f bine, am cea mai dulce bebelusa din lume!! E adorabila...Are deja 8 zile. De cum am ajuns acasa ne-am adaptat f bine, nu plange mai deloc, este atat de cumintica.. Ce sa va mai zic. O sa scriu si eu povestea nasterii. Iar acum voi pune niste poze pe webshots.

Va pupacesc!!!

Andrushca 38+
Sophie Amelie, our sweet baby, we luv' u!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Andraiulia dupa o sarcina perfecta, o bebelina perfecta . Felicitari!

Fetelor, eu ma intind putin la tv. Am crezut ca ajung la facut capitol nou, dar vad ca nu se arata.

Daca face altcineva capitol nou, avem doua modificari de adaugat la listuta (am vrut sa le fac doar cand ma loghez cu userul comun sa fac capitol): "Pt. prima pagina, cateva modificari va rog mult: 3770g, 51 cm, AGPAR 9 cezariana Elias." (Danuta1979) si "Si cateva informatii pentru prima pagina, va rog mult: 3000g, 51 cm, AGPAR 9 cezariana Polizu." (Emy10).

Noapte buna si linistita!

Hai Alex! Tinem pumnii maine!

Hai Ramo! Vrem sa vina Tudor!

36+ Alex - cumparaturi bebe

Mergi la inceput

raluk e el ca o placinta pe organele mele. crede ca daca isi baga picioarele peste tot ma face sa chiui de veselie.

varsta bebe

poze

AMR 6 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Raluk minunata camera aveti. Imi place ca pare atat de aerisita si nu sunt inghesuite toate (cum sunt la mine de ex, de nu mai pot s apun un ac in camera). Iar dulapul frumos tot. Mobila la fel, minunata. Felicitari. Iar daca e adevarat cu colul daca se subtiaza si nasti usor ar fi super pt mine. Eu cica mai am numai 20% din col ca in rest s-a sters. Deci ar trebui sa nasc cum ai zis tu, ca o plimbare in parc .

Maria eu pot sa-ti spun ce nu am avut eu voie sa fac ca sa tin sarcina asa mult: sa car bagaje grele, sa ridic lucruri grele, sa merg mult, sa mananc picant-piscacios, sex, sa stau foarte mult in picioare, sa plang foarte mult. Cam astea au fost la mine interzise. Uite, eu m-am chinuit sa tin sarcina pana acum si inca mai vreau sa stea bebe in burtik (asta de frica cred) . Eu zic ca o sa fie bine si nu o sa depasesti termenul.

Andraiulia felicitari pt o asa fetita cuminte. Asa imi doresc si eu sa fie de cuminte. Si imi place tare mult numele ei.

Roxxy eu zic sa nu te mai stresezi cu alaptatul. Cumnata me anu a alaptat decat cateva zile si a avut un copil mai sanatos ca al meu pe care l-am alaptat 4 luni jumate. Mai bine sa fi tu relaxata ca atunci si bebe e relaxat.

Adriana 38+ cu si Robert Cristian (08.26.2004)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adriana_m

Raluk minunata camera aveti. Imi place ca pare atat de aerisita si nu sunt inghesuite toate (cum sunt la mine de ex, de nu mai pot s apun un ac in camera). Iar dulapul frumos tot. Mobila la fel, minunata. Felicitari. Iar daca e adevarat cu colul daca se subtiaza si nasti usor ar fi super pt mine. Eu cica mai am numai 20% din col ca in rest s-a sters. Deci ar trebui sa nasc cum ai zis tu, ca o plimbare in parc .

Maria eu pot sa-ti spun ce nu am avut eu voie sa fac ca sa tin sarcina asa mult: sa car bagaje grele, sa ridic lucruri grele, sa merg mult, sa mananc picant-piscacios, sex, sa stau foarte mult in picioare, sa plang foarte mult. Cam astea au fost la mine interzise. Uite, eu m-am chinuit sa tin sarcina pana acum si inca mai vreau sa stea bebe in burtik (asta de frica cred) . Eu zic ca o sa fie bine si nu o sa depasesti termenul.

Andraiulia felicitari pt o asa fetita cuminte. Asa imi doresc si eu sa fie de cuminte. Si imi place tare mult numele ei.

Roxxy eu zic sa nu te mai stresezi cu alaptatul. Cumnata me anu a alaptat decat cateva zile si a avut un copil mai sanatos ca al meu pe care l-am alaptat 4 luni jumate. Mai bine sa fi tu relaxata ca atunci si bebe e relaxat.

Adriana 38+ cu si Robert Cristian (08.26.2004)

draga mea...maine ma apuc de treaba .

andraiulia ce parinti norocosi...ma bucur ca sophie e asa cuminte.

varsta bebe

poze

AMR 6 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Salut fetele !

Am ajuns si noi acasa de la spital, suntem bine si sanatoase , iar Sofia ne umple sufletele de bucurie. Nu am timp acum sa stau, dar intru maine cand pot sa va spun mai multe.

Multumesc din suflet pt mesajele de incurajare si felicitari, va urez si voua sa aveti parte de nasteri usoare si bbei sanatosi tun. Multumesc si mesagerei mele Doloress, pe care o pup .

Va atasez cateva pozici cu iubitica noastra Sofia aici

Pup fetele si FELICITARI PROASPETELOR MAMICI!!!

38+
in curand mamy de Sofia scumpa
CEZARIANA 21 SEPT !
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

luci ce mai face gogo? va pune parul pe moatze??

DA

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput